- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.321
O konuda benim eltim çok katıValla yapmadigim şey kalmıyor bazen gözünü acmasiyla bana sürpriz yaplar başlıyor yatana kadar icim sisti.
Öyle herşeyide beğenmiyor yemekten sürpriz mi olur boyadan supriz mi olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O konuda benim eltim çok katıValla yapmadigim şey kalmıyor bazen gözünü acmasiyla bana sürpriz yaplar başlıyor yatana kadar icim sisti.
Öyle herşeyide beğenmiyor yemekten sürpriz mi olur boyadan supriz mi olur![]()
Olur mu.kiz ne mumu şaka yaptığını düşünmüştüm evi küle çevirirO konuda benim eltim çok katıbişeyi beğenmezse direk odasına yolluyo. Ne seviyo ki sürekli mum yak başka süpriz bulamıyorum sen bana süpriz yap de
![]()
Sen yakcan sonra üfletcen yahu ona vermicenOlur mu.kiz ne mumu şaka yaptığını düşünmüştüm evi küle çevirir![]()
Gül'ün gulun benim.oglum yagizz delükanli olunca bende sizin bebelere gülerimAy ne güldüm ahahhahahaha
BugünGül'ün gulun benim.oglum yagizz delükanli olunca bende sizin bebelere gülerim![]()
Sakat iş o biliyorum sonu gelmezSen yakcan sonra üfletcen yahu ona vermicen![]()
Yaaaa o nasıl güzel kirmiziTakımımızın değerli hanımları için. Bahçemizden![]()
Kız onlarda mi yaramazlık yapıyorBugünli kızçe beni yeterince delirtiyo gülebilirsin sen de bana
![]()
Sakat iş o biliyorum sonu gelmezyani öyle birşey olacak tehlikeli olmayacak sevecek ama çokta sevmeyecek yoksa ölene kadar yaptırıyor bayiliyorsun
hadi bakalım bulun hahaha
En sevdiği şey oyuncaklarını parçalayıp elyafları her yere saçmakKız onlarda mi yaramazlık yapıyorne yapıyor mesela
![]()
Kas mı oldu ki?Keşke bilsem ben de şaştım kaldım alt bacak neden kalınlaşır ki![]()
Yaa öyle demeeGül'ün gulun benim.oglum yagizz delükanli olunca bende sizin bebelere gülerim![]()
Onlari bırak minicik muhabbet kuşu bile ne yaramazliklar yapıyoKız onlarda mi yaramazlık yapıyorne yapıyor mesela
![]()
Başka bi ihtimal gözükmüyo göbek olsa ödem dicem de alt bacağa sebep bulamadımKas mı oldu ki?
Dur bi etkinlik daha vardı o da güzeldi bulayım da onu yolliiiimAyy ne güzelmiş bu yaa evet yapalım bunu ama bende oje yokneyse aklımda olsun kafayı yiyen diğer arkadaşlara atayim.sende sevaba gir
sağol kuzum
AmaniiiinnnnEn sevdiği şey oyuncaklarını parçalayıp elyafları her yere saçmakArada saksıdaki topraklara burnunu sokuyo kendide ve yerler hep toprak oluyo
bugün dışarda köpek arkadaş edindi o yüzden sapıklığı üstünde kolumu ve bacağımı eş seçti kendine oturduğum an tacize uğruyorum
![]()