- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.921
Biz seninle aynı ilerliyoruzGünaydınn. Ben dün eksiydim de bugün yine artılarda geziyorum sporu geç saatte yapmam mı cok etkiliyor acaba beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz seninle aynı ilerliyoruzGünaydınn. Ben dün eksiydim de bugün yine artılarda geziyorum sporu geç saatte yapmam mı cok etkiliyor acaba beni
Günaydın dünde sabah mi tartıldin gün içinde mi canım ? Spor çok ödem yapıyor sende benim giib geç yapıyorsun hepGünaydınn. Ben dün eksiydim de bugün yine artılarda geziyorum sporu geç saatte yapmam mı cok etkiliyor acaba beni
Ne oldu ki cnm. Hormonsal bişey mi acaba? Allah Allah. Kötü olmuş böyledeKizlar bir derdim varbenim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
Allah AllahKizlar bir derdim varbenim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
Annemlerde vardı ben hiç sevemedim iyi mi degildi markası mi kötüydü bilemem ama su kokusu çok geliyor içemiyorumKızlar arıtıcı hakkında ne düşünüyorsunuz? Su arıtma cihazı![]()
Görev yaptığım kursta da vardı ama hiç içemedim ben. Tadı, kokusu bi tuhaftıKızlar arıtıcı hakkında ne düşünüyorsunuz? Su arıtma cihazı![]()
Ya eşim bulmuş çok iyi bir marka diyo, filtresi çok güzel diyo. Bir arkadaşı taktırmış, biraz su isteyecekmiş ondan. Hani tadına bakalim beğenirsek taktiririz diye. Ama nedense bir önyargım var benimAnnemlerde vardı ben hiç sevemedim iyi mi degildi markası mi kötüydü bilemem ama su kokusu çok geliyor içemiyorum
Ne oldu ki cnm. Hormonsal bişey mi acaba? Allah Allah. Kötü olmuş böylede
Benimde ilk defa başıma geldi anlamadim normalde 4 günde biterdi ağrı sızı hiç birşey olmadan sadece 2gun şişlik olurdu bunu şimdi hiç anlamadım .regli üstüne regli oldum resmenAllah Allahbu dönemde yumurtalıklarımız da kafayı yedi
benim de acayip şişkinliğim var 26-27 si gibi adet olcam ama şişkinlik bu kadar erken başlamazdı
![]()
Filtresi iyi olmayan ucuz modeller kötü yapıyo suyu dediGörev yaptığım kursta da vardı ama hiç içemedim ben. Tadı, kokusu bi tuhaftı
Kk da konu aç istersen birçok yaşayan vardır eminim bunuBenimde ilk defa başıma geldi anlamadim normalde 4 günde biterdi ağrı sızı hiç birşey olmadan sadece 2gun şişlik olurdu bunu şimdi hiç anlamadım .regli üstüne regli oldum resmen
Yaa korkutmak istemiyorum ama ablamın da öyleydi polip varmış meğerse bi doktora git mutlakaKizlar bir derdim varbenim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
Öncesinde denemeniz iyi olur bencedeFiltresi iyi olmayan ucuz modeller kötü yapıyo suyu dedibaya yatmış aklına bakalım suyu beğenmezsem onu caydırmam lazim
Canım seninki uzamış da uzamış benim ki hiç gelmedi muhtemelen stresten şu yaşadığımız gerginliktenKizlar bir derdim varbenim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
O ne kizzYaa korkutmak istemiyorum ama ablamın da öyleydi polip varmış meğerse bi doktora git mutlaka
Olabilir yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum başıma bir iş açmış olabilirYaa korkutmak istemiyorum ama ablamın da öyleydi polip varmış meğerse bi doktora git mutlaka
Mevsimsel bişey olabilir mi acaba? İnşallah başka bişey yokturBenimde ilk defa başıma geldi anlamadim normalde 4 günde biterdi ağrı sızı hiç birşey olmadan sadece 2gun şişlik olurdu bunu şimdi hiç anlamadım .regli üstüne regli oldum resmen
Büyük bi kitle vardı ablamda kürtaj olduO ne kizz![]()