Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

K KuruPapatya

Kizlar bazıları üzüntüden ya da stresten iştahsız olur ben stresle coşan kontrol edilemeyen turdenim......
Paylaşıyorum kızlar tekrar hesapladım nota yok @toplight kaptanım sağolun 😘
Süper inan okudum senin stresin, beni daha bı üzdü ve bu hafta kendimi biraktim diye daha çok kızdım ...

Buyrunuz

Eklentiler

• D24EC117-99CE-4BD8-AA10-1672E57EAC82.webp
    D24EC117-99CE-4BD8-AA10-1672E57EAC82.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 24
kizlar 19.00 gibi listeyi paylaşmayı düşünüyorum migrenim acayip tuttu listeyi kapatıp mutfağa geçeceğim :KK43: Umutumut82 Umutumut82 umarım gelirsin sen hiç böyle yapmazdin nota kaderide sana kaldı :KK43:

Aaaaa kuzum cok özür dilerim öğleden sonra şarj bitti. Şarj aleti şarj etmedi .esime aldirdim hemen simdi girdim. Strese girdim bende giremedim diye. Kilom 86.5

kizlar var mı listede değişiklik yapmak isteyen Umutumut82 Umutumut82 bildirimsiz olursa bu haliyle nota alıyoruz maalesef :KK43:

Umarim yetismisimdir bende korkunç stres oldum ilk defa böyle birsey yasadim. Oglum tabletini sarj ediyor çekeşlerken ucunu yamultmuş

Kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar. Bu hafta benim de sonuna kadar asılmam gerek. Artık listeye döndüm. Cherry Mom Cherry Mom çok teşekkür ederim. 🙏🏻❤ Elimden geleni yapacağım.
❤️ Ne demek canım sen kendi emeğin ve istikrarınla girdin listeye veeee bu sefer mezun olmadan çıkmak yookkk adaşım izin hakkın 0 :p :))) 😍

Back
X