Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın ya darısı başıma inşallah bende hemen vermek istiyorum bu kiloyu karantinadan çıkınca fark edilmeli 😜😉😂😂
Olur olur daha iyisini yaparsın sen
Karantina bittiğinde manken gibi olacağız inşallah 🤭🤭
Sen normalde çalışıyor musun canim ? Yazdın belki unuttum kusura bakma

Olur olur daha iyisini yaparsın sen
Karantina bittiğinde manken gibi olacağız inşallah 🤭🤭
Sen normalde çalışıyor musun canim ? Yazdın belki unuttum kusura bakma
İşten yeni ayrıldım hazır evdeyken spor salonuna saz kursuna ve zumba ya yazıldım ama karantina yüzünden kapandı maalesef 🤦‍♀️🤦‍♀️

İşten yeni ayrıldım hazır evdeyken spor salonuna saz kursuna ve zumba ya yazıldım ama karantina yüzünden kapandı maalesef 🤦‍♀️🤦‍♀️
Hay maşallah herşeye yazilmissin 😍 kısmet yine gidersin
Zumbaya bende gidiyordum şahane bir şey insan hem stres atıyor hem zayıflıyor

Selam kızlar 10 bin 500 adım tamam biraz dinlenip tekrar bir kaç bin adım daha atmak istiyorum gerisi de gece hazır 6 lı rakamları görmüşken vazgeçmek yok. Bu arada sizi kilolar kaç hiç birinizin kilosunu bilmiyorum yavaş yavaş tanışırsın diyorum ama acele ediyorum :KK70: :KK70: :KK36::KK36:
Maşallah adımlar süper. Ben 74 ile başlayıp 57ye kadar verdim. 57 ile de buraya başladım inşallah hedef 51. Şuan 52.2 kilom tabi bugünkü artıyı saymazsak🙈

U Umudumvar07 sen ne dersi çalışıyorsun canim.? Bugün tam sana laf atacaktım çoluk yok çocuk yok bizimki.gibi başında koca yok niye girmiyor bu kız diye 😍 menüde ders yazınca ondan mı gecelri giriyorsun ?
Sıkıntıları vardıya nişanlısından ayrılmıştı. Ondan belki giremiyo

Back
X