Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Deniz sen kesinlikle tanımlanamayan varlıksın bunu anladım 😂😂😂😂ya da benim aklım falan yetmiyor anlamlandıramıyorum 10.000 zıplamayı falan😂😂😂 Ya benim vücut hantallaşmış ama sporsuzluktan kesinlikle açılması gerektiğini bugün yoga yaparken anladım. Yogaya başlangıç videosu yaptım bir de bir şey yok yani... Normal şartlarda her halükarda başını dizine değdiren ben fazla havaya girmiş olacağım ki öyle bir yeteneğim kalmamış. Vücudumu açmaya çalışacağım bundan sonra her gün azar azar da olsa....
Kullanılmayan kaslar kısalıyor ne de olsa. Bence çok iyi olmuş başlaman.
Benim durumumsa genetik bir miras galiba. Pis bir inat var bizde, bir şeye takıldık mı yapana kadar akıl tatile gidiyor :)
Dün babam diyor ki sen de benden betersin ha :) 62 yaşında ve şu şartlarda günde en az 20 bin adımı var.

Kizlarrr şimdiye kadar ki rekor puanlar bunlar sanırım hiç böyle yüksek puanlar görmedi bu tablo :KK71::KK71::KK71:herkesi tebrik ederim ama no kiloyu cani gönülden tebrik ederimmm evet bizi gectinizzzzzz :silah: :)))) fark 462 cuma günü sonucunu coook merak ediyorum ❤❤❤
Eki Görüntüle 2623463
İşte bu tebrikler no kilo :) ama erken sevinmeyelim nasıl geriden geliyorduk öne geçtik aynısını onlar da yapabilir. Cuma kazanan biz olalım. Cherry Mom Cherry Mom perşembe spor yapılacak mı şimdi. Ona göre hareket edeceğim. Not bacaklar bitik ama belden yukarısı hala puan alabilir durumda :)

İşte bu tebrikler no kilo :) ama erken sevinmeyelim nasıl geriden geliyorduk öne geçtik aynısını onlar da yapabilir. Cuma kazanan biz olalım. Cherry Mom Cherry Mom perşembe spor yapılacak mı şimdi. Ona göre hareket edeceğim. Not bacaklar bitik ama belden yukarısı hala puan alabilir durumda :)
Canım tabi herkese kalmis bir durum ama bence yapmayalım isteyen hafif yürüyüş yapabilir bu hafta fazlasyla spor yaptık gibi 😍😍

Geçmiş olsun bugun nasılsın?
Bugün daha iyiyim canım teşekkür ederim. Sanırım çok aç bıraktım vücudumu ayrıca şu şeker hapıda midemi bulandırıyor hepsi üstüste gelince dün artık dinlen dedi bana vücut bende mecbur onu dinledim

Back
X