- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.421
Kilo az olunca tabiiiiBen dün de kaçamak yaptım dayak istiyorum bence ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo az olunca tabiiiiBen dün de kaçamak yaptım dayak istiyorum bence ben![]()
Aha rakip çok kurnazAfiyet şifa olsun. Ye ye nolacak sanki![]()
Kız kaslanalım daha ne istiyosun. Sıkılaşırız vallahi. Benim kas oranım fazla mesela o yüzden oldugum kilodan 4-5 kilo daha az duruyorum. Aslında fotograf eklicem de sadece burdakiler görcek şekilde yapmayı öğrenimce eklicemBizi gaza getirme.. kendimizi tutamaz gaza geliriz sonra hep beraber kas alırız![]()
Yalnız benim de cnm hurma çektiAha rakip çok kurnaz![]()
Ben anlamam hem göze hem tartıya hitap edin lütfenKız kaslanalım daha ne istiyosun. Sıkılaşırız vallahi. Benim kas oranım fazla mesela o yüzden oldugum kilodan 4-5 kilo daha az duruyorum. Aslında fotograf eklicem de sadece burdakiler görcek şekilde yapmayı öğrenimce eklicemTartı için kötü olur ama görünüş olarak iyi oluruz.
sen gaza gel abart hihihi
![]()
Bi tane yiyverem mi
He bu arada muz sanciya iyi gelir hqtirlatayimYalnız benim de cnm hurma çekti![]()
Yok bizimKız kaslanalım daha ne istiyosun. Sıkılaşırız vallahi. Benim kas oranım fazla mesela o yüzden oldugum kilodan 4-5 kilo daha az duruyorum. Aslında fotograf eklicem de sadece burdakiler görcek şekilde yapmayı öğrenimce eklicemTartı için kötü olur ama görünüş olarak iyi oluruz.
sen gaza gel abart hihihi
![]()
Ahahah tamam tamamBen anlamam hem göze hem tartıya hitap edin lütfen![]()
Ahahahah bu bir drammış ama bir de sonuncu olmuşunYok bizimCherry Mom ile bir hikayemiz var ona gönderme yaptım. Bir hafta her gün cardio yaptık inceldik ama + geldik tartıda. Ben bir de haftanın sonuncusu oldum. Ondan dedim. Yoksa kaslanalım güzelleşelim canım benim :)
Tm tm sabah yicemYiyin yiyin pazartesi tartilarindan sonra seksi ayakabimi firlatirim size![]()
terlik yok ne yapalım
![]()
Mucize beklerken dram yaşadıkAhahahah bu bir drammış ama bir de sonuncu olmuşun![]()
Ye kuzum vallaTm tm sabah yicem
Göz yaşlarım içime içime aktı :)Ahahahah bu bir drammış ama bir de sonuncu olmuşun![]()
Ben de.. ama ne rahattık değil mi? Sonuçta incelme vardı ve karşılığını aldığımızı biliyorduk. Yine de tartıda görsel daha şık olurdu :)Mucize beklerken dram yaşadık![]()
hiç + gelip böyle guldugum bir gün hatırlamıyorum
![]()
Rahattik vallaBen de.. ama ne rahattık değil mi? Sonuçta incelme vardı ve karşılığını aldığımızı biliyorduk. Yine de tartıda görsel daha şık olurdu :)