- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.101
200de benden al bariDamlaya damlaya göl olur 200 sen 200 ben 200 emnis3 kişi 1 kilo yapmıyoz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
200de benden al bariDamlaya damlaya göl olur 200 sen 200 ben 200 emnis3 kişi 1 kilo yapmıyoz
Damlaya damlaya göl olur 200 sen 200 ben 200 emnis3 kişi 1 kilo yapmıyoz
Utangaç tavırlar ahahaHeh buldum ki
Hahaha evet minnoşUtangaç tavırlar ahaha![]()
İllaki bi sebepler oluyor kilo almak için. Doğum, stres, tedaviler ilaçlar vs vs.. Ama önemli olan istemek ve çabalamak adım atmak. Ki sende bunun için azmettin ne güzel. İnsan kilo verdikçe özgüveni daha da artıyor. Bişeyler başarmak çok güzel. İstediğin kıyafetleri giymek daha başkaen önemlisi de sağlığımız için bunu başarmalıyız. Sen yaparsın hadi güzel anne
![]()
Sınavda bende çok kotuyum kollar halen zayıf maalesefBenlm de bugün hep sınavlı hareketler vardı.. ben bir şınav bile yapamadım yaşimdi biraz eşimden talim alıcam bakalım
Yarım yap kadın şınavı bende tam yapamıyorumBenlm de bugün hep sınavlı hareketler vardı.. ben bir şınav bile yapamadım yaşimdi biraz eşimden talim alıcam bakalım
Bende yapacağım pilates yapsın kız bahanemiz olurazcık pilates yapsam ödem yapar mı ya?
Hadi yapalım kaç dk yapcan? Ben de o kadar yapiimBende yapacağım pilates yapsın kız bahanemiz olur![]()
Ebru sallinin videolarından yapacağım en az 45 dk yaparımHadi yapalım kaç dk yapcan? Ben de o kadar yapiim
Ay o kadar yaparsam canım çıkar ama şansımı deniyimEbru sallinin videolarından yapacağım en az 45 dk yaparım
Pilates kolay ya ondan etkiside azAy o kadar yaparsam canım çıkar ama şansımı deniyim![]()
Benim yaptığım videolarda mı sorun var acaba ben bazılarını hiç yapamıyom bilePilates kolay ya ondan etkiside az
Süre uzayınca zorluyor evet ama kardio ya falan kıyasla baya ıyi yaniBenim yaptığım videolarda mı sorun var acaba ben bazılarını hiç yapamıyom bile![]()
Hiç 45dk yapmadım cardio da yapmıyom gidem de zorlanayımSüre uzayınca zorluyor evet ama kardio ya falan kıyasla baya ıyi yani
Ebru sallinin 4 haftada super yaz vücudu videosunu yapacağım ben 55 dkHiç 45dk yapmadım cardio da yapmıyom gidem de zorlanayım