Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosgeldin reyhan abla senin hafta sonlarin kalabalik yogun geciyo ne guzel ben yalnizim buyuk kizlar arkadaslarinin dogum gunune gittiler esimde atis meraklisi atis kulubune gitti ben iki kucuklerllen evdeyim onlarda oyuna daldilar
yalnizim her zamanki gibi:1rolleyes:

benimde hayatim öyle gecti zenanim. almanyada hic ama hic kimsem yok .
ama kizlar evlenince damatlar kizlar hep bendeler birden bir senlik oluverdi. aile büyüdü kendi icinde. ben cok sevmem ona buna gitmeyi zenanim. aksam sende sabah bende durmadan birilerinin evinden cikmamayi falan yapmadim hic. hoslanmadim bunlardan. anliyacagin kendi kendimize yetiyoruz. kavga gürültüyse kendi aramizda kimsenin cani yanmaz.. dügün senlikse yine kendi aramizda. benim annem rahmetli cok gezerdi. evide sofrasida hic bos kalmazdi. ben öyle degilim ne bileyim. belkide gurbetin halidirr ama alistim gitti be canim

slmlar anca fırsat buldum....saune esofman bakiim dedim ama satan yer yok sanırım mecburen netten siperiş vercem...onun için baya yoruldum bugün ayaklarım ağrıdı vallaha...bide koşu bandıma yağ da bulamadım offf bugün çok kötü bi gün...yediklerimi yazayım...yazıyımda ne kdr kötü seyler yaptım görün:1no2:
______ SABAH_______
1 haşlanmış yumurta
biras peynir, domates salatalık,3 zeytin
1 fincan bitkisel çay

12:00 ara öğünümü ve 14:00 öğle yemeğimi yiyemedim atladım...o yüzden üzgünüm

16,30 da 1 tabak mantı yedim(kızımla eşime yapmıştım:1no2:bende yedim yaaa çok üzgünüm..yedimmi boğazımamı dizdim bilmiorum sanki dünyaları yemiş gibi sıkıntı yaptı su an soda içiorum)

o yüzden bugünlük bu kdr...başka hiç bişi yemeyi düşünmüorum....18,30-19:00 gibi 2 saat yürücem bee .......:kızgın:çok kızdım kendime ceza veriorum:kızgın:...yanlış yaptım biliorum ama bugünüm böle geççek yapacak bişi yok baştan aldım kalorileri

bugünlük böle oldu....bidaha asla yapmamalıyım...

selam 5. takımın gülleri kaydirigubbakcemile2
daha yeni gelebildim... annemi hastaneye götürdük erkenden,ordan da teyzemlere geçtik,internet olmadığı için uğrayamadım.
şimdi de kocam yolda geliyor,yemek hazırlamam lazım,inşallah girebilirim ilerleyen saatlerde...
ben bugün kaçamak yaptım,itiraf ediyorum :utangac:
her türlü cezaya razıyım...:tomato:

selam kızlar
kimsecikler yok aka tebrik edeyim dedim sizi birinci olmuşsunuz bu hafta
yaza harika gireceksiniz

mehalim yaz canımn beni bu gruba ne yapacam ben şimdi bi söleyiver

hoşgeldin canım öncelikle hoşgeldin demek istiyorum.Şimdi bir hafta sen bize bakacfan biz sana bakacaz kaydirigubbakcemile3 sadece bakma yaz ama:))

canım şimdi paylaşım yaptıkça daha iyi tanıyacaksınız hepimizi bu nedenle detaylı açıklamalara girmicem biz burda yediğimizi içtiğimizi hayata dair her şeyimizi paylaşıyoruz birbirimize yorumlar eleştiriler yapıyor ancak asla alınganlıklar gereksiz darılmacılar yoktur aramızda dilerim sende kolay uyum sağlarsın yanılmıyorsamda öyle olacak gibi geliyor:))

grubumuzu kilo nağırlaığına göre 3 gruba ayırdık bu mesajda ne demek istediğimi anlarsın lütfen oku.
http://www.kadinlarkulubu.com/6277618-mesaj6577.html

sende kilona uygun olan gruba dahil olacak ve denetlemenin bir parçası olacaksın ..

