• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Leyl-i-fer Leyl-i-fer ölçülerm bacak ve kollar fena kızlar ya özellikle kol :skandal:
Göğüs 87
Bel 75
Kalça 100
Üst bacak 53
Alt bacak 36
Pazu 30😔😔😔

Ben kol ölçüsü olarak pazuların daha üst kısmını ölçtüm.Pazu kısmı daha ince üst taraf daha tombiş, neden orayı ölçmüyoruz😃 Geçen sefer pazuyu ölçmüşüm demek ondan fark oldu Leyl-i-fer Leyl-i-fer

Kilo verdikçe eşimin de kıskançlıkları arttı yok gözüne kalem mi çektin sen, instagramda neye bakıyordun, ver bakıyım telefonunu salondan kimlerle konuşuyorsun filan. Bir anda değerlendim durduk yere. :KK70:

Hakkını yemiyim her zaman değer verdi bana el üstünde tuttu ne istediysem aldı kendine hiçbir şey almadan ama şu anda bir başka ilgileniyor benimle sürekli dibimde geziyor evin içinde. :KK70:
Ahahaha kız gerçekten öyle mi oluyor acaba sen kadar zayıflayınca 😂 ideal kilona ulaşayım da ben de test edeyim

Ahahaha kız gerçekten öyle mi oluyor acaba sen kadar zayıflayınca 😂 ideal kilona ulaşayım da ben de test edeyim
Tabisi kuş güzelleştikçe kafesten kaçma ihtimali artıyor erkek mantığı da aman kaçmasın kimseye bakmasın beni bırakmasın şeklinde işliyor daha bir sahipleniyor. :D Zayıfladıkça giysilerin değiştikçe göreceksin sende farkı canım :D

Serbest kelimesini görünce minik çaplı bir kalp krizi geçirdim, toparlamaya çalışıyorum... Serbest derken ne kadar serbest? :KK70: Kaçamaklarını yazarsan ona göre bir tavır takınacağım hahahaha

Toparlayacağına inanıyorum zaten kesin. Ama en azından kaçamaklarının neler olduğunu hala merak ediyorum? Söyle bakayım neler yedin? :KK70:

Gecenin köründe taze fasulye yedim yaaa:KK70::KK70::KK70:He birde öncesinde 1 tane tost yemiştim.🥺🥺🥺

Allah var balpamuk balpamuk da göz bebeğim :KK70: Ama seni kaçıracağım hahahaha

Sağol ya pac. Beni yedekte tutuyormuşsun gibi geldi bana. Hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun yani. Bak sen şunaaaa.... Senin burcun ne yavrum? Sana bir doğum haritası açıp uyumumuza bakayım!!!😬

A bende en kalın yer biliyorum ama yanlış mı oldu

Ama pazu denilen yer kolunu büktüğün zaman kasların bombelendiği yer aslında. O kısmı kolunu düz tutarken ölçtüğünde en kalın yeri değil ki kolun? Pazunun biraz daha üst kısmı kolun en kalın yeri. Yani en azından benim öyle.🙄😃

Çok suçlu hissettim.🥺 Şimdi eliptiğe çıkacağım bak bunca zamandır spor yapmıyordum. Senin için açılışı yapacağım söz!!!
Yaa işte bu!! Ben de bugün yasak olduğu için dışarı çıkmadım. Ama yarın 10 bin dım yapacağım senin için :KK28:
Comeon! I’m come back baby! What’s your problem!??

Hadi amaaaa... Geri döndüüümmm... Senin sorunun ne dostummm ortin yanındaaaa🤩🤩🤩
Bir de çeviri yazayım dedim çok kötüyüm ama🙈😂😂😂
Dönüşün muhteşem oldu! Ba yıl dım. Bir daha bırakma benii. :(
Gecenin köründe taze fasulye yedim yaaa:KK70::KK70::KK70:He birde öncesinde 1 tane tost yemiştim.🥺🥺🥺
Tostu da arkaya yazmışsın az dikkat çeksin diye. :D Neyse olan olmuş önümüzde bakacağız. Bir daha yapma bu hafta kaçamak. Noooğlur. :D
Sağol ya pac. Beni yedekte tutuyormuşsun gibi geldi bana. Hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun yani. Bak sen şunaaaa.... Senin burcun ne yavrum? Sana bir doğum haritası açıp uyumumuza bakayım!!!😬
Hayııır asla! Artık önceliğim sensin balpamuk balpamuk cuğum. :KK200: Yeni bitti sonuçta. Biraz anlayış bekliyorum. :D Burcum da yükselenim de oğlak. Sadece bu kadar biliyorum ben :D

pacman pacman gülme cidden açarım haritanı.😂 Geçen gün eşime ve kendime doğum haritası bakıyorum. İkimizin de aşk evine bakıyorum. Sesli sesli de okuyorum. Önce onunkini okudum işte; çok sadık ve fedakar eştir şöyledir böyledir okudum okudum... sonra bana geçtim, Jüpiterden aşk evinize aldığınız etkiyle flörtleşmeye çok açıksınız, yeni heyecan, macera arar, birden çok kez evlenebilirler..vs derken eşim baktı baktı bayağı değişikmişsin dedi ahahahahahahahahahahaha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:Kahkahayı bastım dayanamadım. Resmen harakiri yaptım!:KK70::KK70::KK70:
Şimdi istersen sana da açabilirim pacim! Ama beni elinde tutman zor sen anladın herhalde!:KK70::KK70::KK70:

