Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
1 rafadan yumurta
4 yeşil zeytin
Biraz peynir
Salatalık
Saat 16.30 gibi çok acıktım biraz peynir yedim
Akşam
1 su bardağı sütlü kahve
12 bin adım attım yatmadan 20 bine tamamlıcam
Çok kisitli menü keşke adım adım azaltsan
Adım sayısı çok iyi ✌️

Çok kisitli menü keşke adım adım azaltsan
Adım sayısı çok iyi ✌
Daha önce adım adım ilerlemek istedim ama başarılı olamadım. Ayrıca insülin direnci var bende. Kendimi böyle kısmadığım zaman kilo vermekte zorlanıyorum ve hevesim kaçıyor bırakıyorum diyeti. Hazır hırs yapmışken ilerlemek daha doğru gibi geliyor

Daha önce adım adım ilerlemek istedim ama başarılı olamadım. Ayrıca insülin direnci var bende. Kendimi böyle kısmadığım zaman kilo vermekte zorlanıyorum ve hevesim kaçıyor bırakıyorum diyeti. Hazır hırs yapmışken ilerlemek daha doğru gibi geliyor
Evet cogumuz öyle yaptık 🙈😅 ilk zamanda giden kilolar seni motive eder tabi ☺️

Evet biran önce hızlı şekilde vermek istiyorum bu kiloları en azından haziranda hedefime ulaşmak istiyorum
Bana göre sağlıklı beslenerek kilo vermek gerekir. Aç kalarak vermeyi kendi adıma doğru bulmuyorum. Zaten benim bünye strese giriyor aç kalınca veremiyorum da :)

Bana göre sağlıklı beslenerek kilo vermek gerekir. Aç kalarak vermeyi kendi adıma doğru bulmuyorum. Zaten benim bünye strese giriyor aç kalınca veremiyorum da :)
Her zaman böyle değilim bunu detoks gibi düşünün. Diyetisyene gittiğim zaman diyetisyenim önermişti faydasını gördüm

Merhaba beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim 😊
32 yaşındayım bir kaç hafta sonra 33 olucam
161 boyunda 72 kiloyum. Özel bir şirkette satın alma sorumlusuydum işten yeni ayrıldım. Bu karantina ve işsizlik sürecini kendimi ayırıp kilo verip güzelleşmek istiyorum 😊🙈
Hoşgeldinnn🙏🏻 boy ve kilolarımız baya yakınmış:) ben de 73 kiloyum. Burada motivasyon tavan, bugün biraz halsiziz dün tartı günüydü çok uğraştık dereceye girmek için😂
Ben de bir süre önce 90 dan 50 lere düşmüştüm. Umarım tekrar başarırız 🙏🏻🙏🏻
Ben de senin gibi çok halsizdim bugün ama uyuyamadım ben. Leslie de yok. Az biraz temizlik var o kadar. 😞
Sorma bende de aynı durum 🙄 yattım yattım yemekten sonra bi de. Simdi kalktım spor yapcam 🙄

Hoşgeldinnn🙏🏻 boy ve kilolarımız baya yakınmış:) ben de 73 kiloyum. Burada motivasyon tavan, bugün biraz halsiziz dün tartı günüydü çok uğraştık dereceye girmek için😂
Kadınlar
Ben başaracağımıza inanıyorum. Kadınlar kulübündwn hiç çıkmama gerekecek ama olsun. Şuan çok açım ama gerekirse erken uyurum ama yemicem

Superrr sporlar sayılıyor tabiii ekliyorum listemize 😍
Roibos çayı nedir acaba hic duymamistim
Canim cok bilinen bir cay markasi var ya hani l ile baslayan..haftalar once gordum.aldim..bildigim birsey degil benim.de..tadini begendim ama..icimi guzel..faydasi da varsa ne ala diye dusundummm:KK37:

Canim cok bilinen bir cay markasi var ya hani l ile baslayan..haftalar once gordum.aldim..bildigim birsey degil benim.de..tadini begendim ama..icimi guzel..faydasi da varsa ne ala diye dusundummm:KK37:
Varmış varmış :)) sen dönene kadar catladimda baktım :) baya vitamin mineral varmis birde cilde çok iyi geliyormuş 😍

Back
X