şimdiden güzel paylaşımlar dilerim :))

benimde hayatim öyle gecti zenanim. almanyada hic ama hic kimsem yok .
ama kizlar evlenince damatlar kizlar hep bendeler birden bir senlik oluverdi. aile büyüdü kendi icinde. ben cok sevmem ona buna gitmeyi zenanim. aksam sende sabah bende durmadan birilerinin evinden cikmamayi falan yapmadim hic. hoslanmadim bunlardan. anliyacagin kendi kendimize yetiyoruz. kavga gürültüyse kendi aramizda kimsenin cani yanmaz.. dügün senlikse yine kendi aramizda. benim annem rahmetli cok gezerdi. evide sofrasida hic bos kalmazdi. ben öyle degilim ne bileyim. belkide gurbetin halidirr ama alistim gitti be canim
reyhan ablacim bende sevemedim o ev toplantilarini kayinvalidemlerlen beraber otururken haftanin 5 gunu gunduz gezmesi yaparlardi iste birgun onceden aksama kadar pasta borek pisirirdi ev sahibi ertesi gunu de ogleden aksama kadar dedikodu bogaz baska bisiy yapmazlardi ogun toplantida kim yoksa onun dedi kodusu yapilirdi hic sevmezdim bide oyle kaba lardi ki insanin yuzune hem yiyip bu kuru olmus bu sulu olmus derlerdi o iki gun benim pestilim cikardi simdi koyde olduguma bu yonden sukrediyorum
ozaman cocuklar buyuyunce benimde evim senlencek desene insallah
aslinda sikayetim toplasmak yemek degilde burada yasayan turk kadinlarimiz kendilerine birtek yol cizmisler yemek ev isi bide dedikodu kimseninn cocuguna ornek bir hareketi davranisi yok cocuklara sevgi yok ilgi yok birlik beraberlik yok dertleri paylasma yok ve uzulerek soyluyorum bircogunun evladi turkce konusmayi bilmiyor genc kizlarimizi da ne saygi var ne sevgi cok uzulurum cocuklara ben genclere kiyamam
cogu ana baba cocugunu evde birakip siz ders calisin biz gezmye gidiyoruz der birtaneside oturup oglum kizim bugun okulda ne yaptiniz nasil gecti demez bunlara cok kizarim reyhan abla bu yuzden insanlardan biraz uzagim birkac kisi var beni anlayan onlarlan gorusurum sadece digerlerinede sadece gordugumde selamlasir hal hatir sorarim okadar aslinda bu konu cok uzaar bencede bu gurbetin haali reyhan abla yoksa koyde boyle degildik biz butun mahalle sevgiyide aciyida paylasirdik ayyy ne varsa dokmusum icimi kizlar kusura bakmayin:utangac:

slmlar anca fırsat buldum....saune esofman bakiim dedim ama satan yer yok sanırım mecburen netten siperiş vercem...onun için baya yoruldum bugün ayaklarım ağrıdı vallaha...bide koşu bandıma yağ da bulamadım offf bugün çok kötü bi gün...yediklerimi yazayım...yazıyımda ne kdr kötü seyler yaptım görün:1no2:
______ SABAH_______
1 haşlanmış yumurta
biras peynir, domates salatalık,3 zeytin
1 fincan bitkisel çay

12:00 ara öğünümü ve 14:00 öğle yemeğimi yiyemedim atladım...o yüzden üzgünüm

16,30 da 1 tabak mantı yedim(kızımla eşime yapmıştım:1no2:bende yedim yaaa çok üzgünüm..yedimmi boğazımamı dizdim bilmiorum sanki dünyaları yemiş gibi sıkıntı yaptı su an soda içiorum)

o yüzden bugünlük bu kdr...başka hiç bişi yemeyi düşünmüorum....18,30-19:00 gibi 2 saat yürücem bee .......:kızgın:çok kızdım kendime ceza veriorum:kızgın:...yanlış yaptım biliorum ama bugünüm böle geççek yapacak bişi yok baştan aldım kalorileri

bugünlük böle oldu....bidaha asla yapmamalıyım...
tabcum yemissin artik yapacak bisiy yok ztaen kendine guzel bir ceza vermissin yakacaksin ben eminim kilo olmuycak o manti bunun disinda sauna esofmani bende almaya gidemedim benim herif atis kulubune gitti arkadaslari cagirdi bizim is yatti artik hafta arasi bigun bakacaz ne yapalim ne tesaduf demi ikmizde kavisamadik esofmanlarimiza

mehalim yaz canımn beni bu gruba ne yapacam ben şimdi bi söleyiver
kuzum hosgeldin az once senin nikini gobek eritme grubunda gordum canim bizim takima hosgeldin insallah guzel kilolar verip guzel paylasimlar yapariz hosgeldin tekrara.s.

