- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.681
Kendimzin değistrme olayını kaldirmasalardi keske yaBende mesaj atmıştım bundan 4 5 gün önce dönüş olmadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimzin değistrme olayını kaldirmasalardi keske yaBende mesaj atmıştım bundan 4 5 gün önce dönüş olmadı![]()
Onu da yarışma için kaldırdılar ama eski nicklerini söylemeden gelen olmuştu galibaKendimzin değistrme olayını kaldirmasalardi keske ya
Hım artık profillerde gizli tabi eski nick gözükmüyorOnu da yarışma için kaldırdılar ama eski nicklerini söylemeden gelen olmuştu galiba
Aynen benim gibi ilk nicki adı soyadı yapan çok oluyodurHım artık profillerde gizli tabi eski nick gözükmüyor![]()
Neyse alıştım nick eKendimzin değistrme olayını kaldirmasalardi keske ya
Dene bakalim. Sana özel program mi yaptilar. Yoksa var olan bir programi mi aldin.Evet o videoları yaptım önceden epey zorluyor .. ben bugün p90x3 satın aldım canım bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Cevabi bulursan bana da soyle bende kalin bacaklardan muzdaribimSize bir soruu
Kızlar ben çocukluğumdan liseyi bitirene kdr sporla uğraştım okul takımlarındaydım vs o sebeple benim bacaklarım kaslıüzerine de kilo eklenince daha şişti tabi. İnceltmek için ne yapabilirim acaba
![]()
Benim de sag ayagim agriyor yine incittim galiba spor yaparken tek ayak ziplamaya calisiyorum oda bedenimi tasimiyorGaliba cogumuz öyleben bugün pek vakit ayıramadim o yüzden çay suyu kaynarken yemek piserken vs o aralarda yaptim sadece
Bilmemki cnm baya sonra cvb verdi ama gün içinde döndü yinedeBende mesaj atmıştım bundan 4 5 gün önce dönüş olmadı![]()
Tamam canım.. zaten daha fazla takatim kalmadıSon değil canım 22 ve sonrası dedik ama.cokta gece bırakmamak lazim sevgi listeyi anca hazırlar paylaşır
Evet canım .. yaş boy vs vs girildi işte yarın gelir dedi videolara bakalımDene bakalim. Sana özel program mi yaptilar. Yoksa var olan bir programi mi aldin.
Duzenli ve tam yaptiktan sonra ise yarar bence. Boyle programlar zor oluyor zaten vazgecmeden yapTamam canım.. zaten daha fazla takatim kalmadıözel mesaj atıcaz di mi sevgiye
Evet canım .. yaş boy vs vs girildi işte yarın gelir dedi videolara bakalımbindim bir alamete inste yapan çok kişi vardır dolandırılmam umarım
Zıplıyor olamazlar değil miYes fittttt nerdesiniz orgutlendiler burda tek kaldım![]()
Ben yarın dinleneceğim salı yine zıplama :)Yarın da yürürüm ben inşallah oooo süper süper..
Korkmalı mıyız. İp ucu versen de devam mı tamam mı bilsek :)Sessizliğim zıplama sayımın asaletindendir![]()
Geçmiş olsun canım. Seke seke de olsa spora devam diyorsun. Bu kadar azim gerekmez ya bence sen bu hafta yat dinlenBenim de sag ayagim agriyor yine incittim galiba spor yaparken tek ayak ziplamaya calisiyorum oda bedenimi tasimiyor![]()
OlabilemeeezzKorkmalı mıyız. İp ucu versen de devam mı tamam mı bilsek :)
Ay bende öyle tam tek ayak değil ama yükü sağ ayağa vermeye çalışıyorumBenim de sag ayagim agriyor yine incittim galiba spor yaparken tek ayak ziplamaya calisiyorum oda bedenimi tasimiyor![]()
Yorulmuşsundur dinlen hadi artıkOlabilemeeezz![]()