- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.481
Ben hic duymadim belki bildigimiz biseydir ama isim olarak bilmiyorum bakayim biKızlar p90x3 diye bir spor duydunuz mu ? Ben bir iki gündür bakınıyorum hatunlar fena incelmiş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hic duymadim belki bildigimiz biseydir ama isim olarak bilmiyorum bakayim biKızlar p90x3 diye bir spor duydunuz mu ? Ben bir iki gündür bakınıyorum hatunlar fena incelmiş..
Ben 30 dk kardio yapiyorum. Kan ter icinde kaliyorum yerlere damliyor resmen. Terlemek istiyorsan kardio oda az dersen hit kardioSpor esnasında 9 bin bittiydi zaten ✌
Gir bak bir insten aykuthocam diye.. neler var neler.. 129 TL ücreti var.. alasım var yani.. hangi sporu yapsam şöööyle bi sırılsıklam yer dökemiyorun.. sadece 30 dk da millet erimiş bitmiş.. hem de kişinin kendine özel program yapıp veriyormuş hoca
Bence kalmaz gibi ama bilmiyorum.Bir bilgi gelmedi ama cumada olabilir cuma öğleden sonra mesela sahurun etkisi kalır mı ki
Spor esnasında 9 bin bittiydi zaten
Gir bak bir insten aykuthocam diye.. neler var neler.. 129 TL ücreti var.. alasım var yani.. hangi sporu yapsam şöööyle bi sırılsıklam yer dökemiyorun.. sadece 30 dk da millet erimiş bitmiş.. hem de kişinin kendine özel program yapıp veriyormuş hoca
Ben gayet güzel terleyip dilim dışarıda geziyorum
Cardio yap ozaman canım hareketleri tam yaptığın takdirde terlememen mümkün değil![]()
Kızlar yaptığınız videoları bana atar mısınız denemek isterimBen 30 dk kardio yapiyorum. Kan ter icinde kaliyorum yerlere damliyor resmen. Terlemek istiyorsan kardio oda az dersen hit kardio![]()
Teşekkür ederimSeni çok tebrik ediyorum. İşte irade!Harikasın....
![]()
Teşekkür ederimTebrikleeerr..ne kadar guzel bi degisim masallah![]()
Günaydın koridorda o adımları attıktan sonra bide beni görün başım dönüyor kendimi nereye atsam diye bakıyorumPazartesi günü adımlar konuşacak sanki![]()
Harika canımSporumu yaptım kaçamak yok iyi gidiyoorbu hafta perşembe mi ölçüm yapcaz öyle bişey okudum sankii
GünaydinGünaydın kızlar
Pazartesi günü de mi tartılıyoruz? Gerçi ben hergün tartılıyorum. Dün az yemenin ve aç uyumanın faydasını gördüm tartıya inanamadım. Ödem gittiğinin farkındayım ama o bile mutlu etti
Kontrol için tartılıyoruz gidişatınız ne durumda diye sonra ona göre tedbir alıyoruzGünaydın kızlar
Pazartesi günü de mi tartılıyoruz? Gerçi ben hergün tartılıyorum. Dün az yemenin ve aç uyumanın faydasını gördüm tartıya inanamadım. Ödem gittiğinin farkındayım ama o bile mutlu etti
Kalori olarak muhtemelen aynı şey değildir ama herkesin ipi yok birde ekstra ses yapıyor o yüzden ziplamada kabul demiştikKızlar zıplamayı ipsiz yapınca daha çok yapabiliyorum sanki. Dün denedim hemen nefesim kesilmedi 200 e kadar ulaştım tek seferde . Normalde ip atlarken 100 e doğru tıkanıyorum
Hoşgeldinmerhaba kizlar bu gruba bende girebilir miyim bir aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim bilgi verebilirmisiniz grupla ilgili nasil dahil olabilirim