Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şaka şamata iyi oldu bu yarış ama. Ben değilse bu derece spor yapmazdım. Yaptığım 3 5 şeyi spordan saymaya devam ederdim 😬 Cherry Mom Cherry Mom iyi bilir o puanlarımı🙈 vücudumdaki değişikliği farkedebiliyorum artık. Teşekkürler💙
Evet sana 9 bile yazdığımı hatırlıyorum 😅😅😅😅 bugün 860 vay beeee 😍

Sabah
Domates soslu biber kavurması, 1 kk lor, domates salatalık ve bol yeşillik

Ara
sade kahve ve 4 hurma

Akşam
1 kase pulbiberli yoğurt ve yanında taze nane

3 litre su

3bin ip, 1500 bölgesel, 20 dk kardio, 3bin adım

@reyyanK bu kadarcık az yemeyle nasıl durabiliyorsun bravo valla. Ben olsam tansiyonum düşmüş yerlerde sürünüyordum şimdi bide midem bulanır. Üstüne spor yapmışsın😳 Vay bee...😳

Cherry Mom Cherry Mom
Menüm
Sabah
2 tavada yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Bir dilim ekmek üstüne tereyağı ve bal

Arada sade kahve bir küçük fit lokum

Öğle
2 kase çorba
Bir kepçe makarna bir kepçe mantar bir kepçe taze fasulye

Ve bu yediklerini yetmedi.... Hemne ardından 😂 yarım muz bir dilim ekmek üstüne tahin pekmez...

Sonra fit puding yaptım baldız pekmezsiz bir tarif.. küçük bir kase onu yedim ..

Akşam olmasaydı keşke ama oğlum yemeğini yemedi ben de onun yemeğini yedim malesef.. bir kepçe kıyması makarna 🤦‍♀️

2.5 lt su
1000 ip atlama
35 dk cardıo p90x3
6600 adım .. adımlar spor ve zıpzıp hariç.. Cherry Mom Cherry Mom

hanmeli hanmeli bugün diyeti dağıttın galiba😃 Neyse yarın toparlarsın. Yarın bugünü telafi etmek için karbonhidratı kessen iyi olur. Diyetisyenim bana bu şekilde telafi yaptırıyordu.

hanmeli hanmeli bugün diyeti dağıttın galiba😃 Neyse yarın toparlarsın. Yarın bugünü telafi etmek için karbonhidratı kessen iyi olur. Diyetisyenim bana bu şekilde telafi yaptırıyordu.
Ya evet bu menüde bende çok kararsız kaldım neye ceza yazcagimi bilemedim ve oynamadım 🤭
Heh bu cezalık diyorum önüne fit kelimesi gelince neyse canım.diyorum.😅😅

Kizlarrr şimdiye kadar ki rekor puanlar bunlar sanırım hiç böyle yüksek puanlar görmedi bu tablo :KK71::KK71::KK71:herkesi tebrik ederim ama no kiloyu cani gönülden tebrik ederimmm evet bizi gectinizzzzzz :silah: :)))) fark 462 cuma günü sonucunu coook merak ediyorum ❤❤❤
Eki Görüntüle 2623463

Ah var ya o 1 günü boş bırakmasaydım geçmiştik🙈resmen sorumluluk hissettim🙈

Ah var ya o 1 günü boş bırakmasaydım geçmiştik🙈resmen sorumluluk hissettim🙈
Tam seni karşı takımdan sandım olur mu öyle şey iyi ki dinlenmişsin yazacaktım ki bizim takımın geride olduğunu hatırladım :KK70: Olsun yarın da ben dinlencem olur öyle arada hissetme sorumluluk 🤗

Ya evet bu menüde bende çok kararsız kaldım neye ceza yazcagimi bilemedim ve oynamadım 🤭
Heh bu cezalık diyorum önüne fit kelimesi gelince neyse canım.diyorum.😅😅

Fit mit bir defa karbonhidratı çok fazla almış ve yağı abartmış hanmeli hanmeli kuyunu kazıyorum şu anda😂😂😂

