Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen baya iyi yürüdüm kadıköy metrodan gataya yürüdüm. Hastane içinde de epey yürüdüm poliklinikleri taşımışlar sonra bida aşağı kadıköye eve de ikinci vesaite binmedim yürüdüm bence ben bugün yatıyım 😂😂 dünün yorgunluğu üstüne zor geldi 🤭 evet alışık olmayınca zıplama çok ağrıtıyo başlarda çok kötü oluyodum ben de

pawcım sen Kadıköy’de mi oturuyorsun yahu ben de Kadıköy’deyim. Benim eşim de Kadıköy metrodan Erenköy’e yürüyordu sürekli. İnanamıyorum çok uzun mesafe bana göre🙈

Pazartesi kiloları nasıl kizlar tartildiniz mi cuma 1.oluyoruzzzzz muuuu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ben cok az artiyim ama dünün ödemi oldu kesin , 🤭direk kalkınca tartıldım çünkü.

Yaaa ben de fazla çıktım. Hem dün hareket etmedim hem baklagil yedim ki beni hep şişiriyor, hem de sabahın ödemi de var mutlaka ama bugün sp yapayım diyorum ödemi atmak için. Eski dukancılardan kim kaldı....😂🙈😂

pawcım sen Kadıköy’de mi oturuyorsun yahu ben de Kadıköy’deyim. Benim eşim de Kadıköy metrodan Erenköy’e yürüyordu sürekli. İnanamıyorum çok uzun mesafe bana göre🙈
Yok pendik tarafındayım ben ama tam bi Kadıköy aşığıyımdır çok aşındırırım yollarını 😍

Dediğin birçok şeyi yemiyorum zaten canım ama meyve ve kurumeyve yiyorum onlari da cikarirsam devamlı yapamam daha çabuk pes ederim sanki 🙄 abartmıyorum ama. 2 kurumeyveyi geçmiyorum. Ya da normal meyve yiyosam 1 tane yiyorum.
Bakalım artık 🙄 tarifini denicem bir ara 😍😍

Öyle yapcam biraz degistircem😍
Uzun vibsure degil ki..mesela 2 hafta veya 1 hafta

Ay ne bileyim beni eşim çok etkiliyor pis adam. Aynı anda başladık. Fark edilir biçimde zayıfladı :KK67: :işsiz: hayır aynı yemeği yiyoruz hemen hemen aynı sporu yapıyoruz nedir yani erkek metabolizması farklıymış. Tüküreyim:cry:onu gördükçe kendi incelmem yeterli gelmiyor bana 😂😂😂
Erkeklerin normal sartlarda alabildikleri kalori bizimkinden daha fazla ayni yemegi yiyip ayni sporu yapiyorsaniz onun daha cok vermesi normal. Mesela sen gunluk 500 kalori aciga cikariyorsan onda 1000 kalori oluyor bu. Onun daha cok vermesi normal. Erkeklerin vucudu makine gibi zaten ne kodlarsan o yönde calisiyor. Bizim gibi regl domemi ödemi şişliği duraklamasi vucudun alismasi falan filan gibi dertleri yok.

Ben walk challenge a başladım bile kızlar ama böyle 20 binleri falan görünce hiç umudum kalmıyor🙈
Canim bende öyle valla bu çocukla ne kadar ne yapabilirim ama gün başında kendime bir hedef belirliyorum hep bir oncekinden bir tık fazla onu yakalayincada mutlu oluyorum

Erkeklerin normal sartlarda alabildikleri kalori bizimkinden daha fazla ayni yemegi yiyip ayni sporu yapiyorsaniz onun daha cok vermesi normal. Mesela sen gunluk 500 kalori aciga cikariyorsan onda 1000 kalori oluyor bu. Onun daha cok vermesi normal. Erkeklerin vucudu makine gibi zaten ne kodlarsan o yönde calisiyor. Bizim gibi regl domemi ödemi şişliği duraklamasi vucudun alismasi falan filan gibi dertleri yok.
Biliyorum bunları ama yine de insan sinir oluyor 😂

Back
X