• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim öyle yok kuzum. Olmuyordu evimde, güneş görmüyor fazla. Bahçede var biraz işte . Ama evime yenice kaktüsler aldım. Kaktüs çok severim küçüklüğümden beri, hastasıyım🤩
Bendede var kaktus ama nazar degdi sanirim teker teker kaybediyorum 😔

Benim öyle yok kuzum. Olmuyordu evimde, güneş görmüyor fazla. Bahçede var biraz işte . Ama evime yenice kaktüsler aldım. Kaktüs çok severim küçüklüğümden beri, hastasıyım🤩
Kaktüs kötü enerjiyi mi stresi mi ne alır derler doğru mu 🙄 iş yerinde arksdslarda sinirlenmiym diye bana alırlardı :KK53:

Bendede var kaktus ama nazar degdi sanirim teker teker kaybediyorum 😔
Benim de hep olmadı şimdiye kadar. Ama tam pencere önünde yer ayarladım bu sefer. İnşallah bu defa olur yoksa çok üzülürüm ☹️

Kaktüs kötü enerjiyi mi stresi mi ne alır derler doğru mu 🙄 iş yerinde arksdslarda sinirlenmiym diye bana alırlardı :KK53:
Evet negatif enerjiyi ve radyasyonu azaltır diye biliyorum bende 😊

Bunlar da benden hepinize balkon güzellerim 🤩
Kız bu saatte gülü çiçeği ne yapalım doyacak biseyler atin. Dört gözle cumayı bekliyorum kesin 75 olmam lazım olup tatlı yemem lazım hiç aklimdan çıkmıyor 🙈🙈

Esracim yas aldikca daha az isle daha cok yoruluyorsun biliyormusun,vede daha cok zanan harciyorsun.zamani verimli gecirmek lazim degerini bil😘
Kız bir durun daha zayıflayacağız zımba gibi taş gibi olacağız. 😂😂

Kız bu saatte gülü çiçeği ne yapalım doyacak biseyler atin. Dört gözle cumayı bekliyorum kesin 75 olmam lazım olup tatlı yemem lazım hiç aklimdan çıkmıyor 🙈🙈
Benim aklımda hep 🍫da onun hayaliyle yaşıyorum bu ara 😂 Bide canım yağlı yağlı şeyler istiyo 🍕lar, 🍔lar, 🥞ler, 🥐lar :cry: hiç sebze istemiyo 🥦 🥒🥬🥑🍆🥗

Benim aklımda hep 🍫da onun hayaliyle yaşıyorum bu ara 😂 Bide canım yağlı yağlı şeyler istiyo 🍕lar, 🍔lar, 🥞ler, 🥐lar :cry: hiç sebze istemiyo 🥦 🥒🥬🥑🍆🥗
Aaaa nasıl kötü örnek ya. Benim canım hep 🥒🍐🍏🍎🍆🍄🥑bunları istiyor. 🍕🌭🌮🌯🥙🍖🍗şeyler hiç sevmem. 🍰🍦🍧🍨asla yemem 🙈🙈

Benim de hep olmadı şimdiye kadar. Ama tam pencere önünde yer ayarladım bu sefer. İnşallah bu defa olur yoksa çok üzülürüm ☹
Sicak gunes seviyor suya gelwmiyor fazla

O oructan olur genelde iftarda sonüyo yiyemiyosun

Back
X