• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar günaydın🥰dün çok yorucu bir gündü, yüzükleri taktik, eve geldik misafir geldi, o arada çok yakın bı arkadaşım aradı eşi ile sorun yaşamışlar, telefonda ikisini dinleyip bir çözüm bulmaya çalıştım derken ruhen ve bedenen çok yoruldum😔
Dün diyeti de bozdum kız evinde onun dışında çok da iyiydi aslında😔 ama bugün yeniden başlıyorum🥰 pazartesiye topaamis olurum insallah💜
Şimdi göz atacağım sayfalara 15 syf var🙈 daha kaçıncı olduk bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canımmm

Canım ya 1 haftadır tuvalete çıkamıyordum bugün çıkıp da ölçülünce böyle oldu bi de yine 5 6 öğün yaptım ekmek 1 dilim yedim sadece bi günde çorba bulgur pilavı falan hallettim kalanını 😂

Ben sürekli bir şeye dayalı yemiyorum ben her şeyden yiyorum. Mecbur kalırsam evde pilav makarna varsa az da olsa ölçerek ondan da yiyorum . Sadece hamur işi tatlı falan yemiyorum öyle işte . Bi de su 3 ten az içmiyorum 4ü buluyor bazen 😂😂
Ay ben bunu dün alintilamisim🙈depremi unuttuğum iyi mi😂sağ olasın canım💜
Evetttt 1.gelenekselll 😁😁😁 body yarışmamız sonuçlanmıştır
1. olan ekip EceZ EceZ ve @Ceylansnn :sampiyon::sampiyon:tabi yüzdenin çoğu EceZden ama ceylanda artı gelip taş koymadı ortisine tebriklerr kızlar ♥♥
Spor puanlarınıza ek +500 eklendi 🤩🤩
Pazartesi salı Çarşamba dilerseniz menü yazmama hakkınız var ( kaçamaksız 😬) ♥♥♥

Eki Görüntüle 2654768
Tebrik ediyorum kizlar muhteşem bir tablo🥰🥰

images (2).webp

Tempus Tempus cuuummm💜💜hayırlı olsun😅
Heee en fazla cumaya kadar vayy beeeee ne çabuk unuttun S Suskunhanim ı pehhhh
Ah ah ben nerelere gidem😭😭
Onu hala seviyorum... Ama yeni ortilerime de çabuk bağlanmam gerek. :KK70: S Suskunhanim beni anlar...
Nayır nanlamiyorum, bunu nasıl yaparsın nasıl nasıl😂😂
Hayat devam ediyor. Elbet bir gün tekrar buluşacağız onunla... :KK61:
Nayır nolamaz,beni naldatan bir orti nistemiyorum😂😂😂

Benim ofisteki zıplar kalıcı olarak hayal oluyor pazartesinden itibaren. 🙄

Ofis değiştiriyorum daha kalabalık bir ortamda olcam, işim daha da yoğunlaşacak, daha fazla yorulcam, daha fazla masa başında olcam.. Allah bana eve geldiğimde spor yapma gücü versin ne diyim. Moraller bozuk 🙄
wc de bel için bölgesel yaparsın olmazsa canım sikilasir,ben kızımı beklerken kapida ya zipliyordum ya da bel için bölgesel yapıyorum da ordan aklıma geldi🙈
Bugünkü walk bu kadarcik🙈

C Cagrihilal1 11035
Cherry Mom Cherry Mom 10255
0zlem 0zlem 10000

birsevgi birsevgi 7000
Cherry Mom Cherry Mom benim de 7000 adimim 100 zipim 100 de bolgeselim var🙈
Bilerek yazmadım😔 ilk kez çarpı koyuldu oraya😭son olacak insallah

EceZ EceZ cim sen geçen ay ölçü vermemiştin değilmi?
C Cagrihilal1 cim tebrik ederim güzel incelme🧿
Evet hanımlar yarın sabah, ptesi sabahı ölçü vermeyi unutmayın ‼
Yok balım ben ilk verdim önceki ölçülerimi ölçmemiştim moralim bozulmasın diye :D

Orticigim kaçamak yapınca ekstra sporla en azından günü kurtarmani o kaloriyi yakmani tavsiye ederim. Ayrıca detoksa başlama yarın önce kabızlığı çözmek lazım detoks yaparsan daha kötü olur. Menülerine biraz göz attım süt ve tahıl hemen hemen her menünde var olmamalı diye söylemiyorum sadece kabızlığı çözmek için fikir olarak söylüyorum. 1 kac gün gevrek yulaf lapası falan yeme. Sabah kalkınca incir ya da kayısı varsa ikisinide yiyip üzerin e ılık su iç. Sanirim kabak detoksu yapacaktin yoğurtlu kabak yerine kabak yemegi yap bol soğan domates biraz yağ bana iyi geldi sana da gelebilir. Sebze yemeği tercih et bi süre tahilli bisey koyma yanina sebze yemeği kalorisi daha az oluyor o yüzden daha fazla yiyip ac kalmayı önlersin. Bi kaç gün tahıl ve sütten uzak durmayı dene bakalım belki çözeriz kabızlığı bende işe yarıyor bu yöntemler inşallah sende de yarar. Yarında fazladan spor yapıp bugünü telafi etmeni öneriyorum 🙈🙈
Hilalim yine azimlisin bu hafta kaç olursun sondan 2 mi 3 mü hislerin ne yönde :KK70:

Şaka maka bu hafta bende arkandan geliyorum bu defa kesin. :D daha menü yazmayan ortim var gökten orti yağsa bana mezun düşer yemin ederim :KK70:

Hilalim yine azimlisin bu hafta kaç olursun sondan 2 mi 3 mü hislerin ne yönde :KK70:

Şaka maka bu hafta bende arkandan geliyorum bu defa kesin. :KK70: daha menü yazmayan ortim var gökten orti yağsa bana mezun düşer yemin ederim :KK70:
Dün sondan 2 oldum bu hafta sondan 3 sonra bastan 2 sonrada 1. Gelir. 🤣🤣 ben beklerim yavaş yavaş basamakları sağlam inşa ediyorum zirveden düşmeyeyim diye 🤣🤣🤣 zaten 1. Lik lanetli diyorum ben size olmayın🤣🤣🤣🙈🙈

Dün sondan 2 oldum bu hafta sondan 3 sonra bastan 2 sonrada 1. Gelir. 🤣🤣 ben beklerim yavaş yavaş basamakları sağlam inşa ediyorum zirveden düşmeyeyim diye 🤣🤣🤣 zaten 1. Lik lanetli diyorum ben size olmayın🤣🤣🤣🙈🙈
Seninle orti olduğumuz gün tarihi fark yaparız bi daha kimse bizi geçemez %3 diyorum :D

Back
X