- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #360.521
Ortime bak beeeBen bisey yapmadım. Bi yerden başlaması lazım di başladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortime bak beeeBen bisey yapmadım. Bi yerden başlaması lazım di başladı![]()
senin de menün güzel ortim.. akşam yemeğini kaçta yiyorsunMenüm
Sabah 2 yumurta menemen 4 ceviz içi
İkindi gibi 1 kase çorba
Akşam fırında mantar yogurtlu kabak
Spor 7882 adım / 30 dk cardio
ortabahar
Spora bak beee13:30
100 gr ekmek
45 gr peynir
130 gr yoğurt
2 haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates
2:40 da bitirdim 24 saatlik if yapıyorum.
Azıcık pişmaniye yedim
3 lt su
40 dk +30 dk cardio
30 dk bölgesel
30 dk pilates +adımlarCherry Mom
birsevgi
ben de hayretle ve taktirle izliyorumSpora bak beee
Bir gün hiç usenmicem sabah ve akşam spor yapıp yetişcem onaben de hayretle ve taktirle izliyorum![]()
hahha bekliyoruz sevgiciğimBir gün hiç usenmicem sabah ve akşam spor yapıp yetişcem ona![]()
Canım dün 13000 adım 5123zip vardı puanlama doğru mu
Hosbuldum
canim nasil bi spor masallah sana,gercekten naptinki meral ettimBen bisey yapmadım. Bi yerden başlaması lazım di başladı![]()
Adamım bee C Cagrihilal1 tebrik ediyorum29 Haziran walk yarışması sonucu
1. C Cagrihilal1 19276 (şaşırdık mı? Hayır)
2. S Suskunhanim 14000
3.0zlem 13000
pacman 10410
Tempus 8977
birsevgi 3750
Ben bu hırsla ip atlamayı öğrendim. Baktım herkes atlıyor grupta kendimi eksik hissettim sende atlarsın dedim. Günde 100 zor atliyordum.Bir gün hiç usenmicem sabah ve akşam spor yapıp yetişcem ona![]()
Uzun süredir rejim yapınca yemekten kısamıyorum daha fazla ha bire spora yüklenip açığı sporla yaratmaya çalışıyorum. Ama bugün çok zordu cok acıktım dengem bozuldu.canim nasil bi spor masallah sana,gercekten naptinki meral ettim![]()
2 saat yurudum hem adım olsun dedim hem fazladan kalori yansın dedim malum ece gümbür gümbür geliyor çok büyük konuştuk. Rekabet büyük yerlere yapışacağız bu hafta belli
Çok tatlısın
Nuttz markası. Hiç arkasını çevirip kalorisine bakmamıştım.Canım acılı yer fıstığı şu soslu olanlardan değil mi
Eğer öyleyse aman onları bir daha tüketme bence evede sokmahem sağlıksız hemde çok kalorili 5 tanesi 90 100 kalori dikkat tatlım
supersin vucudun baya toparlanmistirUzun süredir rejim yapınca yemekten kısamıyorum daha fazla ha bire spora yüklenip açığı sporla yaratmaya çalışıyorum. Ama bugün çok zordu cok acıktım dengem bozuldu.![]()