• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben aynı kiloya geldim yine off :KK43: çok da yedim bugün ama canım tatlı çekiyor sürekli mutfakta da bir tepsi şekerpare var yemeden nasıl durcam 😭😭 gece olsa da uyusam bari
Cuma gününe.ayir kendine hatta Perşembe akşamı güzel bir eksi fotosu bize atarsan Perşembe yersin anlastikk miii :KK5:

Kızlar ben hiç böyle olmamıştım. Resmen öldüm geri dirildim. Dün bugün spor yapamadım. Yarın hafif bir yürüyüşe çıkacağım. Bir kaç gün spor yapamazsam kızmayın bana. Çok sancılandım

Kızlar ben hiç böyle olmamıştım. Resmen öldüm geri dirildim. Dün bugün spor yapamadım. Yarın hafif bir yürüyüşe çıkacağım. Bir kaç gün spor yapamazsam kızmayın bana. Çok sancılandım
Geçmiş olsun regl galiba 🙄

Benim kocam koltukta uyuyor yatsı namazını kıldıktan sonra hemeen spora 😂 klasik salı veya pazartesi -200 den fazla görmüyorum ben yine -200 geldim 😂😂

Geçmiş olsun canım usuttun mu acaba ona denk geldiyse regliyle ikisi bir kötü ağrı yapıyor yarına rahatlarsın inşallah
Hafif yürüyüş iyi gelir

Bu arada ben de yaptım sporumu👀
Akşama da ekstraları yaparım ziplamadır bölgeseldir💪🏻

Ve bugün eksiye geçtim artık 😍😍

Reglim de en geç yarın akşam biter. Tüm ödemlerimi iyice atmış olurum cumaya kadar💪🏻💪🏻
Haydii 5. Grup emektarlari😂 azcik canlanalim lutfeenn
Şükür ben de bugün eksiye geçtim o yüzden daha bi motive çalışıyorum 😂 iki gündür zıplama çalışıyorum vücut alışsın diye azcık yapınca bile nefesim kesiliyo çünkü beni zorluyor o yüzden onu yapmak hoşuma gidiyor 😂
3 gün boyunca sabit çıkıp bugün +300 olmakta ne biliym :) yemiyorum hiçbişey aç geziyorum iftardan sonra suya dayanıyorum yine de gitmiyor çünkü gün içinde hareketsizim oruçlu spor yapmak korkutuyor🥺
Ne yapmalıyım kızlar🙄
Canım gündüz oruçluyken spor yapmak bence de iyi fikir değil. Aç susuz vücudu zorlamak sıkıntı çıkarabilir Allah korusun. Ama iftardan 2 saat sonra falan yapabilirsin bence
Kocam da beni zorla lokumu gezdirmeye çıkardı hava alasım bile yok öyle uykusuzum ki :cry:
Canım uykunu almadın mı bütün günün eziyet gibi oluyor hemen dinlenmeye geç hemeen

Bitmesini beklediigim bir şey daha geldiiii ne zaman bitecek bu fırın makarna o.cok kalorili değil mi ya 🙈🙈🙈 beşamel faln çok severim ama 2 senedir yemiyorum sırf o yüzden
Benim de dolapta su böreği bana bakıyor ve çok severim.
Cnm annem sahurda ye diye yapmış.
Az daha bak dedim. Cuma iyi olursa Bi dilim yerim belkim 🤤

Aynen kuzum yersin dolapta uzunn süre duruyor Su böreği biseycikk olmaz 😍
Eveettt. Annem hergün arayıp yedin mi diye soruyor😬 çünkü biliyor kadın hemen yemediğimi.
bak ye Bi kutu daha var diyor🙈

Sahur
1,5 haşlanmış yumurta, 1kk lor peynir, domates salatalık

İftar
4 yk yoğurt, 4 yk salata, 1 hurma ve taze nane

Su 3 litre olur sahura kadar

1000 ip, 1000 bölgesel(yarısını tamamladım, devam edeceğim ) 15 dk kardio
Cherry Mom Cherry Mom
Supersinnn
Spor iyi gelmez mi ya hem kafan dagiliyor hem kendimiz için bir şey yapıyor olmanın ferahlığı ❤️

Back
X