- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.641
Günaydınnlarr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kaç kaaaaçç??Ölçüldüm mü acaba![]()
Bel 1 cmKaç kaç kaaaaçç??
Güzel incelmişsinBel 1 cm
basen 1,5 cm
göğüs aynı
Üst bacak 2 cm
Alt bacak 2 cm
İncelmişler![]()
MasallahBel 1 cm
basen 1,5 cm
göğüs aynı
Üst bacak 2 cm
Alt bacak 2 cm
İncelmişler![]()
Ama göğüs aynı duruyorGüzel incelmişsin![]()
Kullanılmayan kaslar kısalıyor ne de olsa. Bence çok iyi olmuş başlaman.Deniz sen kesinlikle tanımlanamayan varlıksın bunu anladımya da benim aklım falan yetmiyor anlamlandıramıyorum 10.000 zıplamayı falan
Ya benim vücut hantallaşmış ama sporsuzluktan kesinlikle açılması gerektiğini bugün yoga yaparken anladım. Yogaya başlangıç videosu yaptım bir de bir şey yok yani... Normal şartlarda her halükarda başını dizine değdiren ben fazla havaya girmiş olacağım ki öyle bir yeteneğim kalmamış. Vücudumu açmaya çalışacağım bundan sonra her gün azar azar da olsa....
He ya sorma ben +1 çıkayım o -2Rakiben pek hirsli cikti kiz![]()
Göğüs iyidir boşverAma göğüs aynı duruyor![]()
Az toplansa iyiydiHe ya sorma ben +1 çıkayım o -2
Göğüs iyidir boşver![]()
Bacak derken o tam olarak vücudun hangi bölümünde yer alıyor. Uyandım ama kalkmak için beynimden bacağıma giden komut çalışmıyor :)
O zıplamasa acaba ben bu kadar zıplar mıydımPaw valla sen bugün ziplamasaydn bu fark iyice açılır kapanmazdı iyi taktik 🖐![]()
İşte bu tebrikler no kilo :) ama erken sevinmeyelim nasıl geriden geliyorduk öne geçtik aynısını onlar da yapabilir. Cuma kazanan biz olalım.Kizlarrr şimdiye kadar ki rekor puanlar bunlar sanırım hiç böyle yüksek puanlar görmedi bu tabloherkesi tebrik ederim ama no kiloyu cani gönülden tebrik ederimmm evet bizi gectinizzzzzz
:)))) fark 462 cuma günü sonucunu coook merak ediyorum ❤❤❤
Eki Görüntüle 2623463
Geçmiş olsun bugun nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız kusura bakmayın dün giremedim doğru düzgün berbat haldeyim. Mide ağrısından bütün gün yattım
Güzellik uykusundaydım, uyumamış sızmışım resmeNdennisgo nerdesiiiinnn?
Zıpla o zaman :) ama dikkat et tartı günleri geliyor çok da ödem olmasın.. şu an ayaklarım mayalı poğaça gibi olmuş :)Hahaha yaa iyi ki yapmışsın amaa
İnanamıyorum ama yaaa hahahaha yarın hemen en yüksek puanlı sporları yapmalıyımmm
Canım tabi herkese kalmis bir durum ama bence yapmayalım isteyen hafif yürüyüş yapabilir bu hafta fazlasyla spor yaptık gibiİşte bu tebrikler no kilo :) ama erken sevinmeyelim nasıl geriden geliyorduk öne geçtik aynısını onlar da yapabilir. Cuma kazanan biz olalım.Cherry Mom perşembe spor yapılacak mı şimdi. Ona göre hareket edeceğim. Not bacaklar bitik ama belden yukarısı hala puan alabilir durumda :)
Bugün daha iyiyim canım teşekkür ederim. Sanırım çok aç bıraktım vücudumu ayrıca şu şeker hapıda midemi bulandırıyor hepsi üstüste gelince dün artık dinlen dedi bana vücut bende mecbur onu dinledimGeçmiş olsun bugun nasılsın?