- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.281
Gayet iyiBöyle nasıl kizlar ?
Pazartesi walk challenge
Sali boş
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyiBöyle nasıl kizlar ?
Pazartesi walk challenge
Sali boş
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge![]()
![]()
![]()
![]()
Evet ziplamak daha zor benim ayaklar cussemi tasiyamiyorTamam canım acaba 2 zıp 1 walk mı olsa diye düşündüm ama herkes ziplayamiyo
Kaslar kasilmistir. Gecen cok zipladin sismistirBel -1, kalça, göğüs, üst bacak -2, alt bacak +1![]()
Kardio gunu yapiyormusuz bi de kizlar hizini alamaz artik 3 5 saat kardio yaparlar. Cumaya hepimiz arti geliriz sen gör şenligiWalk ve zıpzıptan başka yarış yapabileceğimiz bir spor hareketi var mı ?
Söz konusu yaris olunca bunlardan hersey beklenir.Ben mekik falan düşünmüştum göbek bölgesinde fazlalığı olanlar varsa güzel olabilironda da böyle 10 binLer zorlanamaz
![]()
Hahaha ben de aynı şekilde gerçi ben önce kendi sporumu yapıp sonra yarış sporunu yapıyorum anlattığın gibi. O yüzden hiçbir zaman dereceye giremedimEvet ziplamak daha zor benim ayaklar cussemi tasiyamiyor![]()
Rambo gibi gezeriz artık hahahahaKardio gunu yapiyormusuz bi de kizlar hizini alamaz artik 3 5 saat kardio yaparlar. Cumaya hepimiz arti geliriz sen gör şenligi![]()
OlabileerrKaslar kasilmistir. Gecen cok zipladin sismistir
Doğru ramazanda yapamayız herhalde ya yada sadece yürüyüş yaparız o da herkesin gücü yettiği.kadar iyi gelebilir zaaman geçmiyor otur otur hele benim gibi 6 da güne baslayip 1 de bitirenler içinRamazan nasil yapacagiz bu yaris isini ben yine gece yapabilirim ama sabah erken kalkanlar erken yatar orucluyken zatrn ben ben degilimonu nasil ayarlayacagiz
Oyle yapariz adim olur. Onun seysiyle yerimizden kalkariz vakit gecerDoğru ramazanda yapamayız herhalde ya yada sadece yürüyüş yaparız o da herkesin gücü yettiği.kadar iyi gelebilir zaaman geçmiyor otur otur hele benim gibi 6 da güne baslayip 1 de bitirenler için![]()
Bence deOyle yapariz adim olur. Onun seysiyle yerimizden kalkariz vakit gecer![]()
Acikcasi kitaplarini eskinolarak tanimliyor..seminerlerinde yeni ve kolay bir teknik gelistirdigini anlatiyormus..seminerlerine gidemezsek online destek alma sansimiz var burosundan..ancak bana göre her ikisi de biraz pahali geldi..ben instagramda anlattiklarini denedim.. anlattiklarindan yola cikarak tramvaya ulastim..ancak bununla ne yapmam gerektigini bilmiyorum..Tam olarak nasil yapildigini ve hatirlanmayan travmalara nasil ulasacagimizi bulamadim canim,kitabinda veya notlarinda varsa atarsan sevinirim,kilo olani denedinmi
Mekik de herkes yapamaz bence.. en kolayı walkBen mekik falan düşünmüştum göbek bölgesinde fazlalığı olanlar varsa güzel olabilironda da böyle 10 binLer zorlanamaz
![]()
Yatar kalkar cardio yaparızKardio gunu yapiyormusuz bi de kizlar hizini alamaz artik 3 5 saat kardio yaparlar. Cumaya hepimiz arti geliriz sen gör şenligi![]()
Hamilesin
Espiriyi anlamadım galiba?![]()
Yarışları azaltalim mi kizlar ? Ne dersiniz haftada 1 zip haftada bir walk olsun eğlenceli oluyor ama kendi sporlarimizi yapacak hal kalmıyor![]()
Yaa süpermiş benim annem Maraşlı kardeşim İzmirde yaşıyorEvet aslen maraşlıyım ama doğma büyüme izmir