- Konu Sahibi Cherry Mom
- #7.061
kallıste canımınıcı esım sabah geldı dus aldı ve ıse gıttı.maalesef konusmak ıcın bıle zamanım olmadı .son durumlar nedır bılmıyorum.aılem ıyı hergun dısarı cıkıyoruz aksama kadar dolasıyoruz.bugun babam yok o yuzden gıtmedık bı yere.kermes haftaya .calısmalara katılıyorum ufak tefek.vaktım oldukca.pasta yapıcam ıkı gun oncesınden.onun dısında pek bır katılımım yok.hafta sonu esımde gelmısken alınacakları alıcam 3 hafta ıcınde tasınıcam.bu hafta evı temızletmeyı dusunuyorum benden bu kadar.gecmısı okuyamıyorum varmı bır degısıklık.grupda canım
canım takımda ve bizlerde değişiklik yok sen düzene girde katıl diye bekliyoruz ciddi şekilde alışkalnlık olmuş arıyor gözler...geçmişi okuma haber filan yok... değişiklik olursa bir şekilde haberin olur canım..
işlerinde kolay gelsin eşinde gelmiş ben daha kalacak diye tahmin etmiştim ne çabuk geçiyor zaman. sevindim canım sağ salim gelmiş en kısa zamanda özlem giderirsiniz inşallah... diğer işlerdede gelişme iyi yönde olur umarım hayırlısı canım...
notunu aldım msnden fırsat bulunca görüşürüz...a.s.