- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #360.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy valla ne olduk böyleÇok sanatsever bir grup ya akrostijden gireeer aşık atışmasından çıkarrr![]()
Bim seni girmisken olculerimi vereyimÇok sanatsever bir grup ya akrostijden gireeer aşık atışmasından çıkarrr![]()
Onlar atıyor zaten kuzumAy valla normalde çok rahat relax verirdim kilo bu hafta bu S Suskunhanim C Cagrihilal1 benimle uğraşa uğraşa gaza getirdi yarından gayri cumaya kadar bildiğim bütün detoksları uygulucam cumaya kesinlikle geçilmemem lazım bu 2 kadına ya
Cherry Mom kaptanım cuma günü herkes tartı fotosunu çekip atsın ben bu kadınlara güvenmiyorum işin içine hile karıştırıp fazla derler şimdi kilolarını
![]()
![]()
Ooooo süper incelmeCa
Bim seni girmisken olculerimi vereyim
Göğüs:89 (-1)
Bel :74(-5)
Göbek:89(-8)
Basen:99(-5)
Üst bacak:55.5-4,5)
Alt bacak:32(-1)
Kol:29(-5)
Kilo:57(-3.1)
İlk ölçüyü 26 Mayıs'ta 60.1 kilo iken almışım.yandakiler o güne göre farklar
Stres ettiler beni de zalımın kızlarıOnlar atıyor zaten kuzumüyelerime güvenim tam ✌
haydi bakalım ya patlayacağız ya gümleyeceğiz
![]()

Hahah bir de uyanık geçi kesin,sabit geldiğimden haberin bile yok, cumartesiye göre de -600 geldiğimden
Eski yavukluma şiir yazınca herkesin içindeki şair ortaya çıktıAyy valla ne olduk böyle![]()
Ay ne fenasin ne fenasinAy valla normalde çok rahat relax verirdim kilo bu hafta bu S Suskunhanim C Cagrihilal1 benimle uğraşa uğraşa gaza getirdi yarından gayri cumaya kadar bildiğim bütün detoksları uygulucam cumaya kesinlikle geçilmemem lazım bu 2 kadına ya
Cherry Mom kaptanım cuma günü herkes tartı fotosunu çekip atsın ben bu kadınlara güvenmiyorum işin içine hile karıştırıp fazla derler şimdi kilolarını
![]()
![]()
Hahah bir de uyanık geçi kesin,sabit geldiğimden haberin bile yok, cumartesiye göre de -600 geldiğimdenaklını böyle böyle alırım işte
![]()

Ah kaptanim sen de olmasan var yaOnlar atıyor zaten kuzumüyelerime güvenim tam ✌
haydi bakalım ya patlayacağız ya gümleyeceğiz
![]()
Ooooo süper incelme![]()
Daha yeni başlıyoruz bebek,bunlar senin iyi gunlerin hahah C Cagrihilal1 değil miStres ettiler beni de zalımın kızları![]()
Ben her hafta salı alıyorum ölçümü,haftalık incelme görmek çok güzelS Suskunhanim ölçülerimiz çok yakınmış yaaaa
Ama benim artık 2 ayda bir anca oynuyor gitti giden sen beni geçersin![]()

Bunlar hep Dukan birasindan mi oldu nedirÇingene mahallesi gibi olduk bir gülüyorz bir kavga ediyoruz![]()
![]()
Diyecektim diyemedimBen her hafta salı alıyorum ölçümü,haftalık incelme görmek çok güzelinsan kaptanı hiç geçer mi haşa summe haşa
![]()
Yeşil çay kafa yaptı az içinBunlar hep Dukan birasindan mi oldu nediraşk entrikaher şey var Brezilya dizisi gibi olduk
![]()
Aynen cuma beni geçeceğine inandırmış arkadaş kendisini dukan kafa yapmış belliYeşil çay kafa yaptı az için![]()
Ay teşekkür ederim kaptanimDiyecektim diyemedim
Geçenki durumda maşallah bayıldım sana
Mesela w.ap resmin eski ya o da yeniydi fark çok açık![]()
Yeşil çay kafa yaptı az için![]()