Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla yapmadigim şey kalmıyor bazen gözünü acmasiyla bana sürpriz yaplar başlıyor yatana kadar icim sisti.
Öyle herşeyide beğenmiyor yemekten sürpriz mi olur boyadan supriz mi olur 🤦🤦🤦🤦🤦🤦
O konuda benim eltim çok katı 🙊 bişeyi beğenmezse direk odasına yolluyo. Ne seviyo ki sürekli mum yak başka süpriz bulamıyorum sen bana süpriz yap de 😂

Takımımızın değerli hanımları için. Bahçemizden💙

Eklentiler

• IMG_20200421_120816.webp
    IMG_20200421_120816.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 28
Kız onlarda mi yaramazlık yapıyor 🤭🤭🤭 ne yapıyor mesela 🙄
En sevdiği şey oyuncaklarını parçalayıp elyafları her yere saçmak 🤦🏻‍♀️ Arada saksıdaki topraklara burnunu sokuyo kendide ve yerler hep toprak oluyo 🤓 bugün dışarda köpek arkadaş edindi o yüzden sapıklığı üstünde kolumu ve bacağımı eş seçti kendine oturduğum an tacize uğruyorum :KK53:

Gül'ün gulun benim.oglum yagizz delükanli olunca bende sizin bebelere gülerim 🤗🤭🤭🤭🤭
Yaa öyle demee😂😂 ben de düşünüyorum yakın zamanda 😂😂 ama erkek çocuğunu oyalamak çok zor gerçekten 🙄 bence kızlar daha kolay kanıyo🤔
Kız onlarda mi yaramazlık yapıyor 🤭🤭🤭 ne yapıyor mesela 🙄
Onlari bırak minicik muhabbet kuşu bile ne yaramazliklar yapıyo 😂😂😂 benimki bütün Kartonpiyerlerimi yedi oyuk yaptı 😂😂😂

En sevdiği şey oyuncaklarını parçalayıp elyafları her yere saçmak 🤦🏻‍♀️ Arada saksıdaki topraklara burnunu sokuyo kendide ve yerler hep toprak oluyo 🤓 bugün dışarda köpek arkadaş edindi o yüzden sapıklığı üstünde kolumu ve bacağımı eş seçti kendine oturduğum an tacize uğruyorum :KK53:
Amaniiiinnnn 🙈🙈🙈🙈

Back
X