Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bir derdim var 😑😑😑😑 benim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
Ne oldu ki cnm. Hormonsal bişey mi acaba? Allah Allah. Kötü olmuş böylede

Kizlar bir derdim var 😑😑😑😑 benim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
Allah Allah 😮🙄 bu dönemde yumurtalıklarımız da kafayı yedi🙄🙄 benim de acayip şişkinliğim var 26-27 si gibi adet olcam ama şişkinlik bu kadar erken başlamazdı🤔

Annemlerde vardı ben hiç sevemedim iyi mi degildi markası mi kötüydü bilemem ama su kokusu çok geliyor içemiyorum
Ya eşim bulmuş çok iyi bir marka diyo, filtresi çok güzel diyo. Bir arkadaşı taktırmış, biraz su isteyecekmiş ondan. Hani tadına bakalim beğenirsek taktiririz diye. Ama nedense bir önyargım var benim🙄

Ne oldu ki cnm. Hormonsal bişey mi acaba? Allah Allah. Kötü olmuş böylede
Allah Allah 😮🙄 bu dönemde yumurtalıklarımız da kafayı yedi🙄🙄 benim de acayip şişkinliğim var 26-27 si gibi adet olcam ama şişkinlik bu kadar erken başlamazdı🤔
Benimde ilk defa başıma geldi anlamadim normalde 4 günde biterdi ağrı sızı hiç birşey olmadan sadece 2gun şişlik olurdu bunu şimdi hiç anlamadım .regli üstüne regli oldum resmen

Benimde ilk defa başıma geldi anlamadim normalde 4 günde biterdi ağrı sızı hiç birşey olmadan sadece 2gun şişlik olurdu bunu şimdi hiç anlamadım .regli üstüne regli oldum resmen
Kk da konu aç istersen birçok yaşayan vardır eminim bunu🤔

Yaa korkutmak istemiyorum ama ablamın da öyleydi polip varmış meğerse bi doktora git mutlaka

Canım seninki uzamış da uzamış benim ki hiç gelmedi muhtemelen stresten şu yaşadığımız gerginlikten

Back
X