kallisim öpmüş beni bende öpeyim onu ohhh
hatırlanman güzelmiş ya saol canım ii geldi
hosgeldin kadisim canim nassin ozledik kiz nasil yogunlugu atlattinmi biraz gel bende opemŞeniz

simdide raporumu yazem
sabah __ biraz gec kahvalti 1 fincan gayfe tek sekerli peynir yine herzamanki gibi 26 gr normal 2dilim ekmek 1 domates
oglen___ buda gecoldu tabi biraz 1 kepce sebze corbasi bol salata icinde haslanmis makarnada vardi 2 3 kasik
ara __ yogurt 1 kase
aksam ___ 1 elma 1 muz
gece__ sut 1 bardak
bugun spor yapamdim yarin tam gaz devam insallah
kallisim denetle beni caniim
kuzumda gorsun kuzum birbirimizin lokmalarini sayiyoz canim boyle

gece kuşunuz sizi ziyarete geldiiiikaydirigubbakcemile4
kallisim bana laf atmışkaydirigubbakcemile3 alınmadım ablam ben seni bilmiyormuyum heryere yetişmeye çalışıyorsun canım benimŞeniz
mehalime küsüm ben aslında:roflol:
ayyy şekerler çok fena bulantım oluyor yaa kusmam pek yok ama her koku burnuma geliyor it burnu gibi çok fena çok bir çaresini bilen varsa söyleyin nooolur:Saruboceq:
eşimin de artık iyice daraldığını hissedebiliyorum bir tarafdan ben ilgi alaka bekliyorum bir tarafdan annesi babası ile benim aramda köprü olmaya çalışıyor bunaldı iyice ama yapacak birşey yok o kaşındı:mymeka:
sizlerin keyifleri nasıl? umuts ayrılmış bu arada hayırdır inşallah bilmediğim kötü birşeyler yoktur?korkar olduk valla malum meseleden sonra
takıma yeni gelen arkadaşlar maaşallah iyi başlamışlar herkes patır patır kilolarını verip yaza fıstık gibi olcak az kaldı dimi 5 takımmmmmm:enbuyukkk:

Günaydın nerdesiniz bea yaww Hele kallis sen nerdesin merak ettim yahu bu kadar uzun zaman ayrı kalmazdın ...
Dün akşam annemde gelmedi.. Bir zenan geldi
Sel de siteye geldi saolsun takıma uğramadı...

günaydınlar herkese mutlu pazarlarrr a.s.
ben de dün akşam giremedim çünkü yine yemeğe davetliydik :bbo:

zenancım dünün raporunu vereyim. aslında sunta günü yapıcaktım ama kallisim dedi bugünlük yapma, hafta içi yaparsın diye. haklı dedim bugün hafta sonu delikafadulden

sabah:
1 dilim kepek ekmeği üzerine beyaz peynir sürdüm, 1 yumurta, domates, biber, 5-6 zeytin, çay
öğlen: 5-6 yaprak sarması,1 kabak dolması, 1 dilim ekmek, yarım kase yogurt
akşam: offffff :çok üzgünüm: mangal partisi yani 4 köfte, 2 tavuk parçası, 2 dilim ekmek, light cola, 1 kaşık amerikan salatası

bu davetler beni öldürecek anlaşıldı :mymeka: allahtan tatlı bişey yemedim. ya yaz geliyo işte sorun bu. biz hep sokaklarda böyle arkadaş ortamlarında oluyoruz. e aykırılık yapmak da zor oluyor :çok üzgünüm: neyse artık hafta içi telafi etmeye çalışacam. bugün kociş bütün gün yok araba ile uğraşacakmış. o yüzden sunta günü yapıcam. telafi edeyim şu 2 günü de mi zenanım.

