- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.821
Kendime faydam yok ama sana olur belkiYani her türlü çözüm sunarım diyorsun. İyiymiş valla. Sende benim ders çalışmak için motive kaynağım olabilirsin sanki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendime faydam yok ama sana olur belkiYani her türlü çözüm sunarım diyorsun. İyiymiş valla. Sende benim ders çalışmak için motive kaynağım olabilirsin sanki![]()
Bence olur. Kardeşine ettiğin dua kabul olur ya onun gibi...Kendime faydam yok ama sana olur belki![]()
Cok sukur simdi iyi..tansiyonunepey dustu..sonra bunun kullandigi tansiyon ilacinsan kaynaklandigini farkettik. 4 gun yasakli olunca Doktoruna da ulasamadik. Ama buna ragmen yarim doz verdim..simdi iyi..2 gun cok feciydi ama..cok sukur gecti
Geçmiş olsun cnm, Allah şifa versin inşallahCok sukur simdi iyi..tansiyonunepey dustu..sonra bunun kullandigi tansiyon ilacinsan kaynaklandigini farkettik. 4 gun yasakli olunca Doktoruna da ulasamadik. Ama buna ragmen yarim doz verdim..simdi iyi..2 gun cok feciydi ama..cok sukur gecti
Ah evet sormaGeçmiş olsun hasta olmak bile lüks oldu hastaneye gidemiyoruz
Bu tablo ikili yarış canım cuma günü en.yuksek.yuzdeyi yakalayan rakibine karşı kazanıyor![]()
Hadi basla o zaman sana soruBence olur. Kardeşine ettiğin dua kabul olur ya onun gibi...
Alıp başımızı gitsek mi bu diyardanBen de kıskanmaya başlıyorum![]()
Gecmis olsun canim bilincli olmak guzel bişey sen olmasan oyle devam edicekti belkiCok sukur simdi iyi..tansiyonunepey dustu..sonra bunun kullandigi tansiyon ilacinsan kaynaklandigini farkettik. 4 gun yasakli olunca Doktoruna da ulasamadik. Ama buna ragmen yarim doz verdim..simdi iyi..2 gun cok feciydi ama..cok sukur gecti
Çok özür dilerim canım gözümden kaçmışCanım ben dünkü menümü paylaşmıştım.
Tamam canımCanim beni bu listeden cikar kimseye kotu ornek olmiyim,menu paylasma askim geri gelene kadar acayip usenicem,oda tekrar listeye girince olur sanirim
Duygularımız karşılıklı kuzumSana karşı da boş değilim, yoğun duygular besliyorum kuzum biliyorsun![]()
Toyga çok severimKızlar guzel corba tarifleri var yöresel yemek yarışması nda,ben toyga yapcam bugun hadi görüşürüz
Yok canim benim yaza artik,seningidi nohutcuToyga çok severimanneannem taze fasulyenin içlerini bilerek olgunlaştırır ayırır ona katardı öyle leziz oluyo ki varsa onla yap
![]()
Evet ben de oy verdim iştah açıcı.Kızlar guzel corba tarifleri var yöresel yemek yarışması nda,ben toyga yapcam bugun hadi görüşürüz
Olabilir canım öyle şeyler, önemli değil.Çok özür dilerim canım gözümden kaçmış![]()
Açlıktan agliyordur neden ağlayacakBişeyler bişeyler işte, geçiyor inşallah. Şimdiki ise mutluluktan oldu![]()
Leyli sen bi kendini motive edemiyorsunKendime faydam yok ama sana olur belki![]()