Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Önceden bu kdr gıda alışverişi yapmıyorduk sanki, giyim alışverişimiz kişisel ihtiyaçlarımız şuan biraz rafa kalktı elimizdekilerle idare ediyoruz. Ama bu boğaz perişan etti bizi 😬
Mutfakta fazla vakit gecirmesek iyi olacak😬

Çocuklar yardim ediyomu yada kendi islerini goruyormu
Canım kızım 8 oğlum 4 yaşında, kızım biraz etrafı falan toplar hepsi bu. Geçen bulaşıkları yıkıycam dedi yıkattım, bir baktım hepsi pis pis duruyo yine 😂

Yani diyeceğim şu ikisi de küçük 😊

Önceden bu kdr gıda alışverişi yapmıyorduk sanki, giyim alışverişimiz kişisel ihtiyaçlarımız şuan biraz rafa kalktı elimizdekilerle idare ediyoruz. Ama bu boğaz perişan etti bizi 😬
Aynen ya bende gidince alıyorum alıyorum bi daha çıkmayayım diye sonra bisey yapacam bi bakıyorum biri var biri yok hiç tamamlanmiyor eksikler. Hepsini alamıyorum da taşımak da sıkıntı markete gitmekten nefret eder oldum

Canım kızım 8 oğlum 4 yaşında, kızım biraz etrafı falan toplar hepsi bu. Geçen bulaşıkları yıkıycam dedi yıkattım, bir baktım hepsi pis pis duruyo yine 😂

Yani diyeceğim şu ikisi de küçük 😊
Evet kucuk daha , öğrenirler anne si,ben hic s evmezdim bulaşık yikamayi

İyisinn dimi kaptanım,korona hepimizi vurdu da sen daha bi bunaldin sanki yaramazlik yok ya
Canım 2 aydır regli olamadım koy hayatı yaşıyorum çocukları telefon ve İnternetten uzak tutmaya çalışıyoruz tel sadece konuşmak için kullanılıyor bahçe işleri ile uğraşıyorum buraya zaman kalmıyor maalesef

Alışveriş yap bi dert, alınanları yıka dezenfekte et ayrı bir dert.

Kaptanım Cherry Mom Cherry Mom bizim canımız ciğerimiz sen de öylesin. Son zamanlarda çok yıprandın. Bin parçaya bölündün. Herşeyin hayırlısı olsun. Bizi arada yokla😘
sizsiz olmaz canım ben kopamam

Canım 2 aydır regli olamadım koy hayatı yaşıyorum çocukları telefon ve İnternetten uzak tutmaya çalışıyoruz tel sadece konuşmak için kullanılıyor bahçe işleri ile uğraşıyorum buraya zaman kalmıyor maalesef
Olumlu dusunmeye calis en azindan.ise gitmiyosun oyle daha da yoruluyodun,hersey duzelecek insallah,

K KuruPapatya bugun az da olsa spor yapmaya çalış yarın yapma canım.2 gunu boş geçirmemiş olursun böylece 😍
Bugün nedense çok halsiz hissediyorum canım ama merak etme zorla kaldırdım totomu biraz yaptım spor. Survivor izlerken de bisikleti sürcem birazdan yazarım bitince sporlarımı 😁

Selam millet sevgili yardımcım emnis artık yeni kaptaniniz olacak ben son dönemlerde fazla ilgilenemiyorum zaten paylaşım alanında 2 kaptanımız in onay verme surecindeyiz haber vereyim dedim
❤ Hayırlısı olsun Şahnur. Sen nasılsın? Nasıl oldun, her şey yolunda mı?
Esra’cım senin için de hayırlı olsun. 🥰❤️💜 Cherry Mom Cherry Mom

Back
X