Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

samp8b1f4c68284b7bc1.jpg
sampb76df02d39abb2c7.jpg
sampf5071e59458516fd.jpg
samp051f3723b5f760a8.jpg
samp0b6097d504bc51cf.jpg

eline sağlık ablacım...demek birinci oldu bizim takım...herkesi gönülden kutluorum...diğer haftalarda da dvm ını diliyorum....

bireyselde 3, ümü olmuşum o ne yaw

bu arada takımdamıyım...alındım mı?takıma

eline sağlık ablacım...demek birinci oldu bizim takım...herkesi gönülden kutluorum...diğer haftalarda da dvm ını diliyorum....

bireyselde 3, ümü olmuşum o ne yaw

bu arada takımdamıyım...alındım mı?takıma

aaa sen hala bunumu soruyosun ...:)) evet takımdasın canım bu gayretinle hepte olacaksın :))

mehal ablam kalliste ablam bu haftayı deneme olarak verdi bana...paylaşıma göre katılıma göre bide bnm yapıp yapamayacağıma göre daha sonra konusuruz demişti...bu hafta deneme süremdi...ondan sordum...

çok heveslendim...ben yürüyüş yapçem...haftaya 3 kilo vermeliyimkaydirigubbakcemile3

yürüyüş yapmak istiyorum su an kimsede yok...akşama gelebilirsem görüşürüs...kendinize dikkat edin...hoşçakalın...mutlu kalın ve hep formda kalınhihoyyyt

ay geldim nihayet. alisveris yaptim gelip yemek yaptim. cokta yoruldum.
mehalim analiz inanilmaz güzeldi bu hafta ellerine saglik bebegim. ne heyecan yaptik ya ama cok büyük bir fark atarak birinci olduk. iste budur ya bakin isteyince nasil oluyor. ah ah devami gelir insallah. aksama dondurma fikri harika bir magnum yiyebilirmiyim kallisim?.

ay geldim nihayet. alisveris yaptim gelip yemek yaptim. cokta yoruldum.
mehalim analiz inanilmaz güzeldi bu hafta ellerine saglik bebegim. ne heyecan yaptik ya ama cok büyük bir fark atarak birinci olduk. iste budur ya bakin isteyince nasil oluyor. ah ah devami gelir insallah. aksama dondurma fikri harika bir magnum yiyebilirmiyim kallisim?.

en alasından ye ablacım feda olsun sana afiyet bal şeker olsunda kilo yapmasın inşallah :lepi: herkes yiyebilir valla bende yiyeceğim...:teytey:

annem ballı böreğim hoşgeldin vallaha aynen öyle isteyince nasılda oluyor vallaha bu hafta gene sıkacam ben bu diyet listesi gibi olmasada sıkıcam artık göreyim 50 rakamları demi acayip motive oldum bugun yürüyüşe çıkamadım burda çene çene yapmaktan :))

5. takım güzeleri paylaşım alanına yazdım ama bir de takımınızda bilfiil ziyaret edeyim dedim. Maşallah toplamda 10 kilonuz gitmiş. Azminize sağlık.. ınşallah başarınız daim olur ve takımın kapısına kilit asarsınız :)).
sevgiler (12. takım)

5. takım güzeleri paylaşım alanına yazdım ama bir de takımınızda bilfiil ziyaret edeyim dedim. Maşallah toplamda 10 kilonuz gitmiş. Azminize sağlık.. İnşallah başarınız daim olur ve takımın kapısına kilit asarsınız :)).
sevgiler (12. takım)
ayy kilit asmakmı senağlama ben gidip bişiler yiyim :roflol: gitmek istemiyorum ama zayıflamakta istiyorum anlıyormusunuz:roflol:

Back
X