Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vavvv kocanın maşallahı var. Benimki aşcı ama daha yumurta kırması bile nasip olmadı 🙄🥴
Şahane gözüküyor dün sen aç kalinca kollari sivayayim dedi herhalde 😁😁
Ay yok kızlar sabah uyandığımdan beri akşama bana ne yapıyosun oruç oruç bana yaptırmazsın heralde aslansın kaplansın diye geziyorum ondan ötürü 😂😂😂

Gel beraber olsuun 😋

Ben kendimi nasıl toparlayacağım onu düşünüyorum pawikom. Yoksa arada bir kaçamaktan bir şey olmaz aksine bana yarıyor bile arada bir yaptığım kaçamaklar. Ama bu aralar hep fazla çıkıyorum🤯 Gözüm yok afiyetle ye canikom🤩😍🥰😘❤️

Bugün ki menüm:

Sabah:
-2 parça kaşar peyniri
-Küçük bir parça omlet
-1/4 avokado
- çeyrek ev yapımı susamsız simit
-yeşillik

Öğle:
-8 yk zeytinyağlı barbunya
-1 avuç maydonoz

Ara:
-1 dilim meyveli kek
-filtre kahve

Akşam:
-120 gr haşlama et
-dolu dolu fırında karışık sebze (karnabahar, brokoli, soğan)

Bugünki sporlarım:
25 dk yoga,
50 squat,
üstüne 12 dk squat girlle ayrı bir video yaptım bölgesel,
30 dk cardio (squatgirlin 50 dk lık 500 kalori yaktıran videonun 350 kalorisini yaktım 30 dk da ve bıraktım acayip zorladı bünyemi),
üstüne 20 dk eliptik ve streching yaptım.
Perişanııımmmmm😩
Alkislarrrr burayaaaa ıslık ıslık ıslık :KK70: :KK9::KK9::KK9:

Ben kendimi nasıl toparlayacağım onu düşünüyorum pawikom. Yoksa arada bir kaçamaktan bir şey olmaz aksine bana yarıyor bile arada bir yaptığım kaçamaklar. Ama bu aralar hep fazla çıkıyorum🤯 Gözüm yok afiyetle ye canikom🤩😍🥰😘
Benim bu ara canım çok dev kaçamaklar çekiyo. Bi önünü açsam sonu gelmeyecek gibi hayırlısıyla bi mezun olsaydım yiyeceklerim çok birikti :KK70: Vermden almayı düşünmek benim işim:KK70::KK70::rapci:

Alkislarrrr burayaaaa ıslık ıslık ıslık :KK70: :KK9::KK9::KK9:

Uçuyorum şu an😂😂😂 Ama squatgirl canıma okudu. Eşim diyor ki seni ilk defa böyle gördüm artık yüzümün rengi nasıl değiştiyse😂😂😂😂 kalp krizi geçiriyordum 30 dk anca yaptım🙈😂😂😂 Belki de o yüzden regl oldum. Normalde bir kaç gün oldum olacağım diye bekler bir türlü olamayız ya hani.... Onun için şok oldum yaa. Hiç beklemediğim anda bu kadar net ve kolay bir şekilde regl olamam yani🙈🙈🙈 squatgirl dengemi bozdu😂

😂😂 bütün gün kaçamak yap spor yap şeklinde geçmiş ama iyi yakmış kız yine 😂😂

Burada tek kaçamak sayılabilecek kek var ama bütün gün başka meyve yemediğim sürece diyetisyenim bir şey demiyor kek yememe. Başka meyve yememek koşuluyla bu menüde sorun yok 🤩

Son düzenleme:
Canım eline sağlık ne guzel yapıyorsun listeyi icim açıldı 😍

Kizlar menüleri aksatmayalim ramazan riskli olabilir o yüzden menü yazmayı asla birakmamaliyiz
@arasveannesi melita09 melita09 kizlar sizde işe güce gitmediginiz günlerde mutlaka yazın tamamen yazmamazlik olmasin..
Tamam canım

Kızlar ben bugün yamuldum resmen. Akşam yemeğinden önce sporumu yapayım geçe kalmasın dedim bu sefer. Biraz halsizdim, bırakırsam yapamam diye düşündüm iyi ki halsizmişim😂😂😂😂 25 dk yoga, 50 squat, üstüne 12 dk squat girlle ayrı bir video yaptım bölgesel, 30 dk cardio (squatgirlin 50 dk lık 500 kalori yaktıran videonun 350 kalorisini yaktım 30 dk da ve bıraktım acayip zorladı bünyemi), yetmedi üstüne 20 dk eliptik ve streching yaptım su içinde banyoya girdim.

Şimdi bunları yazarken kızım wc ye girmiş seslendi bırakıp gittim o çıkınca ben de girdim ve net bir şekilde regl oldum, inanamadım😳 Daha erken, hiç beklemiyordum yaa şaşırdım resmen. Ama 2 gündür de acayip ödemliyim bilmiyorum onunla mı ilgili. Ya da gerçekten regl mi başka bir şey mi oldu bilmiyorum bekleyip göreceğiz. Şaşkınım!🤷🏼‍♀️
Off ne yaptiin okurken yoruldum😍😂😂
Spor bence de regli kolaylaştırıyor çünkü dün gün boyunca olmaya çalıştım şişkinlikten öldüm. Aksam spor yaptim sabah bi baktım birden net gelmiş😍

Back
X