Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy kizlar bugun 2 aydir gormedigim bir arkadasimi gordum. Cok sasirdi ne kadar zayiflamissin dedi nasil mutlu oldum nasil mutlu oldum anlatamam. Ben zayiflayana kadar bu karantina sürsün ya 😂😂😂
Kız ya geç zayiflarsan bizim suçumuz ne :KK70:
Tebrik ederim ne güzel insanı en çok motive eden şey bu zaten ❤️❤️💪

Kızlar kızlar 🤩 ilaç kullanmamama rağmen prolaktin çok güzel çıkmış 🥰 tsh 2,7 onu anlamadım ama prolaktine çok sevindim 🥳
Çok iyi canım. Peki baş ağrılarının nedeni ne acaba doktor bir şey dedi mi? Bir de görüntüleme isteyecek mi tedavin nasıl devam edecek?
tsh 2,7 normal bir değer ama tüp bebeğe başlamaya karar verirsen 2,5 altı istiyorlar diyebiliyorum..

Ne güzel cnm çok sevindim. Diğer rahatsızlığın belli mi nasıl olduğu
O mr çekilmeden belli olmuyo malesef maile dönsün bi bakalım ne diyecek. Ama prolaktini yükseltmiyo demekki artık bu da güzel bişi 🤩
Çok iyi canım. Peki baş ağrılarının nedeni ne acaba doktor bir şey dedi mi? Bir de görüntüleme isteyecek mi tedavin nasıl devam edecek?
tsh 2,7 normal bir değer ama tüp bebeğe başlamaya karar verirsen 2,5 altı istiyorlar diyebiliyorum..
Cıks daha maile dönmedi. Aynen ben de öyle biliyorum bakalım ne diyecek

Hadi hayırlısı 90 günlük mu şimdi o program
Ve sadece spor mu var diyet listesi flan oluyor mu ?
Evet canım 90günlüj ama birer aylık gönderiyor hoca.. diyet listesi yok da işte if diyeti uygulayın vs yazıyor öyle çok incelemedim
Nasıl bişey canım yaptığın program. İsmini daha önce hiç duymamıştım hanmeli hanmeli
Ben de yeni başladım canım insten aykuthoca diye bakarsan paylaşımlar var
Çok şükür ama sun içince yine 70 uzaklaşma lazım şu 7 lerden
Aman bir daha görme 🤭

Kızlar naber şu evde kaldığımız kötü günleri bir an önce yerde bırakmak dileği ile. Ev beni yuttu ev beni yedi 😁 sabaha kadar oturup akşama kadar yatan tek ben miyim 🙄
Bugün hastaneye giderken sahil tarafından yürüdüm valla kıymetini bilmiyomuşuz şöyle bi içime çektim nasıl güzel geldi çabucak biter inşallah bu günler 😍

Bugün hastaneye giderken sahil tarafından yürüdüm valla kıymetini bilmiyomuşuz şöyle bi içime çektim nasıl güzel geldi çabucak biter inşallah bu günler 😍
Bende aynı şeyi istanbuldan Ankara'ya taşındıktan sonra hissttim yoksa hiç umrumda değildi her hafta sonu Maltepe sahile giderdik gözümün ucuyla bile bakmazdim denize 😅
Geçen sene izmirde deniz kenarına gittikte ilk defa iyot kokusu aldim sanki icimi çeke cekeee yurudum.:cry::cry::cry:

Back
X