• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepsini bir yaz niye yoruyorsun kendini yoksa psikolojik baskı mi yapıyorsun 😂😂 kalkın spor mu yapın diyorsun
Sana baskı yapar mıyım hiç balım, baskı yapacaklarim ismi lazım değil baş harfi EceZ EceZ :KK70: :KK70: başladı zaten spora😂 zalimin gızı 100 Gr geçti bugün beni😭

Ay hadi İnşallah 😍

Ben de tam seni etiketleyip napiyosun huu menüler yazilmiyoorr dicektim, şu modun aynısı beni de haftalarca eline geçirmişti canım.
Kendimi toparlayinca bir kez daha üzüldüm, haftalarım boş boş halsiz geçti, enerjimi toplasaydim neler neler yapardım diye💪🏻 o yüzden kaaalk enerji verecek şeyler yap 😍 üşendigin ne varsa yap bugün, o şeyler seni kendine getirecek😍💪🏻

Sevgiciiiiiiiimmmmm..... Kendimi toplamaya çalışıyorum. Topluyorum dedim mi toplardım ben kendimi ama bu defa olmuyor. Evet hatırlıyorum sen de böyle olmuştun bir süre. Acaba ne kadar sürecek bu durum???🙈 Bugün hem D vit, hem B12 hem de probiyotik aldım. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum. Yine de halsizim şu an.🤷🏻‍♀️

selam kızlar dün endeskopi ve biyopsi sonucum çıktı çölyak değilmişim allaha çok şükür ama ileri seviyede gluten hassasiyetim varmış bu arada 86 lara dayandı nerdeyse kilom moralim had safhada bozuk ama inşallah herşey düzelecek diye umut ediyprum diyetisyene başladım çıok sıkı bir çölyak diyeti olacak akalım sonuç ne olacak fırsat buldukça yazarım ama taşınma telaşı vs haricinde aşırı bir yorgunluk ve halsizlik var gözüm açılmıyor sürekli bir uyku hali ve unutkanlık fırsat bulunca gelirim gene
Gecmis olsun cnm nerdesin, benim gorumceminde hassasiyeti vardi tadavi gordu gecti

selam kızlar dün endeskopi ve biyopsi sonucum çıktı çölyak değilmişim allaha çok şükür ama ileri seviyede gluten hassasiyetim varmış bu arada 86 lara dayandı nerdeyse kilom moralim had safhada bozuk ama inşallah herşey düzelecek diye umut ediyprum diyetisyene başladım çıok sıkı bir çölyak diyeti olacak akalım sonuç ne olacak fırsat buldukça yazarım ama taşınma telaşı vs haricinde aşırı bir yorgunluk ve halsizlik var gözüm açılmıyor sürekli bir uyku hali ve unutkanlık fırsat bulunca gelirim gene
Geçmiş olsun kaptanım :( neyseki birşeyler tespit edilmiş artık ona göre dikkat ederseniz sıkıntı yaşamazsınız inşallah

Spor mükemmel olmuş tebrik ederimm
Teşekkür ederiim😍
Sevgiciiiiiiiimmmmm..... Kendimi toplamaya çalışıyorum. Topluyorum dedim mi toplardım ben kendimi ama bu defa olmuyor. Evet hatırlıyorum sen de böyle olmuştun bir süre. Acaba ne kadar sürecek bu durum???🙈 Bugün hem D vit, hem B12 hem de probiyotik aldım. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum. Yine de halsizim şu an.🤷🏻‍♀️
Pamukcum inan hepsi boş 😂 vitamin o bu değil mevzu. Ruhsal çöküntü bu. 1 ay kadar sürdü benim. Maşallah bünye taş gibi. Ama ruhum çöktü. Hicbir şey yapmak istemedim yataktan kalkmak istemedim, ara ara enerjim geldi, geldim burda şekersiz programlar başlattım devam edemedim vs.
Bu sadece kendini dinlemeyip rutinlerine devam ederek düzeliyor. Bir sabah kalktım yok dedim yatmak kalk, duş al, güzel bir kahvaltı yap, saçını başını düzelt al kahveni iç. Gün boyu güzel müzikler dinledim kendi kendime dans ettim spor yaptım. Sağolsun kızlar da bana eski beni hatırlattı burada motive ettiler beni ve tamam. Haydi kalk diyeceksin kendine🙏🏻

Bu arada Cherry Mom Cherry Mom cim biz 7-16 temmuz arası tatile çıkıyoruz, otelde olcaz tartı bulamayabilirim ayrıca full kacamaksiz geçireceğime dair de söz veremem 🙈 napacaukkkk 2 ayım doldu mu benim 2 hafta izne ayrılabilir miyim? Yoksa tartı bulamazsam iki hafta bildirimsiz idare edebilir misiniz beni? Napalım

Bu arada Cherry Mom Cherry Mom cim biz 7-16 temmuz arası tatile çıkıyoruz, otelde olcaz tartı bulamayabilirim ayrıca full kacamaksiz geçireceğime dair de söz veremem 🙈 napacaukkkk 2 ayım doldu mu benim 2 hafta izne ayrılabilir miyim? Yoksa tartı bulamazsam iki hafta bildirimsiz idare edebilir misiniz beni? Napalım
1 nisanda girmiştin kuzum listeye izne ayırabiliriz unutursam hatırlat cuma listesiyle yazalım istersen
Çok sevindim adına biizmde otel tatili vardı ama iptal ettirdik virüs derdine Mayıs sonundaydı :(

1 nisanda girmiştin kuzum listeye izne ayırabiliriz unutursam hatırlat cuma listesiyle yazalım istersen
Çok sevindim adına biizmde otel tatili vardı ama iptal ettirdik virüs derdine Mayıs sonundaydı :KK43:
Yaa Mayıs sonu kötü bi tarih olmuş canım belki yaz sonuna doğru bir şeyler düşünürsünüz:)) biz hani İstanbul'a geze geze gideriz diyoduk ya, burada 14 günden fazla izin vermiyorlarmis o yüzden geze geze gitme işi iptal olunca biz de şimdi tatile çıkalım Eylül de de İstanbul'a gideriz dedik☺️☺️☺️

Back
X