bir de spor salonuna geri döneyim artık diyorum ama kociş ne gerek var sen yürüyünce eriyosun diyo. hava da güzel çık yürü hergün, akşamları da beraber yürürüz diyor. benim kilolar tek bir yerde değil çünkü, vücuduma dağılmış durumda. ne yapayım bayanlar bir fikir verin bakalım.

günaydınlar herkese mutlu pazarlarrr a.s.
ben de dün akşam giremedim çünkü yine yemeğe davetliydik :bbo:

zenancım dünün raporunu vereyim. aslında sunta günü yapıcaktım ama kallisim dedi bugünlük yapma, hafta içi yaparsın diye. haklı dedim bugün hafta sonu delikafadulden

sabah:
1 dilim kepek ekmeği üzerine beyaz peynir sürdüm, 1 yumurta, domates, biber, 5-6 zeytin, çay
öğlen: 5-6 yaprak sarması,1 kabak dolması, 1 dilim ekmek, yarım kase yogurt
akşam: offffff :çok üzgünüm: mangal partisi yani 4 köfte, 2 tavuk parçası, 2 dilim ekmek, light cola, 1 kaşık amerikan salatası

bu davetler beni öldürecek anlaşıldı :mymeka: allahtan tatlı bişey yemedim. ya yaz geliyo işte sorun bu. biz hep sokaklarda böyle arkadaş ortamlarında oluyoruz. e aykırılık yapmak da zor oluyor :çok üzgünüm: neyse artık hafta içi telafi etmeye çalışacam. bugün kociş bütün gün yok araba ile uğraşacakmış. o yüzden sunta günü yapıcam. telafi edeyim şu 2 günü de mi zenanım.

bir de spor salonuna geri döneyim artık diyorum ama kociş ne gerek var sen yürüyünce eriyosun diyo. hava da güzel çık yürü hergün, akşamları da beraber yürürüz diyor. benim kilolar tek bir yerde değil çünkü, vücuduma dağılmış durumda. ne yapayım bayanlar bir fikir verin bakalım.
canim benim yediklerin guzel bence niye rahatsizlik duydun ama spora basla bence hele bide spor salonuna gitme imkanin varsa git bence benim imkanim var ama koydeyim kim getirip goturcek o sorun var yoksa kallisim cok memnun
ama gitmek istemessen sende katil gobek eritme grubuna macbur hergun yapmamn gereken agzersizler var ben bugun basladim mesela ogle yemeginden sonra yapicam bide aksam yemeginden sonra yapicam
hee bide senin evde herhangi bir spor aletin varmiydi unuttum ben hadii kolay gelsin caanim

yediklerim evet güzel de bana fazla zenancım. ben böyle yiyerek kilo veremiyorum işte :çok üzgünüm: ama denetleyicim güzel dediyse güzeldir :1closedeyes:

evde spor aletim yok canım almadım. yürüyüş bandı diyorum ama apartman burası ses olur diye cesaret edemiyorum. spora gidiyodum ben. şubat ayı boyunca gittim, kilo verdim, sıkılaştım ama işte bırakmak zorunda kaldım. imkanım var bize yakın spor salonları var, hatta sırf bayanlar gidiyor, rahat rahat gidebilirim.

ben de inceleyeyim o topiği bakalım ne var ne yok, ben her hareketi yapamıyorum ki biliyosun :çok üzgünüm:

