• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende 30 canım yakınmışız takıldığın şeyler olursa sorabilirsin :) günlük olarak menülerimizi de yazıyoruz şu şekilde:

28 Haziran Menü
Sabah: 200 ml kefir + 1 kaşık keten tohumu +2 kuru erik ve 1 kaşık zeytinyağı ile smoothie + 1 dilim peynir
Ara: Yeşil çay + 1 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı basur için
Öğle: 1 kase çorba + 1 kase salata
Akşam: 1 porsiyon kabak yemeği + 1 porsiyon yoğurt

28 Haziran Spor
2 saat yürüyüş
500 bölgesel

Siz de yazabilirsiniz yarını beklemeyin diyet bugünden başlar pazartesileri değil :KK70:

Menüleri yazdığımız link: 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

😂 bugün son gündü akşam çay, çikolata yedim yani yazmasam daha iyi. Her akşam yazacağım demi yediklerimi ve yaptığım sporu

😂 bugün son gündü akşam çay, çikolata yedim yani yazmasam daha iyi. Her akşam yazacağım demi yediklerimi ve yaptığım sporu
Evet akşam yemek ve spor işi bitince çok da geçe kalmadan bu linke yazıyoruz nizami şekilde. Sabah öğle akşam diye alt alta. Bi de sporu işte ben örnek attım ya hani onun gibi :)

Tuh gaza geldik yine ben hedefi çektin sandım sen mezuniyeti çekmişsin yine hırslarıma kurban oldum. Ama olsun en azından pesimden geldin 🤣🤣
Sizi mezun etmeden gitmicem hem ne demiştik C Cagrihilal1 bu takımın 3. mezunu olacağğğdı o yüzden seni beklicem bu uğurda gerekirse diyeti bozar kilo alırım yeterki sen önce mezun ol :D D:

Sizi mezun etmeden gitmicem hem ne demiştik C Cagrihilal1 bu takımın 3. mezunu olacağğğdı o yüzden seni beklicem bu uğurda gerekirse diyeti bozar kilo alırım yeterki sen önce mezun ol :KK70: D:
S Suskunhanim kos ece önümüzü açtı 🤣🤣 ayağını kaydırmaya gerek kalmadı 🤣🤣senin dua ters tepti

Gitmiyom kız 🤣🤣 daha plan sadec e 🤣🤣
Planına bile dayanamadım,gitme annem gitme🥰🥰
Acaydim kollarımı gitme diyeydin😂😂
Eski aşkını unutamayan bir sevdiceğim var 😪

Ciğerlerim dağlandıııı nerelere gidemmm :KK14:
İyi tarafından bak bebeeem, haftaya zalimin kızı Cherry Mom Cherry Mom bizi ayirinca seni de unutamiyciimn🥰🥰🥰
Maalesef regl yaklaşıyor, bahtsız bir hafta ama yine de krizi olabildiğince iyi yönetmeye çalışacağım.🙈
Canım demeyi unuttum bu arada ben cumartesi regl oldum🙈cuma yediklerim yetti,şu an çok iyiyim🙂
Vay anammm vayy 🙈🙈
Body olacaksınız kilo spor menü takip edeceksiniz dedik şiirler şarkılar besteler güfteler havada uçuyor buda mı gol değil :KK70: :KK70:
O değil de mezun olana kadar herkesle yavuklu olacam😂😂

Ulen Allahtan korkun bee yazmıyım yazmıyım diyorum meydanı boş bulan atıp tutuyor :sinirli: hepinizi cuma sabahı tartısına bekliyorum DİLLER DEĞİL TARTILAR KONUŞSUN :KK12::lülülü::lülülü:
Eyvah fena yakalandık😂😂😂😂
Anacim tartida muhteşemsin nasıl rakip olayım😂
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım arkadaşlara inat hedefimi 53'e çeker misiniz C Cagrihilal1 S Suskunhanim mezun olana kadar her hafta birinci gelicem eleee inaaat eleee inaaaaat :21::KK75::KK75:
Ya çok pis gaza geldim ben bu hafta birinci olmak için yemeyecem icmeyecwm😂😂cumaya kadar orucum😂😂
Okudum kabul ettim, daha önce katılmadım hiçbir yarışmaya
Hoşgeldin tatlım🥰
İyi akşamlar kızlaaar çok hedefsiz var hedefler nerede 👀 beni etiketlemeyi unutmayııın çok giremediğim için kaçırabilirim
56.5 verdim diye hatırlıyorum ama C Cagrihilal1 cigimi asla yalnız bırakmam çek benim de hedefi 56.0(Allah'ım sen beni affet🤲🥺)
Bireysel de kapisalim diyorsun. Kız benim yağ oranım az seninle kapışmaya yetmez. 🙈🙈🤣🤣 yoksa senin bir hafta verdiğini ben 3 günde veririm. 🤣🤣😅
Cherry Mom Cherry Mom asıl sen bizi haftaya hilal ile eşleştir de EceZ EceZ i bı mahfedelim😂😂(bu sözcük de çocuklardan takıldı dilime ecez yanlış anlama,hala senin öne geçme ihtimalini düşünüp tedbiri elden birakmiyorum😂😂)

Ya çok pis gaza geldim ben bu hafta birinci olmak için yemeyecem icmeyecwm😂😂cumaya kadar orucum😂😂

Hoşgeldin tatlım🥰

56.5 verdim diye hatırlıyorum ama C Cagrihilal1 cigimi asla yalnız bırakmam çek benim de hedefi 56.0(Allah'ım sen beni affet🤲🥺)

Cherry Mom Cherry Mom asıl sen bizi haftaya hilal ile eşleştir de EceZ EceZ i bı mahfedelim😂😂(bu sözcük de çocuklardan takıldı dilime ecez yanlış anlama,hala senin öne geçme ihtimalini düşünüp tedbiri elden birakmiyorum😂😂)
Hoşbuldumm💃🏻

Hoşgeldin tatlım🥰

Bak seeen iki kişi bana karşı bir oldular. Ölüm orucu yaparım yine de geçilmem ben koç burcu kadınıyım bana yarış diyin :D :D

20200629_002725.webp

yeni detoks suyum
sodalı yeşil çay

kızlar neden sizce emziren annelere bunlar yasakki ben içiyorum🙈

yeşil çayın bi zararı yok sodanın da öyle. neden sodalı yeşil çayın zararı olsun ki.. bütün detoks suları yasak yazıyor emzirenler için.. çoğunun içindeki şeyler hep yediğimiz maddelerden oluşuyor

Eki Görüntüle 2655641
yeni detoks suyum
sodalı yeşil çay

kızlar neden sizce emziren annelere bunlar yasakki ben içiyorum🙈

yeşil çayın bi zararı yok sodanın da öyle. neden sodalı yeşil çayın zararı olsun ki.. bütün detoks suları yasak yazıyor emzirenler için.. çoğunun içindeki şeyler hep yediğimiz maddelerden oluşuyor
Tansiyon düşürüyor diye biliyorum yalan olmasın ama ondan olabilir yoksa beslenme açısından bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum canım. Ayılıp bayılmayın diye yasak diyorlardır

Back
X