Tam seni karşı takımdan sandım olur mu öyle şey iyi ki dinlenmişsin yazacaktım ki bizim takımın geride olduğunu hatırladım :KK70: Olsun yarın da ben dinlencem olur öyle arada hissetme sorumluluk 🤗

Ahahaha şu an daha da pişman oldum paw😂😂😂😂 Dinlen de ödeşelim yoksa bu pişmanlık duygusu yakamı bırakmayacak. Senin yerine ne spor yapayım ekstradan pawım??? 😃😃😃

Nasıl yahu yattı mı bizim takım nasıl oldu bu ben yarın hiç bişey yapamam ölüyom :cry:

Zıpladım da noldu yine açmışlar arayı :KK70:

yaaaaaaa😂😂😂 Senin yerine ben yapacağım yarın söz! Daha çok çalışmam gerek. Ekstra ekstra spor yapacağım ama ne yapsam ki🙄 Dur ben puanlara bakayım en fazla puan neye veriliyormuşona göre yapayım😍

Nermincim sen kendi travmanı nasıl buldun ya? İşin en zor kısmı o bence. Gerisi o duyguyu boşaltmak ve sıradanlaştırmak zaten. Bunu da doğru vuruşlarla, kendi kendine yüksek sesle kendinde ki travmayı dile getirerek ve bunun senin için artık sıradan bir şey olduğunu kabul ettiğini, o duyguyla artık barıştığını sesli bir şekilde tekrarlayarak yapıyorsun. Timüs bezinin olduğu yerlere, dudak üstüne, gözlerinin aldında burnuna yakın olan yerlere ve başının üstüne parmak uçlarıyla basınç uygulayarak sözleri tekrarlayıp duygunu boşaltıyorsun.
Ama travmayı ben hipnoza giderek buldum mesela. Sen kendi kendine nasıl buldun?
Pl
Nermincim sen kendi travmanı nasıl buldun ya? İşin en zor kısmı o bence. Gerisi o duyguyu boşaltmak ve sıradanlaştırmak zaten. Bunu da doğru vuruşlarla, kendi kendine yüksek sesle kendinde ki travmayı dile getirerek ve bunun senin için artık sıradan bir şey olduğunu kabul ettiğini, o duyguyla artık barıştığını sesli bir şekilde tekrarlayarak yapıyorsun. Timüs bezinin olduğu yerlere, dudak üstüne, gözlerinin aldında burnuna yakın olan yerlere ve başının üstüne parmak uçlarıyla basınç uygulayarak sözleri tekrarlayıp duygunu boşaltıyorsun.
Ama travmayı ben hipnoza giderek buldum mesela. Sen kendi kendine nasıl buldun?
Canim mesaji yazdim ama gondermeyi unuttum..daha dogrusu tam o anda bizimkiler 4 gunluk yasagi hatirlatip markete gitmek icin beni pistaladilar..telefon da almiyorum yanima..kalmis oyle nolur kusura bakma..
O gunki yayinda aldigim notlari bulup paylasmaya niyetliyim sizlerle..
Yayinda dinledigim.kadariyla anladiklarimdan yola cikarak buldum tramvayi..ancak bu bir tramva..neticede bir suru tali tramvalar da var..uzerinde daha calisilmali bana sorarsan..
Ancak insan niyetine girerse ve o hastalik ya da korku ya da herneyse o rahagsiz eden durum onun ana tetikleyicisini bilirse kapilar aciliyor..

Mesela kilonun tramvalarindan birisi kizginlik ofke idi..ben de baris muslunun gosterdigi sekilde bingildak bolgesi ve boyundaki 2 kemik bolgesine vuruslar yaoarak baya bir sordum..nerde kime kizdim hadi bul bul diyerek..beyin bi yerde ariyor o hatirayi..ve bu hatira gozume serildi..

yaaaaaaa😂😂😂 Senin yerine ben yapacağım yarın söz! Daha çok çalışmam gerek. Ekstra ekstra spor yapacağım ama ne yapsam ki🙄 Dur ben puanlara bakayım en fazla puan neye veriliyormuşona göre yapayım😍
Gönlünden ne koparsa benim içinde 3-5 yapıver o zaman 😍😍

Back
X