- 23 Mart 2016
- 29.849
- 90.310
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.881
Öyledir canım.zorladik bacakları.bayaBen hiç söylemeyim bugün kuzum dün akşam yaptım ya spor onun ödemidir demi sanırsam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyledir canım.zorladik bacakları.bayaBen hiç söylemeyim bugün kuzum dün akşam yaptım ya spor onun ödemidir demi sanırsam![]()
Aynen baya iyi yürüdüm kadıköy metrodan gataya yürüdüm. Hastane içinde de epey yürüdüm poliklinikleri taşımışlar sonra bida aşağı kadıköye eve de ikinci vesaite binmedim yürüdüm bence ben bugün yatıyımdünün yorgunluğu üstüne zor geldi
evet alışık olmayınca zıplama çok ağrıtıyo başlarda çok kötü oluyodum ben de
Pazartesi kiloları nasıl kizlar tartildiniz mi cuma 1.oluyoruzzzzz muuuu![]()
![]()
Ben cok az artiyim ama dünün ödemi oldu kesin ,direk kalkınca tartıldım çünkü.
Hahahah aynen benimBu vesileyle kiloların eriyip kuruyabilirsin papatyacım. Yani sen benim rakibim olan papatyasın dimi yanlışlık yok??? Subliminal mesaj mı veriyorsun yoksa bana ahahahah![]()
Yok pendik tarafındayım ben ama tam bi Kadıköy aşığıyımdır çok aşındırırım yollarınıpawcım sen Kadıköy’de mi oturuyorsun yahu ben de Kadıköy’deyim. Benim eşim de Kadıköy metrodan Erenköy’e yürüyordu sürekli. İnanamıyorum çok uzun mesafe bana göre![]()
Güzelmiş isimm kardeş katdeş takılırdık burdaKeşke balpapatya yapsaydın papatyacım![]()
Yok pendik tarafındayım ben ama tam bi Kadıköy aşığıyımdır çok aşındırırım yollarını![]()
Aynen un diye kalmış aklımda yulafmışş yapcam bugünCherry Mom ben henüz tartilmadim lavabo işini bekliyorum
pawlover geçmiş olsun canım
@Ceylansnn tebrik ederiim69u görmüşsün
K KuruPapatya meğer benim tarifi istiyormussuntam buğday unu falan deyince hiç üstüme alınmamıştım
![]()
Uzun vibsure degil ki..mesela 2 hafta veya 1 haftaDediğin birçok şeyi yemiyorum zaten canım ama meyve ve kurumeyve yiyorum onlari da cikarirsam devamlı yapamam daha çabuk pes ederim sankiabartmıyorum ama. 2 kurumeyveyi geçmiyorum. Ya da normal meyve yiyosam 1 tane yiyorum.
Bakalım artıktarifini denicem bir ara
Öyle yapcam biraz degistircem![]()
Teşekkür ederimmÇok geçmiş olsun bu arada.![]()
Erkeklerin normal sartlarda alabildikleri kalori bizimkinden daha fazla ayni yemegi yiyip ayni sporu yapiyorsaniz onun daha cok vermesi normal. Mesela sen gunluk 500 kalori aciga cikariyorsan onda 1000 kalori oluyor bu. Onun daha cok vermesi normal. Erkeklerin vucudu makine gibi zaten ne kodlarsan o yönde calisiyor. Bizim gibi regl domemi ödemi şişliği duraklamasi vucudun alismasi falan filan gibi dertleri yok.Ay ne bileyim beni eşim çok etkiliyor pis adam. Aynı anda başladık. Fark edilir biçimde zayıfladı![]()
hayır aynı yemeği yiyoruz hemen hemen aynı sporu yapıyoruz nedir yani erkek metabolizması farklıymış. Tüküreyim
onu gördükçe kendi incelmem yeterli gelmiyor bana
![]()
Ben daha oturuyorum ya. Hep aksama dogru ancak yarisa basliyorum. Ne olacak benim halimBen disaridayim yürümeye başladım bileeee:))
Ben sadece -100 geldim ama tuvalet sıkıntısı oluyo malum son anda değişebiliyo o yüzden sıkıntı etmiyorumPazartesi kiloları nasıl kizlar tartildiniz mi cuma 1.oluyoruzzzzz muuuu![]()
![]()
![]()
Ben cok az artiyim ama dünün ödemi oldu kesin ,direk kalkınca tartıldım çünkü.
Canim bende öyle valla bu çocukla ne kadar ne yapabilirim ama gün başında kendime bir hedef belirliyorum hep bir oncekinden bir tık fazla onu yakalayincada mutlu oluyorumBen walk challenge a başladım bile kızlar ama böyle 20 binleri falan görünce hiç umudum kalmıyor![]()
Biliyorum bunları ama yine de insan sinir oluyorErkeklerin normal sartlarda alabildikleri kalori bizimkinden daha fazla ayni yemegi yiyip ayni sporu yapiyorsaniz onun daha cok vermesi normal. Mesela sen gunluk 500 kalori aciga cikariyorsan onda 1000 kalori oluyor bu. Onun daha cok vermesi normal. Erkeklerin vucudu makine gibi zaten ne kodlarsan o yönde calisiyor. Bizim gibi regl domemi ödemi şişliği duraklamasi vucudun alismasi falan filan gibi dertleri yok.
Ayy son 2 saatte 17000 adım.yapiyorsun sen dert miBen daha oturuyorum ya. Hep aksama dogru ancak yarisa basliyorum. Ne olacak benim halim
Guzel canim aynenBen sadece -100 geldim ama tuvalet sıkıntısı oluyo malum son anda değişebiliyo o yüzden sıkıntı etmiyorum![]()
Yarıştığın arkadaşın yaşadı deseneTa ta ta tamm annemden bir mesajj ramazan hazırlığı yapılacakmış, mantılar oruklarrree ben nasıl yarışcam şimdi
hadi sizde hazırlık yapın
![]()