- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli bir şey yoktur inşallahAras siteye girmemiş epeydir melitaya ses ettim bakalım
Ben bu fikri kabul etmiyorum der çıkar işin içinden benimse kabul etmeme giib bir luksum yokCherry Mom yarın gözünü açar açmaz evet bugün sıra sende, sen bana sürpriz yap de. Bir gün sıranı savsan rahatlarsın :)
Aaa aaa şikayet edilinmeeeezzz
Pilates sayıyorum kuzumCherry Mom pilates hareketlerini de bölgesel mi sayıyoruz?
Ben de aynı durumdayım canım bugün cuma günkü kiloyu yakaladım. Ama sevindim dün artı çıkıyordum çünküBen daha bugün Cuma günkü kiloyu yakaladım neden boyle ödemlendim yaa![]()
Pet şişe kullan sen de canım mutlaka dambıl olması gerekmez. Ben dambıl, pilates bandı veya çemberi kullanıyorum. Koltuk mutfak tezgahı ya da bir şey kullanmadan yaptığım hareketler de var.Cnm kol çalışması için neler yapıyorsun? Video falan var mı? Bu arada dambıl falan yok bende baştan diyim![]()
Bidakine dk tutiyim o zamanPilates sayıyorum kuzum
Pet şişe kullan sen de canım mutlaka dambıl olması gerekmez. Ben dambıl, pilates bandı veya çemberi kullanıyorum. Koltuk mutfak tezgahı ya da bir şey kullanmadan yaptığım hareketler de var.
Hiç bir şey kullanmayacaksan şu olabilir
Senin dönüşüm listesine göre bir tencereye kadar pilav hakkı yaratırım kendime 1 dilim ekmek yedim sabahtan akşama kadar :)Pilav yiyecekmis olmazsa ceza yazar keseriz puanlari![]()
Merak etme ben de 10 bin yapamamAynen zıplıyorum ben de ama on bin yapamam![]()
Pilav donusmuyorSenin dönüşüm listesine göre bir tencereye kadar pilav hakkı yaratırım kendime 1 dilim ekmek yedim sabahtan akşama kadar :)
Acaba sen kaç yaptın hiç ondan bahsetmiyorsun 9999 muBence yaptı bile ama çaktırmıyo![]()
Tebrikler canımBen de aynı durumdayım canım bugün cuma günkü kiloyu yakaladım. Ama sevindim dün artı çıkıyordum çünkü
Geriye kalan 1 taneyi de ben atladimAcaba sen kaç yaptın hiç ondan bahsetmiyorsun 9999 mu![]()
Kek börek dönüştü de pilav dönüşmeyecek demek.. tamam pusulayım sarma dolma ile gel sıfırcı öğretmenler gibi spor puanını keselim diyeceğimPilav donusmuyorha pilav yemissin ha koca bir pasta
![]()
Cumaya ancak oluyor o bendeTebrikler canım 🖐🖐
Herkes artık bugunden sonra eksiye gecer inşallah
Ben eksideyim ama ben de listede değilim. Bunu yazıyorum ki listedeki rakibim azıcık gaza gelsin :)Tebrikler canım 🖐🖐
Herkes artık bugunden sonra eksiye gecer inşallah