pacman pacman gülme cidden açarım hatitanı.😂 Geçen gün eşime ve kendime doğum haritası bakıyorum. İkimizin de aşk evine bakıyorum. Sesli sesli de okuyorum. Önce onunkini okudum işte; çok sadık ve fedakar eştir şöyledir böyledir okudum okudum... sonra bana geçtim, Jüpiterden aşk evinize aldığınız etkiyle flörtleşmeye çok açıksınız, yeni heyecan, macera arar, birden çok kez evlenebilirler..vs derken eşim baktı baktı bayağı değişikmişsin dedi ahahahahahahahahahahaha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:Kahkahayı bastım dayanamadım. Resmen harakiri yaptım!:KK70::KK70::KK70:
Şimdi istersen sana da açabilirim pacim! Ama beni elinde tutman zor sen anladın herhalde!:KK70::KK70::KK70:
Ay flörtleşme diyince aklıma ne geldi :D dün gece spor salonundan çıkarken salonun asansöründe bir tane zenci ile kaldık (Buraya kadar fıkra gibi oldu ahahah :D devamı iyi korkmayın :D)

Neyse durdu asansör bu keko düğmelere basıyor bende de ingilizce var dedim hey man sakin ol dostum calm down, sonra gittim ben de bir iki tuşa bastım düzeldi asansör neyse indik tam çıkıyoruz binadan. Kekocan döndü bana ingilizce olarak whatsapın var mı mesajlaşalım filan dedi no no tenk yu diyip koşarak uzaklaştım herifler 10 saniye asansörde mahsur kalmaya bile anlam yükleyip yürümeye çalışıyor allahın zencisi işte :işsiz::işsiz:

pacman pacman gülme cidden açarım haritanı.😂 Geçen gün eşime ve kendime doğum haritası bakıyorum. İkimizin de aşk evine bakıyorum. Sesli sesli de okuyorum. Önce onunkini okudum işte; çok sadık ve fedakar eştir şöyledir böyledir okudum okudum... sonra bana geçtim, Jüpiterden aşk evinize aldığınız etkiyle flörtleşmeye çok açıksınız, yeni heyecan, macera arar, birden çok kez evlenebilirler..vs derken eşim baktı baktı bayağı değişikmişsin dedi ahahahahahahahahahahaha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:Kahkahayı bastım dayanamadım. Resmen harakiri yaptım!:KK70::KK70::KK70:
Ben gaaayet sadık biriyimdir eminim. :D Flörtöz olan sen çıktın. Sen beni bırakıp gitme de aman diyim cınım. :D

Ay flörtleşme diyince aklıma ne geldi :KK70: dün gece spor salonundan çıkarken salonun asansöründe bir tane zenci ile kaldık (Buraya kadar fıkra gibi oldu ahahah :KK70: devamı iyi korkmayın :KK70:)

Neyse durdu asansör bu keko düğmelere basıyor bende de ingilizce var dedim hey man sakin ol dostum calm down, sonra gittim ben de bir iki tuşa bastım düzeldi asansör neyse indik tam çıkıyoruz binadan. Kekocan döndü bana ingilizce olarak whatsapın var mı mesajlaşalım filan dedi no no tenk yu diyip koşarak uzaklaştım herifler 10 saniye asansörde mahsur kalmaya bile anlam yükleyip yürümeye çalışıyor allahın zencisi işte :işsiz::işsiz:
Çüşş

Ay flörtleşme diyince aklıma ne geldi :KK70: dün gece spor salonundan çıkarken salonun asansöründe bir tane zenci ile kaldık (Buraya kadar fıkra gibi oldu ahahah :KK70: devamı iyi korkmayın :KK70:)

Herkes karantinadan kafayı yedi vallahi :D

Bugün zıplardan vakit kalırmı bilmiyorum ama yarın yaparım kesin 🤩
ooo ziara hala devam eden birileri var galiba burda🙈 Tempus Tempus canım ciğerim nerdesin, hadi geçelim su tombisleri😂😂😂
Spor salonunda kilomu duyanlar şok oluyor nasıl 58 kilosun hiç göstermiyorsun diye. 10 hazirandan bu yana yani 18 gündür haldur huldur pedal çevirip bildiğim bütün karın hareketlerini uyguluyorum çok sıkılaşma yaşadım bel çevrem 10 cmden fazla incelmiş düşünün artık nasıl bel hareketleri yaptığımı.:spor::spor:

Kilom sabit kaldığı zamanlarda bile inceldiğimi hissediyorum sanırım biraz kas da yapıyorum ondan bazen tartı oynamıyor. Çünkü özellikle 18 gündür her gün 1 saat bisiklet çevirince bacak ve popoda kaslanma başlıyor ister istemez.

10 temmuzda üyeliğim bitecek yenileyeceğim eşime daha demedim ama izin verir herhalde ya 1 aylık ya 3 aylık alacağım çok motive ediyor çünkü salon beni:KK73::KK73:
Canım ya bana da evde yapabileceğim karın ve göbek hareketi atar mısın?
A bende en kalın yer biliyorum ama yanlış mı oldu
Ben dışında ben her yeri en kalın kısımdan olcuyorum🙈
Yaa az daha gelmeswn biz kacacaktik pamukcuumm sen perdelerini bı bakıp gelsene yıkanmış mi😂😂😂
Burçlardan anlayan biri i bulunca pacasina yapisasim geliyor😍

Ama pazu denilen yer kolunu büktüğün zaman kasların bombelendiği yer aslında. O kısmı kolunu düz tutarken ölçtüğünde en kalın yeri değil ki kolun? Pazunun biraz daha üst kısmı kolun en kalın yeri. Yani en azından benim öyle.🙄😃
Siz her ay aynı yerden ölçünde bana kafi,
He benimki seninkinden ince yapçekseniz onu bilmem o zaman herkes tam ölçsün🥴

Back
X