Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çociki olanlar, 153ü arayıp 5-2-2 yi tuşlayıp müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra çocuklar adına kayıt yaptırınca eve 23 nisan süpriz kutu geliyomuş
AA yapalim Mehmet Emre bayılıyor kargolara 😅
Gecen internetten oyuncak aldik kargocuyu rehin aldı o benim oyuncağım neden annemin adini soyluyorsun sen beni tanımadın mi diyor adama 😅😅

Pl

Canim mesaji yazdim ama gondermeyi unuttum..daha dogrusu tam o anda bizimkiler 4 gunluk yasagi hatirlatip markete gitmek icin beni pistaladilar..telefon da almiyorum yanima..kalmis oyle nolur kusura bakma..
O gunki yayinda aldigim notlari bulup paylasmaya niyetliyim sizlerle..
Yayinda dinledigim.kadariyla anladiklarimdan yola cikarak buldum tramvayi..ancak bu bir tramva..neticede bir suru tali tramvalar da var..uzerinde daha calisilmali bana sorarsan..
Ancak insan niyetine girerse ve o hastalik ya da korku ya da herneyse o rahagsiz eden durum onun ana tetikleyicisini bilirse kapilar aciliyor..

Mesela kilonun tramvalarindan birisi kizginlik ofke idi..ben de baris muslunun gosterdigi sekilde bingildak bolgesi ve boyundaki 2 kemik bolgesine vuruslar yaoarak baya bir sordum..nerde kime kizdim hadi bul bul diyerek..beyin bi yerde ariyor o hatirayi..ve bu hatira gozume serildi..

Ya çok ilginç bende de ne oldu biliyor musun... 1 sene sonra bana hipnoz yapan terapistle buluştuk. Bu arada ben sabahları erken kalkamıyordum onu da çözmek istiyordum ama ne yaptıysam yokk sabah uyanmak istemiyorum ve bu durum beni çok zorluyordu. O 1 sene sonra ki kafede buluşmamızda ben terapiste, ya ben aslında uyanamama durumumla ilgili d çalışmak istiyorum derken şak diye travma aklıma geldi. İlkokulda sabahçıydım ve sabahın 6’sında uyandırıyorlardı beni asla kalkmak istemiyordum. Okula gitmekten nefret etmiştim resmen. Bak bu travma böyle trink diye kendiliğinden o anda çözüldü. Bunu bulduğum andan itibaren sabah 5’te 6’da falan uyanmaya başladım😂😂😂😂 Hiç ayarım yok😂😂😂😂😂 Ama işte ipucu sürmeyi bilmiyorum açıkçası.Neyin ne ile ilişkili olduğunu bilmek lazım ki iyi iz sürebilesin.... Notlarını paylaşman beni mutlu eder. Mesela kedi korkusu da var bende çok fazla olmasa da. Ettafımda dolanırken sorun yok ama dokunamam kediye ve allahımmmm illa ya benim masama ya benim sandalyeme atlar...😬😬😬 Ama bak hiç es geçmez resmen hissediyorlar. En son oturduğum kafede yine kucağıma kucağımdan masaya zıpladığı anda kalkıp sandalyeyi devirdim ya yeter ama yaa bıktım diye🙈🙈😬 Arka masamdakiler kahkahayla gülüyordu. Bende gülmekle ağlamak hissi ve sinir olmuşluk birbirine karıştı😂 Hiç sekmez....

🌸20.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari🌸

Cherry Mom Cherry Mom -Paylasim yapildi 🥳

Umutumut82 Umutumut82 - Paylasim yapildi🥳

C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi🥳

kardelelen321 kardelelen321 - Paylasim yapildi🥳

pawlover pawlover - Paylasim yapildi🥳

Tempus Tempus - Paylasim yapildi 🥳

melita09 melita09 - Paylasim yapilmadi🙄

nrmyn nrmyn - Paylasim yapilmadi🙄

Mehfam Mehfam - Paylasim yapildi🥳

Calypso95 Calypso95 - Paylasim yapilmadi🙄

Leyl-i-fer Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi🙄

K KuruPapatya - Paylasim yapildi 🥳

arasveannesi arasveannesi - Paylasim yapilmadi🙄

B bluuee - Paylasim yapilmadi🙄

birsevgi birsevgi - Paylasim yapildi 🥳

_nazenince_ _nazenince_ - Paylasim yapilmadi🙄

dennisgo dennisgo - Paylasim yapildi 🥳

balpamuk balpamuk - Paylasim yapildi 🥳

U Umudumvar07 - Paylasim yapildi 🥳

Ceylansnn Ceylansnn - Paylasim yapilmadi🙄

hanmeli hanmeli - Paylasim yapildi 🥳

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

🌸20.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari🌸

Cherry Mom Cherry Mom -Paylasim yapildi 🥳

Umutumut82 Umutumut82 - Paylasim yapildi🥳

C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi🥳

kardelelen321 kardelelen321 - Paylasim yapildi🥳

pawlover pawlover - Paylasim yapildi🥳

Tempus Tempus - Paylasim yapildi 🥳

melita09 melita09 - Paylasim yapilmadi🙄

nrmyn nrmyn - Paylasim yapilmadi🙄

Mehfam Mehfam - Paylasim yapildi🥳

Calypso95 Calypso95 - Paylasim yapilmadi🙄

Leyl-i-fer Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi🙄

K KuruPapatya - Paylasim yapildi 🥳

arasveannesi arasveannesi - Paylasim yapilmadi🙄

B bluuee - Paylasim yapilmadi🙄

birsevgi birsevgi - Paylasim yapildi 🥳

_nazenince_ _nazenince_ - Paylasim yapilmadi🙄

dennisgo dennisgo - Paylasim yapildi 🥳

balpamuk balpamuk - Paylasim yapildi 🥳

U Umudumvar07 - Paylasim yapildi 🥳

Ceylansnn Ceylansnn - Paylasim yapilmadi🙄

hanmeli hanmeli - Paylasim yapildi 🥳

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Eline sağlık tatlım 😘😘

Gönlünden ne koparsa benim içinde 3-5 yapıver o zaman 😍😍

Sen merak etme paw en yüksek puanlılara bakacağım cınım😍

Çok da yapmasın da o benim rakibimm 😏 hahah şaka şaka yapsın tabi genel sıralamamız daha önemlii

