Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısın Cherry Mom Cherry Mom hiç bu kadar düzensiz bir uyku düzenim olmamıştı. Bünyem saçmalamaya başladı resmen.
Bugün gerçekten yapamayacağım galiba dennisgo dennisgo birde bacaklarım acayip gergin, kas ağrılarım var. Ya sen o kadar sporu yapıp nasıl dayanıyordun?? Ben pilatesi de bu yüzden bırakmıştım. Spordan sonra vücudum hep gergin ve ağrılı oluyor. Özwllikle bacaklarım. Gece rahat uyuyamıyorum bacaklarımın gerginliğinden. Koltukta oturduğum yerde sürekli uzatıp germe isteği oluyor bacaklarımı.
Anladım canim dinlen tabi takiliyoruz
Ağrılar benimde çok oluyor ama 3 4 gün sonra geçiyor başka bir spor yapıyorum yine ağrı sonra yine 3 4 gün hamlik 🙈 mesela bisiklete 4 5 gün cikmasam vücut hamliyor o kısmı bende anlamıyorum ama geçiyor 🤷 kas gevsetici var mı.? Her spordan sonra birde esnetmek çok iyi oluyor muhakkak en az 5 dakika esnemek lazim

Bende bugün çıtayı yükseltip tek seferde bin bin zıpladım tabi sonlara doğru 600lere düştü ama olsundu 🤣
Bu sayıların arasındaki zaman uzayınca yapmak kolaylaşıyor aslında. Sen ne kadar boşluk bıraktın bilmiyorum. Ama beni özellikle ipsiz kısım hiç zorlamadı çünkü azar azar aralarda zıpladım.

Bu sayıların arasındaki zaman uzayınca yapmak kolaylaşıyor aslında. Sen ne kadar boşluk bıraktın bilmiyorum. Ama beni özellikle ipsiz kısım hiç zorlamadı çünkü azar azar aralarda zıpladım.
Bin zıplayıp çay kahve molası verdim dizi izledim filan baya gevşek yaptım. Kısa aralıklarla yapamazdım aynen. Evet bence de ipsiz daha kolay oluyo benim ip lokuma oyuncak oldu 😂

🙈 Neyse ben zaten kendi günlük hedefime ulaşmaya calisiyordum :mad:
pawlover pawlover çok haklı biz hep zıplıyoruz bu sayılar normal.. Geçen haftalarda uyuyayım ben dedim kalktım.. yatmaya giderken ip gözüme takıldı ay dur biraz zıplayayım dedim. 1000 zıpladım ayak üzeri. Evdeki arkadaşımız diyor o nasıl bir şeydi öyle, uyku diye kalkıp 1000 ip atlamak nedir :)

Back
X