• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok yoruldum kizlar yaaaa iş arasında dur azıcık dinleneyim diyorum sonra bir bakıyorum yine zipliyorum :KK70:
Benim iple zıplama hedefim tamam. Ama ipsiz saat ona kadar zıplarsam yandım. Enteresan bir şekilde ipsiz zıplarken hiç ağrımayan yerlerim ağrıyor nedense :)

Benim iple zıplama hedefim tamam. Ama ipsiz saat ona kadar zıplarsam yandım. Enteresan bir şekilde ipsiz zıplarken hiç ağrımayan yerlerim ağrıyor nedense :)
Ala alah niye ki
Benimde bileklerim ağrıdı biraz o.yuzden dinlene dinlene yapıyorum ama daha hedefimin anca yarısını yaptım 🙈

Bende saat 6 buçuktan sonra ne kadar yapabilirsem diye başladım spora,atlamaya. Bugün listemizi şaha kaldırırız umarım 🤭

No kiloooo çok çalışmaniz lazım çok 🤭
Eki Görüntüle 2622054
639 fark var kapanmayacak bir fark değil. Sen biraz daha çamaşır katla yeter ki :)
Benim fırında yemeğim var şu an fırının önünde zıplıyorum. Dışarıdan birisi görse bu nasıl bir manyaklık der kesin :)

Ala alah niye ki
Benimde bileklerim ağrıdı biraz o.yuzden dinlene dinlene yapıyorum ama daha hedefimin anca yarısını yaptım 🙈
İpsiz zıplarken kalçam ağrıyor mesela. Ne alakaysa :) iple hiç öyle bir ağrım olmuyor. Dediğin gibi sadece bilek ağrısı oluyor.

Back
X