Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Değil mi benim icimde ferah bayramı güzel geçireceğiz diye düşünüyorum. Bu 1 aylık süreçte dualarla her yer temizlensin inşallah ❤️❤️
❤❤❤
Kilo bildirimi yapıp rakibimin sonucunu beklemeye geçeyim.. hoşçakal 7 ler, bir daha görüşmeyiz umarım, zaten hiç güzel değildin :KK70:
@birsevgi
Tebrikler canım inşallah ben de görürüm bir gün o 6lıları
Tebrikler canımm 😊
Tozlu tartım iyi günler diler 🤣 sabahtır bölgesel yapıyorum bu kadancık gitti
Tebrikler canım 😊

Canım ne güzel diyetisyen yüzüne çarpıcı gerçekleri vurmuş 😁😁 dikkat etmediğimiz noktalar ben bazen yersiz acıkınca kendime hemen kahve yapıyorum halbuki işte su tutuyor günde hiç yoksa 4 fincan içiyorum . karbonhidrat ayrı bir mesele zaten onun dozunu keşke ayaryabilsek makro takibi yapabilsek bir sure sonra belki el alışkanlığı olacak beynimizde alışacak takip yapmadan oylece devam edeceğiz ama işte bana sıkıcı geliyor 😣😣
Oruc konusunda saglikli olan tutacak zaten bende geçen sene sayılı tuttum hafta sonları sadece olmadı devamlı hastanelik oldum olmak birşey degil çocukla rezil oluyorsun hastanede bırakacak kimse yok 😔 o yüzden bende kendimi denemek istedim bugün korkudan gece fazla yedim 🙈 zararlı şeyler değil ama hurma meyve falan biraz abarttım basım ağrıyor şuan umarım bu ağrıyla kalır

Gerçekten diyetisyenim söyleyince farkettim ki fazlasıyla su ve kahve içiyorum. 2. Si karbonhidrat takibini ben de yapamıyorum dün fazla kaçırdım mesela. Onu takip edecek iyi bir program var mı acaba ? Belki kullanan vardır. kremsokola kremsokola iyi yapıyordu o işleri. Olsaydı hemen yanıtlardı 😃

Bu sene oruç tutmama konusunda netleşme sebebim biraz da bu durumlar oldu. Çocukla perişan oluyorum zaten aşırı hareketli ve beni sık boğaz eden nir çocuğum var ayrı mesele de, bir şey olsa hastaneye gidemeyiz. Tansiyonum düşer, başım döner, sefil olurum hem bu durumum varken zaten bağışıklığım hemen düşüyor biraz da onu düşündüm. Artık Allah affetsin vicdan azabım da var ama yapamayacağımı hissettim net olarak. Ve böyle tutmayınca da çok garip hissediyorum kendimi. 🙈 Alışmışız küçüklükten beri. Bir boşluk gibi oluyor insanda herkes tutarken.🙈

***5. Takım 671. Etap***

emnis(67/66,9/0,1/%0,15)
umutumut82 (87,3/
Cagrihilal1 (75,6/
kardelelen321(83,8/
Pawlover(50,6/50,4/0,2/%0,39)
melita09 (79,5/78,8/0,7/%0,88)
nrmyn(66,2/
reyyanK(52,2/ (nick değişikliği yapıldı eski nick reyyanmeftuni)
Calypso95(75,1/74,5/0,6/%0,80)
birsevgi(73,7/
KuruPapatya ( 66,2/)
Balpamuk(62,8/66,5/-3,7/-%0,10)607.etapta 62,8 ile izne ayrılan uye geri döndü yüzdesi 64 e bölündü,ekstrem durum a/2

5.takim ortalaması:

Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(75,6/
Dennisgo (72,3/69,9/2,4/%3,32)
Bluuue(67,8/ )654.etapta 65.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü.
arasveannesi(87,5/ ) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 89, hedef kilo 67
_nazenince_(58,7/) yeni üye baş tarihi 5 nisan, baslagic kilo 60,2 hedef kilo 52
Tempus (80,4/79,5/0,9/%1,12) yeni üye baş tarihi 12 Nisan baş.kilo 82,7 hedef kg 70
Umudumvar07(98,9/) yeni üye bas tarihi 12 Nisan baş.kilo 100 hedef 79
Hanmeli ( ) başlangıç kilo 74 hedef kilo 60 başlangıç tarihi 18.04
Ceylansnn (72/) başlangıç kilo 72 hedef kilo 60 başlangıç tarihi 18.04

20200424_154859.webp sabahtan beri şunun için uğraşıyorum. Susuzluktan dilim damağım kurudu. Bi daha tartı öncesi detoks yapmayacağım. Geçen hafta detoks yaptığım için verebilecegimden fazlası gitti gibi oldu. Bugün de 200 gr eksiyi görmek için canım çıktı vallaha gece de çay suyu bol bol patlayana kadar içtim tabi. Neyse bugün ku yarışa çalışmış oldum . Cherry Mom Cherry Mom

Eki Görüntüle 2624807 sabahtan beri şunun için uğraşıyorum. Susuzluktan dilim damağım kurudu. Bi daha tartı öncesi detoks yapmayacağım. Geçen hafta detoks yaptığım için verebilecegimden fazlası gitti gibi oldu. Bugün de 200 gr eksiyi görmek için canım çıktı vallaha gece de çay suyu bol bol patlayana kadar içtim tabi. Neyse bugün ku yarışa çalışmış oldum . Cherry Mom Cherry Mom
Bugün yarış mı vardı 😳

Eki Görüntüle 2624807 sabahtan beri şunun için uğraşıyorum. Susuzluktan dilim damağım kurudu. Bi daha tartı öncesi detoks yapmayacağım. Geçen hafta detoks yaptığım için verebilecegimden fazlası gitti gibi oldu. Bugün de 200 gr eksiyi görmek için canım çıktı vallaha gece de çay suyu bol bol patlayana kadar içtim tabi. Neyse bugün ku yarışa çalışmış oldum . Cherry Mom Cherry Mom
Tebrikler canım geçen hafta için haklisin ama bizim için bir zorunluluktu 🙈

Back
X