Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Size bir soruu
Kızlar ben çocukluğumdan liseyi bitirene kdr sporla uğraştım okul takımlarındaydım vs o sebeple benim bacaklarım kaslı 🤭 üzerine de kilo eklenince daha şişti tabi. İnceltmek için ne yapabilirim acaba 🙄🙄

Size bir soruu
Kızlar ben çocukluğumdan liseyi bitirene kdr sporla uğraştım okul takımlarındaydım vs o sebeple benim bacaklarım kaslı 🤭 üzerine de kilo eklenince daha şişti tabi. İnceltmek için ne yapabilirim acaba 🙄🙄
Cevabi bulursan bana da soyle bende kalin bacaklardan muzdaribim

Son değil canım 22 ve sonrası dedik ama.cokta gece bırakmamak lazim sevgi listeyi anca hazırlar paylaşır
Tamam canım.. zaten daha fazla takatim kalmadı 😂 özel mesaj atıcaz di mi sevgiye
Dene bakalim. Sana özel program mi yaptilar. Yoksa var olan bir programi mi aldin.
Evet canım .. yaş boy vs vs girildi işte yarın gelir dedi videolara bakalım 🤷bindim bir alamete inste yapan çok kişi vardır dolandırılmam umarım

Tamam canım.. zaten daha fazla takatim kalmadı 😂 özel mesaj atıcaz di mi sevgiye

Evet canım .. yaş boy vs vs girildi işte yarın gelir dedi videolara bakalım 🤷bindim bir alamete inste yapan çok kişi vardır dolandırılmam umarım
Duzenli ve tam yaptiktan sonra ise yarar bence. Boyle programlar zor oluyor zaten vazgecmeden yap

Back
X