Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ee kızlar nasılsınız iftar sonrası. Ben çorba ve 2 kaşık gülcacığı yemeği yedim. Bomba gibiyim hemen sofrayı kaldırdım bulaşıkları yıkadım. Karbonhidrat yemediğim için çok dinç hissediyorum. Mayışıp kalmadım.

Bende sadece 1 dilim ekmek yedim ama sanki üstümden kamyon gecmis gibi.

Yarışın süresini uzatsak olur demi 10 değil de 12 falan olsa birsevgi birsevgi
Olur bence hatta yeni saatler belirleyip konuşmak lazım takım olarak 🤔
Cherry Mom Cherry Mom menü bildirimi yine aynı saatlerde olabilir mesela bu gece sahur yapıp sonra yarın akşam iftardan sonra ikisini bir yazabiliriz ama spor saatlerini biraz ileri almak lazım🤔 ben daha şuan yapıyorum mesela spor 🤔

Klasik regl dönemi hepimiz demoralize oluyoruz ama biliyorsun ki regl bitince 2-3 kg birden gidiyor. Demoralize olunca başa dönüp yeniden kısır döngüye giriyoruz enerjini düşürme geçici bir şey için. Senin enerjin bize de iyi geliyor hem.😊
Canımm♥️♥️ topladım kendimi💪🏻💪🏻💪🏻aynen devam😍
Ekmek, pilav, makarna yeyince bende pert oluyordum şu anda şükür çok iyiyim. Sadece reglim yakın ve şu anda inanılmaz tatlı istiyorum
Bende iftar sonrasi ilk defa bu kadar enerjik hissediyorum kendimi :) Her ne kadar canim tatli biseyler istese de yemeyecegim
Helaall kızlar 💪🏻💪🏻

Olur bence hatta yeni saatler belirleyip konuşmak lazım takım olarak 🤔
Cherry Mom Cherry Mom menü bildirimi yine aynı saatlerde olabilir mesela bu gece sahur yapıp sonra yarın akşam iftardan sonra ikisini bir yazabiliriz ama spor saatlerini biraz ileri almak lazım🤔 ben daha şuan yapıyorum mesela spor 🤔
Ben yürümeye yeni başlayabildim daha. Sahura kadar sürsün bence de 🙄

Kizlar bazıları üzüntüden ya da stresten iştahsız olur ben stresle coşan kontrol edilemeyen turdenim......

Süper inan okudum senin stresin, beni daha bı üzdü ve bu hafta kendimi biraktim diye daha çok kızdım ...
😣😣 Stres benim göbek adım.maalesf rahat bir bünyeye sahip değilim ama burdada her cuma bir ekşın var 🙈
Bu hafta senden guzel bir rakam bekliyorum canım biliyorum listede olursan disipline edeceksin kendini

Kızlaaarr tamam Ramazan'ın ilk günü dedik, hedef kiloyu tutturamadık diye üzüldük vs geçti gittiiii:KK5:
Geçen hafta ceza almayalım, dereceye girelim diye detokslar, ekstra sporlar havada uçuştu. Evet hedefe ulaştık ama sonradan spor yapıp bildirilen kiloların çoğu su kaybıydı bunun farkındaydık 🙏🏻 o yüzden ne oldu, haftaici yeniden o kiloyu görmemiz çarşambayı perşembeyi buldu. Eksilmemiz de en fazla 200-300 gram oldu.
Bu sebepleee motivasyonu düşürmek yoookk, her şeyi farkında olarak yaptık. Bu hafta o kadar fazla kilolar veremeyeceğimizi biliyorduuk hem geçen cuma sebebiyle hem de bir gün önce yapacağımız sahur sebebiyle:işsiz:
Kimimiz de regl ödemi de vardı falan fişman şimdi önümüze bakıyoruz. Buraya elimizden geldiğince girmeye devam edelim, birbirimizi motive edelim. Burada herhangi bir konuşma dönmediği zaman da ipleri salasımız geliyo, sorumluluk azalıyormus gibi oluyo.

Haydi yeni rakipler belirlensin, günlük sporlar iftar sonraları yapılsın, yarışma sporlari da artık öyle uçuk yapamayız ama elimizden geldiğince devam edelim. İftar sonrası tatlı işini en azından haftada 1 yapalım onu da mümkünse cumaya cumartesiye denk getirelim:dua::dua:

İftardan beri inanılmaz tatlı isteğim vardı tahinli kekler, pudingler beynimin içinde döndü durdu. Sonra ilk sayfadaki tabloya baktım. Hayır dedim, devam edeceğim. Bugün kaçamak sırası değil zaten regl ödemi var. Sonraya sakla kalk spor yap💪🏻💪🏻💪🏻

Back
X