- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.581
Öyle cnm haklısınBence karsilastirirsaniz pek fark yok bizde de aktifler var ama sağlık sorunu olan 2 arkadas var. Nermin umut bluue düne kadar iyi.spor yapıyordu bu aralar bıraktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle cnm haklısınBence karsilastirirsaniz pek fark yok bizde de aktifler var ama sağlık sorunu olan 2 arkadas var. Nermin umut bluue düne kadar iyi.spor yapıyordu bu aralar bıraktı
Evet sana 9 bile yazdığımı hatırlıyorumŞaka şamata iyi oldu bu yarış ama. Ben değilse bu derece spor yapmazdım. Yaptığım 3 5 şeyi spordan saymaya devam ederdim![]()
Cherry Mom iyi bilir o puanlarımı
vücudumdaki değişikliği farkedebiliyorum artık. Teşekkürler
![]()
Allahım yaaa nasıl yazardımki onları spor diyeEvet sana 9 bile yazdığımı hatırlıyorumbugün 860 vay beeee
![]()
Öyle deme beeeAllahım yaaa nasıl yazardımki onları spor diye![]()
Sabah
Domates soslu biber kavurması, 1 kk lor, domates salatalık ve bol yeşillik
Ara
sade kahve ve 4 hurma
Akşam
1 kase pulbiberli yoğurt ve yanında taze nane
3 litre su
3bin ip, 1500 bölgesel, 20 dk kardio, 3bin adım
@reyyanK bu kadarcık az yemeyle nasıl durabiliyorsun bravo valla. Ben olsam tansiyonum düşmüş yerlerde sürünüyordum şimdi bide midem bulanır. Üstüne spor yapmışsınVay bee...
Cherry Mom
Menüm
Sabah
2 tavada yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Bir dilim ekmek üstüne tereyağı ve bal
Arada sade kahve bir küçük fit lokum
Öğle
2 kase çorba
Bir kepçe makarna bir kepçe mantar bir kepçe taze fasulye
Ve bu yediklerini yetmedi.... Hemne ardındanyarım muz bir dilim ekmek üstüne tahin pekmez...
Sonra fit puding yaptım baldız pekmezsiz bir tarif.. küçük bir kase onu yedim ..
Akşam olmasaydı keşke ama oğlum yemeğini yemedi ben de onun yemeğini yedim malesef.. bir kepçe kıyması makarna
2.5 lt su
1000 ip atlama
35 dk cardıo p90x3
6600 adım .. adımlar spor ve zıpzıp hariç..Cherry Mom
Ya evet bu menüde bende çok kararsız kaldım neye ceza yazcagimi bilemedim ve oynamadımhanmeli bugün diyeti dağıttın galiba
Neyse yarın toparlarsın. Yarın bugünü telafi etmek için karbonhidratı kessen iyi olur. Diyetisyenim bana bu şekilde telafi yaptırıyordu.
Kizlarrr şimdiye kadar ki rekor puanlar bunlar sanırım hiç böyle yüksek puanlar görmedi bu tabloherkesi tebrik ederim ama no kiloyu cani gönülden tebrik ederimmm evet bizi gectinizzzzzz
:)))) fark 462 cuma günü sonucunu coook merak ediyorum ❤❤❤
Eki Görüntüle 2623463
Tam seni karşı takımdan sandım olur mu öyle şey iyi ki dinlenmişsin yazacaktım ki bizim takımın geride olduğunu hatırladımAh var ya o 1 günü boş bırakmasaydım geçmiştikresmen sorumluluk hissettim
![]()
Ya evet bu menüde bende çok kararsız kaldım neye ceza yazcagimi bilemedim ve oynamadım
Heh bu cezalık diyorum önüne fit kelimesi gelince neyse canım.diyorum.![]()
Tam seni karşı takımdan sandım olur mu öyle şey iyi ki dinlenmişsin yazacaktım ki bizim takımın geride olduğunu hatırladımOlsun yarın da ben dinlencem olur öyle arada hissetme sorumluluk
![]()
Nasıl yahu yattı mı bizim takım nasıl oldu bu ben yarın hiç bişey yapamam ölüyom
Zıpladım da noldu yine açmışlar arayı![]()
Ahahahahahh ağladımmmmKoca yürekli paw sizin için bacaklarını feda etti![]()
PlNermincim sen kendi travmanı nasıl buldun ya? İşin en zor kısmı o bence. Gerisi o duyguyu boşaltmak ve sıradanlaştırmak zaten. Bunu da doğru vuruşlarla, kendi kendine yüksek sesle kendinde ki travmayı dile getirerek ve bunun senin için artık sıradan bir şey olduğunu kabul ettiğini, o duyguyla artık barıştığını sesli bir şekilde tekrarlayarak yapıyorsun. Timüs bezinin olduğu yerlere, dudak üstüne, gözlerinin aldında burnuna yakın olan yerlere ve başının üstüne parmak uçlarıyla basınç uygulayarak sözleri tekrarlayıp duygunu boşaltıyorsun.
Ama travmayı ben hipnoza giderek buldum mesela. Sen kendi kendine nasıl buldun?
Canim mesaji yazdim ama gondermeyi unuttum..daha dogrusu tam o anda bizimkiler 4 gunluk yasagi hatirlatip markete gitmek icin beni pistaladilar..telefon da almiyorum yanima..kalmis oyle nolur kusura bakma..Nermincim sen kendi travmanı nasıl buldun ya? İşin en zor kısmı o bence. Gerisi o duyguyu boşaltmak ve sıradanlaştırmak zaten. Bunu da doğru vuruşlarla, kendi kendine yüksek sesle kendinde ki travmayı dile getirerek ve bunun senin için artık sıradan bir şey olduğunu kabul ettiğini, o duyguyla artık barıştığını sesli bir şekilde tekrarlayarak yapıyorsun. Timüs bezinin olduğu yerlere, dudak üstüne, gözlerinin aldında burnuna yakın olan yerlere ve başının üstüne parmak uçlarıyla basınç uygulayarak sözleri tekrarlayıp duygunu boşaltıyorsun.
Ama travmayı ben hipnoza giderek buldum mesela. Sen kendi kendine nasıl buldun?
Gönlünden ne koparsa benim içinde 3-5 yapıver o zamanyaaaaaaaSenin yerine ben yapacağım yarın söz! Daha çok çalışmam gerek. Ekstra ekstra spor yapacağım ama ne yapsam ki
Dur ben puanlara bakayım en fazla puan neye veriliyormuşona göre yapayım
![]()
Çociki olanlar, 153ü arayıp 5-2-2 yi tuşlayıp müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra çocuklar adına kayıt yaptırınca eve 23 nisan süpriz kutu geliyomuş
Çok da yapmasın da o benim rakibimmGönlünden ne koparsa benim içinde 3-5 yapıver o zaman![]()
O zaman sen yap diyomuşumÇok da yapmasın da o benim rakibimmhahah şaka şaka yapsın tabi genel sıralamamız daha önemlii