Ahahahaha papatyanın içinde bulunduğu durum tam bir dilemma😂😂😂 Papatyacım yapayım mı yapmayayım mı, hem rakibim hem ortim? 😍😍😍

Ya çok ilginç bende de ne oldu biliyor musun... 1 sene sonra bana hipnoz yapan terapistle buluştuk. Bu arada ben sabahları erken kalkamıyordum onu da çözmek istiyordum ama ne yaptıysam yokk sabah uyanmak istemiyorum ve bu durum beni çok zorluyordu. O 1 sene sonra ki kafede buluşmamızda ben terapiste, ya ben aslında uyanamama durumumla ilgili d çalışmak istiyorum derken şak diye travma aklıma geldi. İlkokulda sabahçıydım ve sabahın 6’sında uyandırıyorlardı beni asla kalkmak istemiyordum. Okula gitmekten nefret etmiştim resmen. Bak bu travma böyle trink diye kendiliğinden o anda çözüldü. Bunu bulduğum andan itibaren sabah 5’te 6’da falan uyanmaya başladım😂😂😂😂 Hiç ayarım yok😂😂😂😂😂 Ama işte ipucu sürmeyi bilmiyorum açıkçası.Neyin ne ile ilişkili olduğunu bilmek lazım ki iyi iz sürebilesin.... Notlarını paylaşman beni mutlu eder. Mesela kedi korkusu da var bende çok fazla olmasa da. Ettafımda dolanırken sorun yok ama dokunamam kediye ve allahımmmm illa ya benim masama ya benim sandalyeme atlar...😬😬😬 Ama bak hiç es geçmez resmen hissediyorlar. En son oturduğum kafede yine kucağıma kucağımdan masaya zıpladığı anda kalkıp sandalyeyi devirdim ya yeter ama yaa bıktım diye🙈🙈😬 Arka masamdakiler kahkahayla gülüyordu. Bende gülmekle ağlamak hissi ve sinir olmuşluk birbirine karıştı😂 Hiç sekmez....
Tabi tabi paylasirim
.yeter ki hayata katkisi olsun..şifa olsun..kedi ve kopek korkusu fazlasi ile calisiyor baris muslu..bir kac yayinda denk geldim..ama pek orali olmamisim.simdi.hatirlayamadim cnm..ben cok severim kedi ve kopek bu nedenle.dikmat etmemisim sanirim

Sen merak etme paw en yüksek puanlılara bakacağım cınım😍

Ahahahaha papatyanın içinde bulunduğu durum tam bir dilemma😂😂😂 Papatyacım yapayım mı yapmayayım mı, hem rakibim hem ortim? 😍😍😍
Ahaha ona tam karar veremedim ama yap yaa yap senn orti oldugumuz durum daha önemli 😂

E pawcım bu tabloya göre en yüksek puan, 4 puan ile Cardio ve Koşu. Cardiodan kasıt ne?
Eliptik dksı 3 puan Eliptikte bu ikisinden aonra en yüksek. Cardiodan kasıt ne onu öğrenirsem ona göre yaparım. 🤔 pawlover pawlover Cherry Mom Cherry Mom

Eklentiler

• CD1679D8-952E-4691-8E4D-45D408B804AD.webp
    CD1679D8-952E-4691-8E4D-45D408B804AD.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 23
E pawcım bu tabloya göre en yüksek puan, 4 puan ile Cardio ve Koşu. Cardiodan kasıt ne?
Eliptik dksı 3 puan Eliptikte bu ikisinden aonra en yüksek. Cardiodan kasıt ne onu öğrenirsem ona göre yaparım. 🤔 pawlover pawlover Cherry Mom Cherry Mom
Örnek video

Yanlış biliyosam Cherry Mom Cherry Mom düzeltsin, misal koşu bandında normal tempoda yürürken 1-2 dk baya yüksek tempoya çıkıp sonra geri düşmek gibi gibi

Nermincim sen kendi travmanı nasıl buldun ya? İşin en zor kısmı o bence. Gerisi o duyguyu boşaltmak ve sıradanlaştırmak zaten. Bunu da doğru vuruşlarla, kendi kendine yüksek sesle kendinde ki travmayı dile getirerek ve bunun senin için artık sıradan bir şey olduğunu kabul ettiğini, o duyguyla artık barıştığını sesli bir şekilde tekrarlayarak yapıyorsun. Timüs bezinin olduğu yerlere, dudak üstüne, gözlerinin aldında burnuna yakın olan yerlere ve başının üstüne parmak uçlarıyla basınç uygulayarak sözleri tekrarlayıp duygunu boşaltıyorsun.
Ama travmayı ben hipnoza giderek buldum mesela. Sen kendi kendine nasıl buldun?
Yayini dinlerken aceleyle tuttugum notlar..umarim anlasilir..
Yayini dinlemenizi tavsiye ederim canlar harika acilimlar yakalayabiliyor kişi

Eklentiler

• 20200422_003335.webp
    20200422_003335.webp
    47 KB · Görüntüleme: 42
  • 20200422_004123.webp
    20200422_004123.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 36
Back
X