Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
2 ince dilim kızarmış ekmek
1 çk tereyağı üstüne bal
Bir çatal acuka..

Öğle
Sarma içi
2 saat sonra ızgara tavuk 4 YK pilav yoğurt

Akşam yarın lt süt..

Aralarda çay kahve ve iki küçük parça fit lokum..

Su hiç hesaplamadım yarın şişemi alocam yanıma..

Spor
20 dk Leslie 30p
34 dk zumba 102 p
10 dk koşu 40p

Adım 13 bin
Maşallah cnm ne ara bütün sporları yaptın üstüne bide 13 bin adım attın. Helal olsun👏

Maşallah cnm ne ara bütün sporları yaptın üstüne bide 13 bin adım attın. Helal olsun👏
Spor esnasında 9 bin bittiydi zaten ✌️
Gir bak bir insten aykuthocam diye.. neler var neler.. 129 TL ücreti var.. alasım var yani.. hangi sporu yapsam şöööyle bi sırılsıklam yer dökemiyorun.. sadece 30 dk da millet erimiş bitmiş.. hem de kişinin kendine özel program yapıp veriyormuş hoca

Spor esnasında 9 bin bittiydi zaten ✌

Gir bak bir insten aykuthocam diye.. neler var neler.. 129 TL ücreti var.. alasım var yani.. hangi sporu yapsam şöööyle bi sırılsıklam yer dökemiyorun.. sadece 30 dk da millet erimiş bitmiş.. hem de kişinin kendine özel program yapıp veriyormuş hoca
Ben gayet güzel terleyip dilim dışarıda geziyorum 🙈
Cardio yap ozaman canım hareketleri tam yaptığın takdirde terlememen mümkün değil 🙄

Kızlar geç kalmadan hemen diyet ve spor menümü paylaşayım. Bugün ilk ve tek öğünümü 17.30’da yiyebildim.🙈

Saat 17.30’da:
-6 adet kabak mücver
-2 kaşık yoğurt

Saat 23.20’de:
-1 kase zencefilli-tarçınlı yoğurt

Spor: 70 dk eliptik

ohoo benim rakübüm hem tek öğün yiyor hem de 70dk eliptik yapıyor ben nasıl yarışayım 😒😒 şike varrr hile yapıyo:KK12::duduk::p

🌸18.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari🌸

Cherry Mom Cherry Mom - Paylasim yapildi🥳🥳🥳

Umutumut82 Umutumut82 - Paylasim yapilmadi🤨🤨🤨

C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi👏🏻👏🏻👏🏻

kardelelen321 kardelelen321 - Paylasim yapilmadi🥺🥺🥺

pawlover pawlover - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

Tempus Tempus - Paylasim yapildi😍😍😍

melita09 melita09 - Paylasim yapilmadi🤔🤔🤔

nrmyn nrmyn - Paylasim yapildi🤩🤩🤩

Mehfam Mehfam - Paylasim yapildi😇😇😇

Calypso95 Calypso95 - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

Leyl-i-fer Leyl-i-fer - Paylasim yapildi🤗🤗🤗

P Papatya - Paylasim yapildi😻😻😻

arasveannesi arasveannesi - Paylasim yapilmadi🙄🙄🙄

B bluuee - Paylasim yapildi🎉🎉🎉

birsevgi birsevgi - Paylasim yapildi😻😻😻

_nazenince_ _nazenince_ - Paylasim yapildi😘😘😘

dennisgo dennisgo - Paylasim yapildi🥳🥳🥳

balpamuk balpamuk - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

U Umudumvar07 - Paylasim yapilmadi🥴🥴🥴

Ceylansnn Ceylansnn - Paylasim yapildi😌😌😌

hanmeli hanmeli - Paylasim yapildi😇😇😇

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 🥳🥳🥳

ohoo benim rakübüm hem tek öğün yiyor hem de 70dk eliptik yapıyor ben nasıl yarışayım 😒😒 şike varrr hile yapıyo:KK12::duduk::p

papatyacım bunu söyleyeceğini tahmin ettim aslında ama hakikatten bu kadar uzun açlığa dayanabilen biri değilim bugün 13.00’ta kalktım ve temizlik yaptım tüm sebep bu😂😂😂 Normalde böyle değilim yani😂Ama azimliyim valla bakalım ne olacak. Senin nasıl gidiyor rakip??? 😃

Oturduğum yerde 500 kol egzersizi yaptım. Devam edebilirim. Bunu yarınki spora ekleyeceğim canım haberin olsun.

Deniz kol egzersizi ne yapıyorsun? Ya benim de eskisine göre üst kol tontikleşti neden ki yaa ona moralim çok bozuluyor. Sanki zayıflasam da kollarım gitmiyor gibi geliyor. Eski fotoğraflarıma bakıyorum bu kiloya yakın hallerimde eskiden hiç böyle değilmiş üst kolum gayet inceymiş. Neden olabilir sizce bu fark? Ve nasıl eriteceğiz kol için çözümü olan var mı? yoksa ben orayı çektireceğim artık şırıngayla😂😂😂

Back
X