- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.081
Evet ne güzel oluyor böyleAynen hilalde doğal bir espri yetenegi var benimde modumu yükseltiyor hemen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ne güzel oluyor böyleAynen hilalde doğal bir espri yetenegi var benimde modumu yükseltiyor hemen![]()
Olabilir bünye buGeçen hafta hem kardio hem yarışlar çok iyi geldi bu hafta alıştık galiba yine
O zmn iftara ramak kala tartılalımHahhaa inşallah sıkıntı olmadan hallederiz eksiye düşmeden kimse kilo bildirmesin![]()
Allah hep güldürsünAllah aşkına nasıl bi espiri gücüne sahipsin maşallah. Motive ediyorsun. Moralim sıfır olsa da güldürüyorsun. İyiki varsın![]()
Evet iyi olur değişik şeyler denemek lazımOlabilir bünye buartık raamazanda öyle boyle idare edip ramazan sonrasi yine başka başka planlar yaparız devamli programı değiştiririz
Yarış gibi değil toplu etkinlik gibi yapabilirz 1 gün zumba günü bir gun seçeceğimiz ortak bir cardio videosunu yapmak gibi ..
Ben incelmişim ama tartı aynı burdan sonrası zor gitcek diye düşünüyorum geçen öyle olmuştuHe ya niye böyle arkadaşgeçen hafta.1,04 yaptık bu hafta 0,30 olmayacak mı valla ayıp ederiz kendimize
Birde geçen hafta izne ayrılacaklar bildirimsizler vardı bu hafta liste daha temiz olacak bakalım bence tedirginlik var ama güzel sonuçlar gelecek ben inanıyorum herkese![]()
Amin cnm hepimiziAllah hep güldürsün![]()
Olur mu öyle şey ben hepinize güveniyorumHe ya niye böyle arkadaşgeçen hafta.1,04 yaptık bu hafta 0,30 olmayacak mı valla ayıp ederiz kendimize
Birde geçen hafta izne ayrılacaklar bildirimsizler vardı bu hafta liste daha temiz olacak bakalım bence tedirginlik var ama güzel sonuçlar gelecek ben inanıyorum herkese![]()
Demi yaBen incelmişim ama tartı aynı burdan sonrası zor gitcek diye düşünüyorum geçen öyle olmuştuAma kızlara inancım tam
![]()
51,8 canım. Ben hedef girmemişim kendime sabit yazıp hile yapayımDemi yahedefim neydiki cnm benim? En azından biraz vermiş olurum inşallah
O kadar ip atladın biseyler olmuştur illa ki valla kurtarmaz en az 200 gr vermeden gelme yarınBen incelmişim ama tartı aynı burdan sonrası zor gitcek diye düşünüyorum geçen öyle olmuştuAma kızlara inancım tam
![]()
Ya senin önceki nickin neydi kuzum51,8 canım. Ben hedef girmemişim kendime sabit yazıp hile yapayım![]()
Herkesin başında bir hilal olsa hepimiz mum gibi ollcazO kadar ip atladın biseyler olmuştur illa ki valla kurtarmaz en az 200 gr vermeden gelme yarın
100 benim yerime 100 senin yerineHerkesin başında bir hilal olsa hepimiz mum gibi ollcaz![]()
Ya ahahah tamam iftara doğru açlıktan midem sırtıma yapışınca olur belki -200O kadar ip atladın biseyler olmuştur illa ki valla kurtarmaz en az 200 gr vermeden gelme yarın
Masal17 ama listeye onla girmedim galibaYa senin önceki nickin neydi kuzum
Damlaya damlaya göl olur 200 sen 200 ben 200 emnisYa ahahah tamam iftara doğru açlıktan midem sırtıma yapışınca olur belki -200![]()
200 de reyyan desek yine yapamıyozDamlaya damlaya göl olur 200 sen 200 ben 200 emnis3 kişi 1 kilo yapmıyoz
Heh buldum kiMasal17 ama listeye onla girmedim galiba
Okudum anladımm25 yaşındayım boyum 158, 55.5 kiloyum son 1 yılda 10 kilo almış bulunmaktayım
hedef kilom 48
yazılımcıyım tüm gün bilgisayar başında oturmaktan bi süredir uğraşlarım hiiç sonuç vermiyoor
![]()