Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Böyle nasıl kizlar ?

Pazartesi walk challenge 💤💤💤💤
Sali boş 💤💤💤💤
Carsamba walk challenge🚶🏽‍♀️🏃🏾‍♀️🚶🏽‍♀️🏃🏾‍♀️🚶🏽‍♀️
Persembe boş 💤💤💤💤
Cuma walk challenge 🚶🏽‍♀️🏃🏾‍♀️🚶🏽‍♀️🏃🏾‍♀️🚶🏽‍♀️🏃🏾‍♀️
Cumartesi boş💤💤💤💤💤
Pazar zıp zıp challenge :spor: :spor: :spor: :spor:
Gayet iyi👍👍 ama normal sporlarinizi atlamayin kizlar bunlar ektra fazladan hareket icin yapiyoruz sonucta. Hem normal sporumuzu yapip bunlarida ek olarak katarsak sonuc almamiz daha kolay olacak. Sporlarinizi birakip sadece yarisa yüklenmeyin oncelik bana gore ki ben oyle yapiyorum normal sporu mu yapiyorum sonra yarisa yukleniyorum. Ne kadar olursa fayda diyerek. Sonucta bu yarislar bize ekstra hareket etme sansi veriyor. 🤣🤣 anlata bildim mi bilmiyorum azicik dagildi gibi oldu ama siz toparlayip anlayin artik 😂😂

Ramazan nasil yapacagiz bu yaris isini ben yine gece yapabilirim ama sabah erken kalkanlar erken yatar orucluyken zatrn ben ben degilim 🙈🙈 onu nasil ayarlayacagiz
Doğru ramazanda yapamayız herhalde ya yada sadece yürüyüş yaparız o da herkesin gücü yettiği.kadar iyi gelebilir zaaman geçmiyor otur otur hele benim gibi 6 da güne baslayip 1 de bitirenler için 🙈

Tam olarak nasil yapildigini ve hatirlanmayan travmalara nasil ulasacagimizi bulamadim canim,kitabinda veya notlarinda varsa atarsan sevinirim,kilo olani denedinmi
Acikcasi kitaplarini eskinolarak tanimliyor..seminerlerinde yeni ve kolay bir teknik gelistirdigini anlatiyormus..seminerlerine gidemezsek online destek alma sansimiz var burosundan..ancak bana göre her ikisi de biraz pahali geldi..ben instagramda anlattiklarini denedim.. anlattiklarindan yola cikarak tramvaya ulastim..ancak bununla ne yapmam gerektigini bilmiyorum..
Bakin ona soyle bir mesaj attimdi..onu sizinle de paylasayaim:
Barış bey selamlar..geçtiğimiz hafta çarsamba günü yaptıginız genek yayinı dinledim..Ve anladigim kadariyla da kilo problemi uzerine calistim vuruslarla birlikte..ertesi sabah belime bir agri girdi ve ben ağrı şokuna girip bayginlik geçirdim..hemen noroloğa gittik. Dr pek iyi bi tablo çizmedi..neyse...
Kilo ve tramva ilişkisi çozumlendi bana gore.Ben kucukken cok zor yemek yiyen bir bebekmişım..hatta 3 gun agzimda yogurtlu corbanin pirinçlerinin bekledigi olurmuş.. Cocukken Beni Hep zorlardi babannem yemek yiyeim diye..anldigim kadariyla bu tramva olmuş..ve birisi bana zorla yemek yedirmesin diye fazladan yiyip kilo aliyorum ki aa bu ne zayif hiç yedirmiyormusunuz diye ne onlara bir itham olsun ne de minik nermine ye ye ye diye zorlama..
Ne enteresan calisiyor beyin..
Sizi yenintakip etmeye başladim..ve ilk denemede boyle bir cozum çok sasirtti beni..paylaşmak istedim..dogru tramva mi cozudu kilo verdigimde anlayacağız😊 teşekkürler aydinlatici yayinlariniz için..beyninize sağlık..

Ben mekik falan düşünmüştum göbek bölgesinde fazlalığı olanlar varsa güzel olabilir 🙄 onda da böyle 10 binLer zorlanamaz😂😂
Mekik de herkes yapamaz bence.. en kolayı walk 😅ama onu da ceylan alır götürür 😂plank falan olsa duvar sınavı falan 🤷 bilemedim
Kardio gunu yapiyormusuz bi de kizlar hizini alamaz artik 3 5 saat kardio yaparlar. Cumaya hepimiz arti geliriz sen gör şenligi 😂😂😂
Yatar kalkar cardio yaparız 😂

Back
X