- Konu Sahibi Cherry Mom
- #345.221
Ben de güllaç istiyorumEksi gelmezse su bile içmeyeceğim 75 olup tatlı yemem lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de güllaç istiyorumEksi gelmezse su bile içmeyeceğim 75 olup tatlı yemem lazım
Canım onun şekersiz tarifini buldum ben atayım mi?Ben de güllaç istiyorum![]()
Yok kuzum ben sporumu yaptım
Yani C Cagrihilal1 sen bu hesapla 2 gün mü sahur yapmiycannAynen canım bence de
En çokta ondan korkuyorum dönüşüm yapınca çok masum duruyor kaçamak yaptığı mi anlamıyorum.Sen kaçamak yapınca zaten dönüşümlerle hallediyosun niye korktun ki![]()
![]()
![]()
![]()
Bizde yaptıkYok kuzum ben sporumu yaptım
ama zipladikta :)))OluuuurrrrCanım onun şekersiz tarifini buldum ben atayım mi?
Biz vururuz yüzüne yüzüneEn çokta ondan korkuyorum dönüşüm yapınca çok masum duruyor kaçamak yaptığı mi anlamıyorum.
Oruçken yatışşşBizde yaptıkama zipladikta :)))
Diyette dönüşüm diye bir şey var kabul edin sizdeBiz vururuz yüzüne yüzüneay bazen ekmek yerken sigara böreklerin geliyo aklıma güldürüyosun beni
![]()
Teşekkürleerpawlover buyur canım
Tabi ki var ama ekmeğe karşı kızartma değildir oDiyette dönüşüm diye bir şey var kabul edin sizde![]()
Ya yerim kız seniperşembe akşam tartılırım bakarim eksi yok cumaya sahur yapmam. Bakarim sahur yapmayınca eksi geliyor. Kahvaltı özlemini iftara saklarım
![]()
He ekmeğe karşı sigara böreği diyordu demi hiç.unutmuyorumTabi ki var ama ekmeğe karşı kızartma değildir o![]()