- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.081
Belki deBence çok iyi duruyorsun ya kıskançlıktan yada göz alışmıyor kilolu halinden dolayı garip gelmiş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki deBence çok iyi duruyorsun ya kıskançlıktan yada göz alışmıyor kilolu halinden dolayı garip gelmiş olabilir
Biz % yükseltiyoruz diğer takımlar da yükseltiyor bence bizi stalk yapıyo bunlar![]()
Kilo almadan gelTamamdır kaptaniimmtatil dönüşü alırım görevimi yine
@pawlove teşekkür ederim canim
Hedef verirken herkes bi gaza geliyo nedenseAyyy ne uçurmuşum hedefimi![]()
OzMAn bu hafta kendimd yakışır bir hedef vereyimHedef verirken herkes bi gaza geliyo nedense![]()
Ayynen öyle yapcamKilo almadan gelbol bol yüz dengele ♥♥
Güncel: 55.9Hedeflerinizi alayım hanımlaar
Ceylansnn
hanmeli
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
O Ozgenurrrr
SaskinAnne
E Esmacns
Sen kendin daha iyi bilirsin yakışıp yakışmadığınıÖyle mi dersinartık gına geldi bu laftan. Şimdi o elbise yakıştı mı sanıyorsun bence yakışmamış vs dedi
![]()
Ne kadar az katılım var
eminim gayet güzel görünüyorsundur.. ben de yengemi uzun zaman sonra zayıflamış olarak gördüğümde kendimce yakıştıramadım ama söylememiştim yüzüne.. 1 aydır birlikteyiz şu an gayet güzel görünüyor gözüme.. önceki haline göz aşina olunca yeni hal bi tuhaf geliyor insana kötü bir niyeti yoksa sebebi budurDün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr![]()
katılım bu kadarcık mı 5inci takım nerlerdeee
Gözüm hep buralarda.Etiket sorunu olmuş düzelttim 2 saniyede nede gördün ayol![]()
Güncel 66Hedeflerinizi alayım hanımlaar
Ceylansnn
hanmeli
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
O Ozgenurrrr
SaskinAnne
E Esmacns
Diyorum size kapatalım bu yarışmaları diyekatılım bu kadarcık mı 5inci takım nerlerdeee![]()

Gözüm hep buralarda.![]()