- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.861
Kocam şekilli bi köfte yapmış biraz kaçamak olcak çünküsü az yağda kızartmışbi de ben pide yaptım cezalara boğ beni
![]()
Cherry Mom
Waaoowww harika görünüyor pawcım, afiyet olaun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam şekilli bi köfte yapmış biraz kaçamak olcak çünküsü az yağda kızartmışbi de ben pide yaptım cezalara boğ beni
![]()
Cherry Mom
Vavvv kocanın maşallahı var. Benimki aşcı ama daha yumurta kırması bile nasip olmadı![]()
Ay yok kızlar sabah uyandığımdan beri akşama bana ne yapıyosun oruç oruç bana yaptırmazsın heralde aslansın kaplansın diye geziyorum ondan ötürüŞahane gözüküyor dün sen aç kalinca kollari sivayayim dedi herhalde![]()
Vavvv kocanın maşallahı var. Benimki aşcı ama daha yumurta kırması bile nasip olmadı![]()
Gel beraber olsuunWaaoowww harika görünüyor pawcım, afiyet olaun.![]()
Gel beraber olsuun![]()
Alkislarrrr burayaaaa ıslık ıslık ıslıkBugün ki menüm:
Sabah:
-2 parça kaşar peyniri
-Küçük bir parça omlet
-1/4 avokado
- çeyrek ev yapımı susamsız simit
-yeşillik
Öğle:
-8 yk zeytinyağlı barbunya
-1 avuç maydonoz
Ara:
-1 dilim meyveli kek
-filtre kahve
Akşam:
-120 gr haşlama et
-dolu dolu fırında karışık sebze (karnabahar, brokoli, soğan)
Bugünki sporlarım:
25 dk yoga,
50 squat,
üstüne 12 dk squat girlle ayrı bir video yaptım bölgesel,
30 dk cardio (squatgirlin 50 dk lık 500 kalori yaktıran videonun 350 kalorisini yaktım 30 dk da ve bıraktım acayip zorladı bünyemi),
üstüne 20 dk eliptik ve streching yaptım.
Perişanııımmmmm![]()
Alkislarrrr burayaaaa ıslık ıslık ıslık![]()
![]()
Benim bu ara canım çok dev kaçamaklar çekiyo. Bi önünü açsam sonu gelmeyecek gibi hayırlısıyla bi mezun olsaydım yiyeceklerim çok biriktiBen kendimi nasıl toparlayacağım onu düşünüyorum pawikom. Yoksa arada bir kaçamaktan bir şey olmaz aksine bana yarıyor bile arada bir yaptığım kaçamaklar. Ama bu aralar hep fazla çıkıyorumGözüm yok afiyetle ye canikom
❤
Alkislarrrr burayaaaa ıslık ıslık ıslık![]()
![]()
bütün gün kaçamak yap spor yap şeklinde geçmiş ama iyi yakmış kız yine
![]()
Tamam canımCanım eline sağlık ne guzel yapıyorsun listeyi icim açıldı
Kizlar menüleri aksatmayalim ramazan riskli olabilir o yüzden menü yazmayı asla birakmamaliyiz
@arasveannesimelita09 kizlar sizde işe güce gitmediginiz günlerde mutlaka yazın tamamen yazmamazlik olmasin..
78.3 diyeyimHaydi alayım yeni hedefleriunuttuklarım varsa affola
Cherry Mom
kardelelen321
melita09
@nrmyn
@reyyanmeftuni
@Calypso95
birsevgi
@Leyl-i-fer
@dennisgo
balpamuk
@bluuee
@arasveannesi
@Tempus
@_nazenince_
@Umudumvar07
K KuruPapatya
İnşallah canımmelita09 bu hafta rakip olduk.. umarım kazanan ben olurum ama sen de listedesin hadi güzel bir yarış olsun
![]()
Bugün kızımın doğum günü... Bugün müsaade isteyip yarın tam gaz devam edebilir miyimBen 68,6.. ay şuraya park edeyim biraz dediğim yere gelmeyi hedefliyorum
melita09 hedefimi tutturursam %1,86 vereceğim ona göre ayarla kendini :)
Off ne yaptiin okurken yoruldumKızlar ben bugün yamuldum resmen. Akşam yemeğinden önce sporumu yapayım geçe kalmasın dedim bu sefer. Biraz halsizdim, bırakırsam yapamam diye düşündüm iyi ki halsizmişim25 dk yoga, 50 squat, üstüne 12 dk squat girlle ayrı bir video yaptım bölgesel, 30 dk cardio (squatgirlin 50 dk lık 500 kalori yaktıran videonun 350 kalorisini yaktım 30 dk da ve bıraktım acayip zorladı bünyemi), yetmedi üstüne 20 dk eliptik ve streching yaptım su içinde banyoya girdim.
Şimdi bunları yazarken kızım wc ye girmiş seslendi bırakıp gittim o çıkınca ben de girdim ve net bir şekilde regl oldum, inanamadımDaha erken, hiç beklemiyordum yaa şaşırdım resmen. Ama 2 gündür de acayip ödemliyim bilmiyorum onunla mı ilgili. Ya da gerçekten regl mi başka bir şey mi oldu bilmiyorum bekleyip göreceğiz. Şaşkınım!
![]()
Selam rakippawlover 65.8 hedeff