Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor esnasında 9 bin bittiydi zaten ✌

Gir bak bir insten aykuthocam diye.. neler var neler.. 129 TL ücreti var.. alasım var yani.. hangi sporu yapsam şöööyle bi sırılsıklam yer dökemiyorun.. sadece 30 dk da millet erimiş bitmiş.. hem de kişinin kendine özel program yapıp veriyormuş hoca
Ben 30 dk kardio yapiyorum. Kan ter icinde kaliyorum yerlere damliyor resmen. Terlemek istiyorsan kardio oda az dersen hit kardio 🙈🙈

Spor esnasında 9 bin bittiydi zaten ✌️

Gir bak bir insten aykuthocam diye.. neler var neler.. 129 TL ücreti var.. alasım var yani.. hangi sporu yapsam şöööyle bi sırılsıklam yer dökemiyorun.. sadece 30 dk da millet erimiş bitmiş.. hem de kişinin kendine özel program yapıp veriyormuş hoca
Ben gayet güzel terleyip dilim dışarıda geziyorum 🙈
Cardio yap ozaman canım hareketleri tam yaptığın takdirde terlememen mümkün değil 🙄
Ben 30 dk kardio yapiyorum. Kan ter icinde kaliyorum yerlere damliyor resmen. Terlemek istiyorsan kardio oda az dersen hit kardio 🙈🙈
Kızlar yaptığınız videoları bana atar mısınız denemek isterim 👍

Günaydın kızlar
Pazartesi günü de mi tartılıyoruz? Gerçi ben hergün tartılıyorum. Dün az yemenin ve aç uyumanın faydasını gördüm tartıya inanamadım. Ödem gittiğinin farkındayım ama o bile mutlu etti
Günaydin
Pazartesi hafta sonu kontrolü açısından tartıliyoruz ama resmi bir durum değil tabi kendi aramızda . Bazen cumartesi pazar kaçak gocekler oluyor ya onlem almış oluyoruz cumaya kadar :))

Günaydın kızlar
Pazartesi günü de mi tartılıyoruz? Gerçi ben hergün tartılıyorum. Dün az yemenin ve aç uyumanın faydasını gördüm tartıya inanamadım. Ödem gittiğinin farkındayım ama o bile mutlu etti
Kontrol için tartılıyoruz gidişatınız ne durumda diye sonra ona göre tedbir alıyoruz

Kızlar zıplamayı ipsiz yapınca daha çok yapabiliyorum sanki. Dün denedim hemen nefesim kesilmedi 200 e kadar ulaştım tek seferde . Normalde ip atlarken 100 e doğru tıkanıyorum
Kalori olarak muhtemelen aynı şey değildir ama herkesin ipi yok birde ekstra ses yapıyor o yüzden ziplamada kabul demiştik ☺️ tek seferde 200 şahane yalnız ben sıksam 100 çıkar onu bile korktuğum için yapmıyorum ayağımı sakatliyorum parmak ucu zipliyorum.cunku 😁

Back
X