Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence 10 bin ipsiz belki yapılır ama iple hiç sanmıyorum. Zorlasak o da olur gerçi.insan kendi sınırını da aşar bir şekilde. ama ertesi gün yerimizden kalkamayacağımızı garanti edebilirim.
İple daha çok yorulduğum için ipli başladım 10 bin zor tabi de sonuna kadar gidicez bakalım.

Ooo evet şimdi denedim evet yoruyor o da baya toparlariz insalah bu kolları ben bayadir dambilla bolgeesel hareket yapıyorum kolumun üst kısmı sertleşti ama tuzluklar hâla horon tepiyor🙈
Ben bir türlü düzenli kol yapamıyorum. Düzenli yapsak kesin toparlar baksana sende başlamış bile. Tabiki zaman alacaktır ama akşamdan sabaha sarkmadığı için bence toparlarken de zaman alması normal.

İple daha çok yorulduğum için ipli başladım 10 bin zor tabi de sonuna kadar gidicez bakalım.
Ben zıplamasın sabah kısmını bitirdim. Şimdi kahvaltı çay kahve faslı. Öğlenden sonra bir tur daha iple yaparım. Sonra hal kalırsa ipsiz devam etmeyi düşünüyorum. Bu gün hepimiz deli puanlar alacağız bence sonuçta 5 zıplama 1 puan.. ipsiz biraz daha az olabilir ama yine de güzel puan :)

Kızlar aranızda glifır şeker ilacı kullanan var mı? Benim midemi bulandırıyor bu ilaç bulanmaması için ne yapmam lazım Bi fijri olan var mı?
Umutumut82 Umutumut82 kullanıyordu sanırım görünce döner tatlim sana benim hiç bilgim yok .sende de mi insülin direnci var

Ben zıplamasın sabah kısmını bitirdim. Şimdi kahvaltı çay kahve faslı. Öğlenden sonra bir tur daha iple yaparım. Sonra hal kalırsa ipsiz devam etmeyi düşünüyorum. Bu gün hepimiz deli puanlar alacağız bence sonuçta 5 zıplama 1 puan.. ipsiz biraz daha az olabilir ama yine de güzel puan :)
Hmmm sabah 5000 atladım öğleden sonrada 5000 diyorsun 🤣🤣

Umutumut82 Umutumut82 kullanıyordu sanırım görünce döner tatlim sana benim hiç bilgim yok .sende de mi insülin direnci var
Evet ne yazık ki insülin direnci var. Bulantılar yüzünden içmiyordum. Ama içmeyince de kilo veremiyorum. 2 gündür içiyorum ondan mide bulantısı yaşıyorum

Ben de öğle yemeği yapıyorum şimdi sonra yine devam etcem aynı gidiyoruz 😂

🌸18.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari🌸

Cherry Mom Cherry Mom - Paylasim yapildi🥳🥳🥳

Umutumut82 Umutumut82 - Paylasim yapilmadi🤨🤨🤨

@Cagrihilal1 - Paylasim yapildi👏🏻👏🏻👏🏻

@kardelelen321 - Paylasim yapilmadi🥺🥺🥺

pawlover pawlover - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

@Tempus - Paylasim yapildi😍😍😍

@melita09 - Paylasim yapilmadi🤔🤔🤔

nrmyn nrmyn - Paylasim yapildi🤩🤩🤩

@reyyanmeftuni - Paylasim yapildi😇😇😇

Calypso95 Calypso95 - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

@Leyl-i-fer - Paylasim yapildi🤗🤗🤗

@Papatya - Paylasim yapildi😻😻😻

arasveannesi arasveannesi - Paylasim yapilmadi🙄🙄🙄

@bluuee - Paylasim yapildi🎉🎉🎉

birsevgi birsevgi - Paylasim yapildi😻😻😻

@_nazenince_ - Paylasim yapildi😘😘😘

dennisgo dennisgo - Paylasim yapildi🥳🥳🥳

@balpamuk - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

@Umudumvar07 - Paylasim yapilmadi🥴🥴🥴

Ceylansnn Ceylansnn - Paylasim yapildi😌😌😌

@hanmeli - Paylasim yapildi😇😇😇

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 🥳🥳🥳
Eline sağlık canım

arasveannesi arasveannesi bayadir bize yazmiyorsun canım herşey yolunda mı

Ahaha tek seferde 7 bin atlamışlığım var ama iki saat falan sürüyor şu an hala atlıyor olmasi lazımdı sanırım 🤣
İpsiz ve trambolinde falan atalayınca daha hızlı oluyo. Ben trambolinde dkda 115-120 falan zıplıyorum çünkü 🤣

İpsiz ve trambolinde falan atalayınca daha hızlı oluyo. Ben trambolinde dkda 115-120 falan zıplıyorum çünkü 🤣
Aslında ipte de bu sayılar oluyor olmuyor değil ama takılmadan atlamak gerekiyor. E iki saat zıplayınca da yoruluyorsun ve daha sık ipe takılmaya başlıyorsun bu da ister istemez süreyi uzatıyor. İlk bir saat böyle gitse de ikinci saat biraz daha ite kaka gidiyor yani :)

Back
X