- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.661
Su bardağı agziyla kestim,4 tane vardirO bazlama ne kadardı![]()
![]()

Bugun 45 dk yurudum,150 ad zipladim sec begen al

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su bardağı agziyla kestim,4 tane vardirO bazlama ne kadardı![]()
![]()
Benim iple zıplama hedefim tamam. Ama ipsiz saat ona kadar zıplarsam yandım. Enteresan bir şekilde ipsiz zıplarken hiç ağrımayan yerlerim ağrıyor nedense :)Çok yoruldum kizlar yaaaa iş arasında dur azıcık dinleneyim diyorum sonra bir bakıyorum yine zipliyorum![]()
Ala alah niye kiBenim iple zıplama hedefim tamam. Ama ipsiz saat ona kadar zıplarsam yandım. Enteresan bir şekilde ipsiz zıplarken hiç ağrımayan yerlerim ağrıyor nedense :)
Bende saat 6 buçuktan sonra ne kadar yapabilirsem diye başladım spora,atlamaya. Bugün listemizi şaha kaldırırız umarımBenim iple zıplama hedefim tamam. Ama ipsiz saat ona kadar zıplarsam yandım. Enteresan bir şekilde ipsiz zıplarken hiç ağrımayan yerlerim ağrıyor nedense :)
639 fark var kapanmayacak bir fark değil. Sen biraz daha çamaşır katla yeter ki :)
İpsiz zıplarken kalçam ağrıyor mesela. Ne alakaysa :) iple hiç öyle bir ağrım olmuyor. Dediğin gibi sadece bilek ağrısı oluyor.Ala alah niye ki
Benimde bileklerim ağrıdı biraz o.yuzden dinlene dinlene yapıyorum ama daha hedefimin anca yarısını yaptım![]()
Kaldırırız canım. Daha bir de salı zıplaması olacak. Kesin güzel puanlar toplayacağız.Bende saat 6 buçuktan sonra ne kadar yapabilirsem diye başladım spora,atlamaya. Bugün listemizi şaha kaldırırız umarım![]()
Kaldırırız canım. Daha bir de salı zıplaması olacak. Kesin güzel puanlar toplayacağız.
Kullanıcı adım da bi fark görebilmekte misin?Yes fittttt nerdesiniz orgutlendiler burda tek kaldım![]()
Yarın da yürürüm ben inşallah oooo süper süper..Kaldırırız canım. Daha bir de salı zıplaması olacak. Kesin güzel puanlar toplayacağız.
Yazdım kuzum Kazen Bey'e. Değiştirdiler
Direk mmesaj mı attın yoksa bize ulaşından.mi?Yazdım kuzum Kazen Bey'e. Değiştirdiler
Özel mesaj attım.Direk mmesaj mı attın yoksa bize ulaşından.mi?
Bende mesaj atmıştım bundan 4 5 gün önce dönüş olmadıYazdım kuzum Kazen Bey'e. Değiştirdiler
Sessizliğim zıplama sayımın asaletindendirYes fittttt nerdesiniz orgutlendiler burda tek kaldım![]()
Son değil canım 22 ve sonrası dedik ama.cokta gece bırakmamak lazim sevgi listeyi anca hazırlar paylaşırSaat 22.00 da son mu zıplama