• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay yok tarcınlı su kilo ya da ödeme iyi gelmiyo kan şekerini dengeliyo az bi tatlı istegini bastırıyor işte. Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Bugünden itibaren yediğine dikkat edersin sporunu yaparsın ohhh gitsin kilolar . Karantinadan sonra fit fit dolanırız ortalıkta. Grup içinde de ikiye bölündük spor yarışı yapıyoruz puan topluyoruz o da baya motive edici oluyor. Kaçamaklı bişeyler yersen kaptanımız puanından kesiyor😏 Yarın kilo bildirim günümüz kızların verdikleri kiloları gördügünde gaza gelirsin 🙂
Benim veremediğim kiloyu görünce ne yapacak 🙈🙈

Tabikii 23 yaşındayım, 159 cm boyumda, lisede hep 56-57 kilolardaydım daha sonrasında hem ilişki stresi yüzünden hem üniversiteyi ilk sene kazanamadığım için kilo almaya başladım, her yıl daha fazla alarak ilerledim şimdi artık son senem ve bende iş hayatına kendime olan özgüvenim tamken girmek istiyoruum
ve gerçekten çok istiyorum bunuu
Ekibimize bir çıtır üye daha geldi 😁 cidden tasi tarağı toplayıp mekanı genclere bırakmayı düşünüyorum 🤭🤭
Kısa zamanda verirsin inşallah ben en guzel kilo verisimi üni zamanı yapmıştım o zamanlar metabolizma iyi oluyor birde çoluk.cocuk koca olmayinca tam odaklanabiliyor insan .
İş hayatı konusundada çok haklısın insanlar başta hep ilk gördükleri görüntü ne ise öyle bakıyorlar sana. Hiç unutmuyorum müdürüm demişti ki kilolu olan arkadaslar benden yöneticilik falan beklemeyin spor yapmayan ve iradesine sahip olamayan biri yönetici olamaz 🙊 o arada balık etliydim hemen spora başladık :confused: :confused:

Back
X