gece kuşunuz sizi ziyarete geldiiiikaydirigubbakcemile4
kallisim bana laf atmışkaydirigubbakcemile3 alınmadım ablam ben seni bilmiyormuyum heryere yetişmeye çalışıyorsun canım benimŞeniz
mehalime küsüm ben aslında:roflol:
ayyy şekerler çok fena bulantım oluyor yaa kusmam pek yok ama her koku burnuma geliyor it burnu gibi çok fena çok bir çaresini bilen varsa söyleyin nooolur:Saruboceq:
eşimin de artık iyice daraldığını hissedebiliyorum bir tarafdan ben ilgi alaka bekliyorum bir tarafdan annesi babası ile benim aramda köprü olmaya çalışıyor bunaldı iyice ama yapacak birşey yok o kaşındı:mymeka:
sizlerin keyifleri nasıl? umuts ayrılmış bu arada hayırdır inşallah bilmediğim kötü birşeyler yoktur?korkar olduk valla malum meseleden sonra
takıma yeni gelen arkadaşlar maaşallah iyi başlamışlar herkes patır patır kilolarını verip yaza fıstık gibi olcak az kaldı dimi 5 takımmmmmm:enbuyukkk:
cok gec geliyosun honeyim yaa osaatte ne yapiyosun yatsana karpuz yata yata buyur biliyosun deli kiz etrafindakileri rahat birak canim yaaa simdiden stres yapiyosun canin sikilidiginda bebeginle konus seni anliycak ve cevap bile vricek giruceksin bide kafani dagitmak icin neler yapiyosun senbize hesap ver bakalim orgu felan basladinmi kendine bir sal or mesela hastanede ustune alirsin kisin dogum yapacaksin annelik ilgili kitaplar al mesela ve bize gelip suna kizginim buna alindim deme kac kilodasin sen ondan haber et bize bakiyim kaprisli hamis:CüvCüv: hadi bakalim koku ve bulanti icin doktor sana bisiy verir ama faydasi ne kadar olur bilmem bende hic faydasi olmuyodu bunun disinda pek bisiy soyliyemiycem hadiii kendine iyi bak stres uzuntu yok ona gore hadi optum

Günaydın nerdesiniz bea yaww Hele kallis sen nerdesin merak ettim yahu bu kadar uzun zaman ayrı kalmazdın ...
Dün akşam annemde gelmedi.. Bir zenan geldi
Sel de siteye geldi saolsun takıma uğramadı...
mehalim ben senin isigini gordum profiline baktim konu okuyor yaziyodu ama takima geldinmi bilmiyorum sonra ben su yeni girdigim grup ta cok vakit gecirdim kimler neler yapmis onlara baktim bugun basliycamda bide 70 li kilolarda olanlarin topigine baktim zambak adli bir arkadas 2 miydi 3 muydu kilo vermis haftada ona baktim nasil vermis diye ama reglden bide siskinlikten dolayi okadar kilo vermis iste boyle arkadaslar kallisimde cicekleriylen ugrasmistir buyuk ihtimal spordan gelince bide kizlarin dersleri falan vardiysa gelememistir
yani ben oyle dusundum dun bende merak ettim aslinda
kallisim kizlar ankaraya gidip geldilermi nasil haberler guzelmi bize anlat lutfen
gelelim bugune bunu soylemekte biraz geciktim ama herkeze guzel pazarlar kacamaksiz saglikli bol sporlu insallah
ben bugun gelemeye bilirim bahcemde vakit gecircem dikecegim sebzelerin yerlerini hazirliycam hadi hepinize cooook optum gorusuruz raporumu aksam yazarim

canlarım günaydın.. dün merak edlmişim mehalimcim her yere yazmış canım benim ama gelemedim şeker yaaaa, dışarıdaydık sonrası kociş mangal keyfi filan derken, yok topluca kitap okuyalım yok film izleyelim derken gece oldu ve beni bırakmadılar e-e-ee geceden sonrada sapık ruh uyanıktı:roflol: tek kocişinki değil üstelik:roflol: ay mehalim sen beni böle terbiyesiz yaptın yoksa hiç böle biri değilim...sırnaşık şey

şimdide kahvaltı filan derken bahçeye çıktılar sesleniyolar kahve keyfi yapalım diye, sonrada bahçede yapılacak işlerimiz var ay bu adam beni çırak olarak kullanıyor işte haftasonları.. yazacak çok şey var aklımdada ne geçmişe bakabildim nede aklımdakileri yazmaya zamanım yok...

canlarım günaydın.. dün merak edlmişim mehalimcim her yere yazmış canım benim ama gelemedim şeker yaaaa, ay mehalim sen beni böle terbiyesiz yaptın yoksa hiç böle biri değilim...sırnaşık şey

...

Aman aman sen iyi olda kallisim sorun yok..
Demek seni ben terbiyesiz yaptım öyelmi tısım senin içindekini çıkarmış sadecelülülülülülü

zenanım maşşalah baya incelemişin topikleri ozman .Aslında görüntü olarak benimde fazlam kalmadı yani bu kiloda mezun bile olabilirim ancak benimde mide be göbek çok sıkıntılı genelde herkesin olduğu gibi .Amam birde ben sürekli yapabilsem bu hareketleri 2 gün yaparım sonra bırakıyorum devamlılık yok bende :))

Back
X