• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay valla normalde çok rahat relax verirdim kilo bu hafta bu S Suskunhanim C Cagrihilal1 benimle uğraşa uğraşa gaza getirdi yarından gayri cumaya kadar bildiğim bütün detoksları uygulucam cumaya kesinlikle geçilmemem lazım bu 2 kadına ya :D

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım cuma günü herkes tartı fotosunu çekip atsın ben bu kadınlara güvenmiyorum işin içine hile karıştırıp fazla derler şimdi kilolarını :D :D

Ca
Çok sanatsever bir grup ya akrostijden gireeer aşık atışmasından çıkarrr😂😂😂
Bim seni girmisken olculerimi vereyim🥰
Göğüs:89 (-1)
Bel :74(-5)
Göbek:89(-8)
Basen:99(-5)
Üst bacak:55.5-4,5)
Alt bacak:32(-1)
Kol:29(-5)
Kilo:57(-3.1)
İlk ölçüyü 26 Mayıs'ta 60.1 kilo iken almışım.yandakiler o güne göre farklar

Ay valla normalde çok rahat relax verirdim kilo bu hafta bu S Suskunhanim C Cagrihilal1 benimle uğraşa uğraşa gaza getirdi yarından gayri cumaya kadar bildiğim bütün detoksları uygulucam cumaya kesinlikle geçilmemem lazım bu 2 kadına ya :KK70:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım cuma günü herkes tartı fotosunu çekip atsın ben bu kadınlara güvenmiyorum işin içine hile karıştırıp fazla derler şimdi kilolarını :KK70: :KK70:
Onlar atıyor zaten kuzum 😁 üyelerime güvenim tam ✌️😁 haydi bakalım ya patlayacağız ya gümleyeceğiz :KK70:

Dedi pazartesi artı gelen S Suskunhanim :KK70:
Hahah bir de uyanık geçi kesin,sabit geldiğimden haberin bile yok, cumartesiye göre de -600 geldiğimden😂😂 aklını böyle böyle alırım işte😂😂
Ayy valla ne olduk böyle :KK70::KK70:
Eski yavukluma şiir yazınca herkesin içindeki şair ortaya çıktı😂😂
Ay valla normalde çok rahat relax verirdim kilo bu hafta bu S Suskunhanim C Cagrihilal1 benimle uğraşa uğraşa gaza getirdi yarından gayri cumaya kadar bildiğim bütün detoksları uygulucam cumaya kesinlikle geçilmemem lazım bu 2 kadına ya :KK70:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım cuma günü herkes tartı fotosunu çekip atsın ben bu kadınlara güvenmiyorum işin içine hile karıştırıp fazla derler şimdi kilolarını :KK70: :KK70:
Ay ne fenasin ne fenasin😳😳 bu haftaya kadar hep fotoyla paylaştım,bu hafta da deprem olunca paylasamadim vicdansız😭

Diyecektim diyemedim
Geçenki durumda maşallah bayıldım sana :nazar::nazar:
Mesela w.ap resmin eski ya o da yeniydi fark çok açık 💪💪
Ay teşekkür ederim kaptanim💜💜
Aslı da profil fotosu da daha zayıftır gecen yıl ama bu elbisenin kamuflajlı biraz da😂bundan sonra bütün elbiseleri bu kalıpta diktirecegim😂😂
Yeşil çay kafa yaptı az için :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X