• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O çocuk bi kere doğduktan sonra artık eski diye bişey yok isterse 40 yaşına gelsin yine de eski günlerine dönemeyeceksin.uykusu düzelecek kreş başlayacak kreş bitecek okul başlayacak okuduydu yazdıydı derken ödev yaplar kitap okular erken kalklar başlayacak sonra bunun ortaokulu lisesi ergenliği bin tane sınavı üniversitesi işi askerliği evliliği çocuğu karısı derken sen öleceksin. O yüzden ölmeyi bekleme anın tadını çıkar benden demesi
Yavas soyleyeydin😂

Yeni cicilerimmm 38 beden minnoslar bakalım olacak mı 🙈🙈 ilk defa renkli alayım dedim siyah lacivertten kurtulmak istiyorum 😣😣

Screenshot_2020-04-28-22-48-41-653_com.android.chrome.webp

Oturdum ağlıyorum sinirimden ay istifa edesim var patlicam
Biraz ara versen olmaz mı. Şöyle kafanı Bi rahatlat. Sonra devam edersin. İyice kötü yapma kendini. Sağlığını düşün

Oturdum ağlıyorum sinirimden ay istifa edesim var patlicam
Kuzum acil süreli birşey değilse git yat ya bu saatte gelen düzeltmeyi yapmak zorunda mısın ? :( Sakin ol kıyamam halledersin sen gerekirse yat alarm kur hem sahura kalk hemde işini sakince yap

Az önce spor yaparken kendi kendimi aşırı gaza getirdim ve bazı radikal kararlar aldım 😬

-Çok sık tartılmayacağım
-Elimden geleni yapacağım
-Sonuçta bu kiloları 1-2 günde almadım ki 1-2 günde vereyim
-Kendi spor planımı çizeceğim sürekli aynı sporları yapmayacağım
-Ve haftada 1 kendimi ödüllendireceğim
-Oruçken bile olsa 40 dk yürümeye çalışacağım

Bence bu kararları duyan yağlarım terkedicek vücudumu 😎

Back
X